Om Deal.dk

Deal.dk er det perfekte sted for dig, der elsker gode tilbud. Her kan du nemlig prøve fristende restaurantoplevelser i dit lokalområde, tage på hyggelige ophold i og uden for Danmark og meget, meget mere – alt sammen til skarpe dealpriser.

De forskellige deals er tidsbegrænsede, så det er en god idé at tjekke siden hver dag. Du kan også med fordel tilmelde dig vores daglige tilbudsmail eller følge os på Facebook og Instagram.

Du vil også ofte kunne finde et udpluk af de mange deals i din lokale avis. Deal.dk er nemlig fællesejet og et samarbejde mellem Nordjyske Medier, Jysk Fynske Medier, Mediehusene Midtjylland, Sjællandske Medier og Skive Folkeblad.

Hvordan bruger du Deal.dk?

 1. Deal.dk er opdelt i en række områder og underområder.
  Vil du kigge siden igennem for rejser, ophold og produkter, kan du med fordel vælge området “Danmark“ øverst på siden.
  Vil du se de lokale deals, kan du vælge mellem områderne “Jylland“, “Fyn“ og “Sjælland“, hvorefter du kan vælge den by, du vil se deals i nærheden af.
  Du har også mulighed for at købe et gavekort til Deal.dk lige her: https://deal.dk/gavekort.
 2. Når du har fundet den deal, du vil købe, trykker du “Køb nu“ og udfylder de ønskede oplysninger. Skal du give værdibeviset væk som gave, har du mulighed for at markere afkrydsningsfeltet “Som gave“. Vælger du “Som gave“, vises dealprisen ikke på værdibeviset.
 3. Når du har købt en deal på Deal.dk, sender vi et værdibevis til den e-mailadresse, du oplyser ved købet. Har du en brugerprofil på siden, kan du også se dine værdibeviser under “Mit Deal.dk“.
  Måden, du indløser værdibeviset, afhænger af den enkelte deal. Det er dog altid tydeligt angivet på værdibeviset.
  Ved restaurantbesøg, frisørbesøg og lignende skal du typisk udskrive værdibeviset og medbringe det ved indløsning, eller vise værdibeviset i Deal.dk’s app, som du kan downloade her: https://itunes.apple.com/dk/app/deal-lokale-tilbud-rejser-og-ophold/id1147524514?l=da&mt=8.

Har du nogen spørgsmål til brugen af Deal.dk, er du altid meget velkommen til at kontakte os på mail@deal.dk – vi svarer alle hverdage mellem kl. 9.30 og 15.00.


Rigtig god fornøjelse .

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail