Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Hvad er Deal.dk? Læs mere her →

Om Deal.dk

Deal.dk er det perfekte sted for dig, der elsker gode tilbud. Her kan du nemlig prøve fristende restaurantoplevelser i dit lokalområde, shoppe skønhed og mode eller elektronik, tage på hyggelige ophold i og uden for Danmark, finde skønne storbyrejser og afslappende solferier og meget, meget mere – alt sammen til skarpe dealpriser.

De forskellige deals er tidsbegrænsede, og der kommer således hele tiden nye til, så det er en god idé at tjekke siden hver dag. Du kan også med fordel tilmelde dig vores daglige tilbudsmail – så får du de gode tilbud direkte i din indbakke. Du kan også følge os på Facebook og Instagram, hvor du jævnligt kan deltage i konkurrencer med flotte præmier.

Du vil også ofte kunne finde et udpluk af de mange deals i din lokale avis. Deal.dk er nemlig fællesejet og et samarbejde mellem Det Nordjyske Mediehus, Jysk Fynske Medier, Mediehusene Midtjylland, Sjællandske Medier og Skive Folkeblad.

Hvordan bruger du Deal.dk?

 1. Deal.dk er opdelt i en række forskellige områder og underområder. Du kan nemt filtrere disse, så det er nemt og overskueligt at navigere rundt i.
 2. Vil du se lokale deals, kan du vælge ”Vælg by” og vælge den enkelte by, som du vil se deals fra. Du kan også vælge at se deals fra hele Jylland, Fyn eller Sjælland.
 3. Vil du se deals i nærheden af dig, kan du med fordel vælge ”Nær mig” og indtaste dit postnr. Herefter får du vist de deals, der er nær det indtastede postnr
 4. Vil du se alle deals? Vælg blot ”Alle Deals”.
 5. Er du på udkig efter en rejse eller et ophold, kan du vælge ”Rejser og ophold”. Du vil automatisk få vist alle rejser og ophold, men du kan blot vælge den kategori, som du ønsker. Ønsker du at se ophold i Danmark, kan du vælge ”Ophold”. Vælger du ”Tyskland”, får du vist ophold i Tyskland, vælger du ”Solferie” vises de deals, der tager dig sydpå til varmen og så fremdeles
 6. Vil du shoppe produkter? Vælg ”Shopping” og vælg den kategori, som du ønsker at kigge igennem.
 7. Vælger du ”Mad og drikke” kan du gå på opdagelse i brunch, frokost, take away, gourmet og meget mere.
 8. Vil du se de deals, der snart udløber? Vælg ”Udløber snart” og få et lynhurtigt overblik.
 9. Du har også mulighed for at købe et gavekort til Deal.dk lige her: https://deal.dk/gavekort.
 10. Når du har fundet den deal, du vil købe, trykker du “Køb nu“ og udfylder de ønskede oplysninger. Skal du give værdibeviset væk som gave, har du mulighed for at markere afkrydsningsfeltet “Som gave“.
  Vælger du “Som gave“, vises dealprisen ikke på værdibeviset.
 11. Har du en rabatkode eller lign., kan du indtaste denne i feltet ”Rabat / Kredit / Gavekort” og derefter trykke ”Opdater”. Rabatten vil herefter blive vist.
 12. 12. Når du har købt en deal på Deal.dk, sender vi et værdibevis til den e-mailadresse, du oplyser ved købet. Du har også mulighed for at få dit værdibevis på SMS. Har du en brugerprofil på siden, kan du også se dine værdibeviser under “Mit Deal.dk“.
  Måden, du indløser værdibeviset, afhænger af den enkelte deal. Det er dog altid tydeligt angivet på værdibeviset.
  Ved restaurantbesøg, frisørbesøg og lignende skal du typisk udskrive værdibeviset og medbringe det ved indløsning, eller vise værdibeviset i Deal.dk’s app, som du kan downloade her: https://itunes.apple.com/dk/app/deal-lokale-tilbud-rejser-og-ophold/id1147524514?l=da&mt=8.

Har du nogen spørgsmål til brugen af Deal.dk, er du altid meget velkommen til at kontakte os på mail@deal.dk – vi svarer alle hverdage mellem kl. 09.00 og 14.00.


Rigtig god fornøjelse .

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail