Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Køb et gavekort

Gavekort til Deal.dk

En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Nu kan du endelig købe gavekort til Deal.dk!

Vil du gerne give en du holder af et gavekort på en tur ud at spise, et godt ophold, billig bilpleje eller noget helt fjerde? Så er gavekortet til Deal.dk den ideelle gave.

Ved køb af et gavekort får du:
  • 1 gavekort til Deal.dk på den valgte værdi

Med et gavekort til Deal.dk kan den heldige modtager glæde sig til at gå på opdagelse blandt hyggelige kroophold, fristende smagsoplevelser, vidunderlig velvære, pulserende storbyferier, koncerter og meget mere – alt sammen til gode dealpriser.

Modtageren af gavekortet skal blot holde øje med hjemmesiden, så kan vedkommende frit vælge mellem alle vores fristende deals for det på gavekortet valgte beløb.

Simpelt gavekort med lang løbetid

Gavekortet er simpelt at bruge. Man skal blot vælge sin deal og indtaste den unikke rabatkode i kodefeltet. Gavekortet er gyldigt i 3 år fra købsdato.

Gavekortet kan indløses på én gang eller splittes op og indløses af flere omgange. Når en del af gavekortet er indløst, vil man efterfølgende få tilsendt et restgavekort på mail. Det er altså ikke et krav at hele gavekortet skal indløses på én gang.

Vær opmærksom på, at gavekortet ikke kan bruges som betaling hos de forskellige leverandører. Det er derfor vigtigt at købe en konkret deal inde på Deal.dk og derved få et værdibevis til den valgte oplevelse, service eller produkt.

Rigtig god fornøjelse !

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail