Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Vi tager databeskyttelse alvorligt - Læs mere her →

Privatlivs- og cookiepolitik

Opdateret december 2020

Vi tager databeskyttelse alvorligt. Vi indsamler og behandler personoplysninger og derfor har vi udformet denne privatlivspolitik, der beskriver hvordan vi behandler personoplysninger.

Deal.dk A/S er et datterselskab til Jysk Fynske Medier P/S, Herning Folkeblad, Nordjyske Medier og Sjællandske Medier, og er dataansvarlige for de oplysninger som vi indsamler om dig, og vi sikrer at personoplysningerne bliver indsamlet og behandlet i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning.

Du kan her i vores samlede privatlivs- og cookiepolitik læse mere om, hvilke typer af personoplysninger vi indsamler, hvordan vi indsamler dem, samt formålet med indsamlingen.

Herudover kan du læse om dine rettigheder og andre informationer vi skal give dig.

Såfremt vores behandling af dine personoplysninger sker på baggrund af dit samtykke, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage.
Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt.

Vi indsamler personoplysninger i forskellige sammenhænge og derfor til forskellige formål. Du kan læse mere nedenfor under de enkelte kategorier.

Besøgende på deal.dk (cookiepolitik)

Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi, og vores samarbejdspartnere, oplysninger om dig og dit udstyr, som bruges til at genkende besøgende og huske indstillinger, foretage analyse, drive hjemmesiden, tilpasse og forbedre vores indhold, funktioner og annoncer for at gøre dette mere personligt og relevant for dig. Dette gøres ved brug af cookies.

Vores samarbejdspartnere kan også anvende deres cookies i anonymiseret format til analyse til egne formål. Du kan læse mere om de forskellige cookies her.

Vi indsamler og behandler typisk følgende oplysninger:

  • Tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, herunder også hvilken browser du bruger
  • Din IP-adresse
  • Geografisk placering
  • Sider du klikker på
  • I det omfang du opretter en bruger og logger ind: De oplysninger du selv giver os. For så vidt angår, de oplysninger, der videregives ved køb af værdibeviser eller produkter, henviser vi til afsnittet længere nede på siden.

Vi behandler oplysningerne på baggrund af vores legitime interesse i at tilpasse og forbedre vores indhold, funktioner og annoncer, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f, og vi indsamler og behandler oplysningerne til markedsføring på baggrund af dit samtykke, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a.

Når du besøger vores hjemmeside, bliver du mødt af en pop up hvor du kan vælge at give samtykke til indsamling af oplysninger og brug af cookies. Du kan altid trække dit samtykke tilbage, med virkning for fremtiden.

Såfremt du ikke ønsker ovenstående indsamling og behandling længere, kan du ændre eller trække dit samtykke tilbage under cookieindstillinger nederst på siden.

Vi deler oplysningerne med Jysk Fynske Mediers datterselskaber, Step A/S, Guloggratis.dk A/S, Spot A/S (Spotdeal), Billund Ugeavis, Ugeavisen Esbjerg, Ugeaviserne af 15/6 2017, Helsingør Dagblad A/S og Hovedstadens Mediehus A/S og er fælles dataansvarlige med disse.

Vi opbevarer informationerne fra cookies i forskellige tidsrum, alt efter type og formål. Du kan se hvor længe, formål og hvem der sætter cookies i cookieoversigten.

Modtagere af vores nyhedsbreve

Vi indsamler og behandler følgende personoplysninger når du er tilmeldt vores nyhedsbreve:

  • Mailadresse
  • Postnummer
  • Køn, i det omfang du oplyser dette
  • Adfærdsinformation. Når vi sender nyhedsbreve som e-mails, bliver der sat en cookie, så vi kan se om du har åbnet nyhedsbrevet og om du har benyttet direkte links i dette
  • Interesser

Vi sender nyhedsbrevene og bruger dine kontaktinformationer på baggrund af udtrykkeligt samtykke fra dig, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a og markedsføringslovens § 10. Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage og framelde vores nyhedsbreve, med virkning for fremtiden.

Vi behandler desuden personoplysningerne på baggrund af en legitim interesse i at behandle dine oplysninger om interesser og adfærd (om du har åbnet nyhedsbrevet) til brug for markedsføring, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f.

Vi anvender disse oplysninger for at kunne sende dig nyhedsbrevene, holde os orienteret om antallet af tilmeldte, markedsføring, forbedring af vores kommunikation og analyse/statistik.

I bunden af alle nyhedsbreve er et direkte link til afmelding af nyhedsbrevet. Hvis du afmelder dig nyhedsbrevet, vil du ikke længere modtage nyhedsbrevet og vi sletter din mailadresse i den kontaktliste, der bruges til at udsende nyhedsbrevene. Vi gemmer de oplysninger, der er nødvendige, for at kunne dokumentere din tilmelding og dit samtykke til nyhedsbrevet, i 2 år efter afmelding, for at kunne påvise og dokumentere at vi har udsendt nyhedsbrevene på lovlig vis, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra c og art. 17, stk. 3, litra d, jf. straffelovens § 93, stk. 1, nr. 1.

Du bedes være opmærksom på, at såfremt du tilknytter en brugerprofil på tidspunktet for tilmelding til nyhedsbrev eller senere, så vil denne ikke blive slettet automatisk, når du afmelder dig nyhedsbrevet. Dette skal du gøre under din brugerprofil. Herudover henviser vi til afsnittet nedenfor vedr. brugere på Deal.dk.

Konkurrencedeltagere

Vi afholder løbende konkurrencer, som er betinget af tilmelding af vores nyhedsbreve. Vi indsamler følgende oplysninger specifikt til konkurrencer:

  • Mailadresse
  • Postnummer
  • Såfremt du vinder og det er nødvendigt: Navn og evt. adresse, efter henvendelse til dig

For så vidt angår behandling af oplysningerne, i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrevet, som du tilmeldes, henvises du til afsnittet herom ovenfor.

I forbindelse med konkurrencen, behandler vi din mailadresse på baggrund af dit samtykke, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra a og for at vi kan komme i kontakt med dig hvis du vinder præmien, jf. den aftale du indgår med os i forbindelse med en konkurrence, herunder vores generelle konkurrenceregler, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b. Som udgangspunkt videregiver vi aldrig vinderens oplysninger, da det i de fleste tilfælde er et værdibevis vi sender til vinderens mail. I særlige tilfælde er det en specifik præmie der udloddes, og skulle du være den heldige vinder, vil dine kontaktinformationer blive videregivet til den specifikke udsteder af gavekortet, eksempelvis hotellet, hvortil man har vundet et ophold, jf. de konkurrencebetingelser du accepterer ved tilmelding, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b. Hvis de har brug for flere informationer, udover din mailadresse, eksempelvis navn og adresse, vil vi kontakte dig først, for at bede om disse oplysninger til videregivelse til udstederen af gavekortet.

Personoplysningerne slettes når de ikke længere er nødvendige for at opfylde formålet med indsamlingen og behandlingen.

Vi gemmer de relevante oplysninger indtil du afmelder yderligere henvendelser og markedsføring fra os. Hvis du afmelder dig vores henvendelser, vil vi ikke længere kontakte dig og vi sletter dine kontaktoplysninger i kontaktlisten. Vi gemmer de oplysninger, der er nødvendige, for at kunne dokumentere din tilmelding og dit samtykke, i 2 år efter afmelding, for at kunne påvise og dokumentere at vi har kontaktet dig på lovlig vis, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra c og art. 17, stk. 3, litra e, jf. straffelovens § 93, stk. 1, nr. 1. Se hertil afsnittet vedrørende nyhedsbreve.

Brugere på deal.dk

Vi indsamler og behandler typisk følgende personoplysninger om vores brugere:

  • Mailadresse
  • Kontaktinformation, f.eks. navn, postnummer/by og i det omfang du selv oplyser det, adresse og telefonnummer
  • Køn, i det omfang du oplyser dette
  • Adfærdsinformation. Når vi sender nyhedsbreve som e-mails, bliver der sat en cookie, så vi kan se om du har åbnet nyhedsbrevet
  • Interesser
  • I det omfang du køber produkter eller værdibeviser som bruger; ordrehistorik og betalingsoplysninger. Se mere under afsnittet ”Kunder på Deal.dk”.

Du indtaster selv dine kontaktinformationer, mailadresse og køn ved oprettelse af bruger eller efterfølgende. Disse bliver indsamlet og behandlet på baggrund af den aftale du indgår med os om oprettelse af bruger, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b, og som følge af vores legitime interesse i at kunne identificere brugerne, for at vi kan kontakte dig, og for at vise de annoncer, som vi vurderer, er mest relevante for dig, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f. Derudover bruges din adresse til at annonceringspartneren kan sende eventuelle produkter du køber.

Din mailadresse bruges til at du kan logge ind på din brugerprofil og til at udsende nyhedsbreve og markedsføring i det omfang du selv har anmodet om og samtykket til dette. For så vidt angår nyhedsbreve og markedsføring henvises du til afsnittet herom ovenfor.

Herudover behandler vi andre informationer om dig og dine aktiviteter på baggrund af vores legitime interesse i at foretage analyse og statistik og til brug for markedsføring, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f.

For så vidt angår de oplysninger vi behandler hvis du foretager et køb, henvises du til afsnittet nedenfor.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige til at opfylde det fastsatte formål. Dette kan eksempelvis være hvis du lukker din profil.

Såfremt du, som bruger, har foretaget køb, og sletter din brugerprofil, vil informationer om køn, aktivitet og modtagelse af SMS blive slettet efter 12 måneder, informationer om samtykke til nyhedsbrev og tilmeldte områder, samt framelding, vil blive slettet efter 2 år og information om dine transaktioner og tilhørende oplysninger (eksempelvis navn, adresse, mailadresse og telefonnummer) bliver slettet efter indeværende regnskabsår plus 5 år, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra c, jf. bogføringslovens § 10.

Hvis du, som bruger, ikke har foretaget køb, og sletter din brugerprofil, vil informationer til dokumentation af samtykke og framelding, og tilmeldt område, blive slettet efter 2 år. Øvrig information bliver slettet efter 12 måneder.

Inden dine oplysninger bliver slettet helt, kan du genaktivere din brugerprofil.

Vi videregiver eller udleverer relevante oplysninger til offentlige myndigheder i det omfang, vi er forpligtede hertil efter dansk eller international lovgivning.

Kunder på deal.dk

Vi indsamler og behandler følgende personoplysninger om kunder der køber produkter hos vores annonceringspartnere, ydelser eller værdibeviser gennem Deal.dk:

  • Kontaktinformation, f.eks. navn, postnummer/by, telefonnummer
  • Mailadresse
  • Betalingsinformation
  • Ordrehistorik
  • Hvis du er oprettet som bruger, henviser vi ydermere til afsnittet herom ovenfor
  • Interesser

Vi behandler personoplysningerne på baggrund af en kontrakt som du har indgået med os, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b, og fordi vi har en retlig forpligtelse til at gemme visse oplysninger, herunder ordre- og betalingshistorik, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra c, jf. bogføringsloven. Vi skal bl.a. bruge dine oplysninger for at vi kan sende dig dine værdibeviser eller for, at vores annonceringspartnere kan sende dig dine produkter. Du modtager ordrebekræftelse på mail, hvorfor vi har behov for at kende denne.

Vi har en legitim interesse i at behandle dine interesser til brug for markedsføring ved f.eks. at kunne tilpasse indholdet til dig, så du præsenteres for indhold, som vi vurderer, er mest relevant for dig, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f.

Vi gemmer oplysninger om økonomiske transaktioner i indeværende regnskabsår plus 5 år, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra c, jf. bogføringslovens § 10.

I forbindelse med køb af produkter eller værdibeviser videregiver vi nødvendige personoplysninger til den annonceringspartner, der sælger dealen. Ved produkter der skal sendes, videregives dit navn, din leveringsadresse, din mailadresse og telefonnummer til annonceringspartneren for at denne kan sende det købte produkt og dennes eventuelle brug af Track and Trace.

Ved værdibeviser videregives din mailadresse, samt navn og postnummer, hvis dette er kendt af os.

Annonceringspartneren modtager oplysningerne på baggrund af den kontrakt du indgår i forbindelse med køb af værdibeviset, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b.

Kontakt til support

Herunder kundeservice, persondatahenvendelser, mv.

Alt efter relevans, indsamler og behandler vi normalt følgende personoplysninger om personer, der retter henvendelse til os i forbindelse med support, kundeservice, persondata mm.

  • Kontaktoplysninger, herunder navn, postnummer/by, adresse, telefonnummer
  • Mailadresse
  • Andre oplysninger af relevans for den konkrete henvendelse, f.eks. abonnementsnummer, relevante artikler, annoncer eller andre oplysninger du skriver.

Du skal selv indtaste dit navn, mailadresse og kontaktoplysninger i forbindelse med din udfyldning af onlineformularen. Dette er både af hensyn til vores legitime interesse i at kunne identificere dig, og sikre, at det er den rigtige person vi behandler oplysninger om, samt til dokumentation, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f, men også på baggrund af forordningens art. 6, stk. 1, litra c om retlig forpligtelse. Under konkrete omstændigheder kan det også være på baggrund af forordningens art. 6, stk. 1, litra b, hvis din anmodning, og vores behandling af dine oplysninger i forbindelse hermed, er nødvendig for overholdelse af en aftale, som du part i eller, eller nødvendig behandling forud din aftale med os.

Vi beder om, at du ikke skriver følsomme personoplysninger, omfattet af databeskyttelsesforordningens art. 9, i fritekstområdet, eksempelvis sundhedsdata, oplysninger om seksualitet, race eller etnisk oprindelse, religiøs, politisk eller filosofisk overbevisning, samt fagforeningsmæssigt tilhørsforhold og herudover frabeder vi os også, at du sender dit CPR-nummer.

Vi opbevarer dine oplysninger sikkert, og sletter dem, når de ikke længere er nødvendige til det formål de er indsamlet.

Slettefrister vedr. de enkelte oplysninger, der ikke vedrører support som sådan, kan findes under de respektive afsnit.

Henvendelser til kundeservice eller support opbevares i 2 år efter sagen lukkes, hvorefter de slettes automatisk. Dette er for at kunne dokumentere at henvendelsen er modtaget og håndteret.

Generel information om behandling af de oplysninger vi indsamler

Vi passer godt på dine personoplysninger. De oplysninger vi indsamler om dig, opbevares og behandles i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning.

Det er i de fleste tilfælde frivilligt om du ønsker at give os personoplysninger eller samtykke til indsamling. Hvis du ikke ønsker at dele dine personoplysninger eller samtykke til indsamling af personoplysningerne, kan det få forskellig betydning for dig alt efter hvilken aktivitet du laver eller ønsker.

Vi har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger imod at personoplysningerne hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de personoplysninger, der er nødvendige i forhold til det fastsatte formål. Herudover kan gældende lovgivning, kontrakter eller anden retlig forpligtelse kræve at vi behandler visse typer oplysninger.

Da vores service er afhængig af korrekte og opdaterede oplysninger, beder vi dig oplyse os om relevante ændringer i dine oplysninger. Du kan benytte kontaktoplysningerne til at meddele os om ændringer, hvorefter vi opdaterer dine oplysninger. Hvis vi selv bliver opmærksomme på ukorrekte oplysninger, vil vi selv opdatere oplysningerne, i det omfang vi har kendskab til disse, og herefter give dig meddelelse om dette.

Vi opbevarer oplysningerne så længe de er nødvendige for at opfylde det fastsatte formål og så længe det kræves i henhold til gældende lovgivning. Når formålet er opfyldt, og oplysningerne ikke længere er nødvendige, vil vi slette oplysningerne i det omfang lovgivningen ikke pålægger os at gemme oplysningerne i en længere periode.

Vi kan dele dine oplysninger med samarbejdspartnere, som bruger disse til målrettet annoncering på vores vegne. Herudover benytter vi en række eksterne virksomheder til opbevaring og behandling af data. Disse virksomheder behandler udelukkende oplysningerne på vegne af os og efter udtrykkelig, skriftlig instruks af os, og kun i det omfang, det er nødvendigt til opfyldelse af det fastlagte formål. Virksomhederne må ikke bruge oplysningerne til egne formål.

Dine rettigheder

Du har en række rettigheder i forbindelse med vores behandling af oplysninger om dig. Nogle af rettighederne kan være begrænsede af retlige forpligtelser og anden lovgivning som vi er underlagt.

Indsigtsret

Du har ret til, at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger, herunder hvor vi har oplysningerne fra, hvad vi anvender dem til, hvor længe vi opbevarer dem og hvem vi deler dem med.

Rettelse

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Sletning

I særlige tilfælde, har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige, generelle sletning indtræffer.

Begrænsning af behandling

Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af oplysninger om dig begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Indsigelse

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af oplysninger om dig. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af oplysninger om dig til direkte markedsføring.

Dataportabilitet (Ret til at transmittere oplysninger)

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindelig anvendt og maskinlæsbart format, samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring, i det omfang det er teknisk muligt for os, og såfremt oplysningerne er indsamlet på baggrund af dit samtykke eller i forbindelse med en kontrakt/aftale du har indgået med os.

Kontaktmuligheder

Du kan kontakte os hvis du mener vi behandler personoplysninger om dig i strid med gældende lovgivning eller andre retlige forpligtelser.

Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet personoplysninger om dig, vil vi undersøge om betingelserne herfor er opfyldte, og i så fald gennemfører vi ændringer eller sletning hurtigst muligt.

Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at benytte formularen til persondatahenvendelser http://jfmedier.dk/da/om-os/persondata-henvendelser/ eller kontakte vores kundeservice på 65 45 55 44.

Den dataansvarlige er:

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen 1
5000 Odense C
CVR.: 35252754

Du kan også kontakte vores Chef for GDPR Compliance ved at sende en mail til: persondata@jfmedier.dk

Klage

Hvis du er utilfreds med vores behandling af personoplysninger eller ikke mener vores behandling lever op til gældende lovgivning, kan du indgive en klage til Datatilsynet. Du finder deres kontaktoplysninger på deres hjemmeside Datatilsynet.

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail