Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Effektiv behandling

Reducer din talje, mave, hofter eller lår med en fedtfrysning hos Min Beauty Salon i Herning

Vi har løsningen!

Vi kender alle problemet... På trods af en sund livsstil og motion, kan det være svært at slippe af med bestemte fedtdepoter på kroppen.

 

Men det har vi en løsning på!

 

Med denne deal får du nemlig mulighed for at sætte ind præcis der, hvor fedtdepoterne sidder - helt uden smerte eller ar, når Min Beauty Salon tilbyder en fedtfrysning til DEALpris.

 

Du får:

  • 2 påsætninger på kroppen
    Normalpris 3000 kr. DEALpris 1800 kr. 

 

Hvad er fedtfrysning?

Fedtfrysningen foregår med 2 påsætninger, der nedkøler dine fedtceller i ca. 50 minutter. Denne nedkøling ødelægger fedtcellerne, der som følge bliver udstødt af kroppen. Behandlingen resulterer gennemsnitligt i 20-30 % reduktion i fedtvævet.

 

Umiddelbart efter behandlingen iværksætter kroppen en naturlig udskillelse af de ødelagte fedtceller, og efter ca. 5 uger begynder resultatet at være synligt.

 

Det endelige resultat opnås efter ca. 2-3 måneder, hvorefter man vurderer, om det er nødvendigt med endnu en behandling.

 

Hverken hud, muskler, kar eller nerver bliver påvirket af kulden.

 

Pssst... Hvis du er god til at massere de behandlede områder efter behandlingen, vil du ikke bare opleve hurtigere, men også bedre resultater.

 

OBS: Husk at drikke vand efter behandlingen. 

 

Velkommen til Min Beauty Salon

Anne Mortensen, der er indehaver af Min Beauty Salon, står klar til at byde dig velkommen i salonen med både smil og stor kompetence.

 

Anne har en kæmpe passion for sit fag og sørger for altid at være på forkant med de nyeste teknikker og trends. Hun er både uddannet frisør og i permanent make-up, så hvis du er interesseret i yderligere behandlinger, står hun altid klar til at hjælpe. 

 

Anne er også miljøbevidst, så du skal ikke printe dit værdibevis ud, men blot medbringe det på mail eller app.

 

God fornøjelse!

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail