Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Friskt og rent klimaanlæg

Hold bilens klima- eller A/C-anlæg funktionsdygtigt med et grundigt servicetjek hos Autopunkt.dk i Herning

Pas godt på din bil

Det er vigtigt at pleje din bils klima- og A/C-anlæg, da det ellers går ud over holdbarhed, køleevne og økonomi. Derfor er det en god idé at få tjekket og renset klimaanlægget 1 gang årligt for at sikre dets effektivet.

 

Netop nu, hvor sommeren er indtruffen - måske med sommerferiens lange køreture? - er det et oplagt tidspunkt at give din bil den gennemgang, den fortjener, så den er klar til den hårde kamp mod sommervarmen.

 

Heldigvis står Autopunkt.dk i Herning klar til at få din bils klima- og A/C-anlæg i topform.

 

Du får:

  • Klima- og A/C-service

 

Bemærk: Værdibeviset omfatter biler med kølemiddelstypen R134a. 90% af vognparken kører med denne type. Er du i tvivl om, hvorvidt din bil kører med denne type, er du velkommen til at kontakte værkstedet.

 

Grundigt gennemtjek

Ved klima- og A/C-service kontrollerer Autopunkt.dk anlægget for lækager og foretager en visuel inspektion af de mekaniske komponenter, herunder af klimakompressoren.

 

Autopunkt.dk kontrollerer også, at anlægget har den korrekte fyldemængde og korrekte tryk, ligesom de kontrollerer anlæggets køleeffekt i kabinen før og efter service.

 

Endelig aftapper de anlægget for gammelt kølemiddel, som renses igennem værkstedets servicestation. Herefter fjernes fugt fra anlægget, og slutteligt påfyldes anlægget den korrekte fyldemængde kølemiddel.

 

Lidt ekstra til dig

I forbindelse med køb af værdibeviset gælder disse tilbud:

  • PAG-olie: 49 kr.
  • Kølemiddel, der skal efterfyldes: 2 kr. pr. g 

 

God og professionel service

Hos Autopunkt.dk er den gode service i centrum, og her er kunden med i førersædet. Værkstedet går op i kvalitet og tillid, og de bruger derfor kun anerkendte kvalitetsreservedele. 

 

Som en del af AutoMester tilbyder Autopunkt.dk 36 måneders garanti på udskiftede reservedele, og der er endvidere mulighed for at booke en lånebil til en rigtig god pris. 

 

God fornøjelse!

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail