Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Hotel de Rijper

NYHED: Miniferie tæt på Amsterdam i hyggelig by inkl. 3 overnatninger og middag/buffet alle tre dage. Pris pr. person.

Hotel de Rijper

NYHED: Miniferie tæt på Amsterdam i hyggelig by inkl. 3 overnatninger og middag/buffet alle tre dage. Pris pr. person.

Turen går til Holland, nærmere bestemt den hyggelige og historie by, De Rijp. Her skal I bo på Hotel De Rijper, der ligger i udkanten af den fine landsby, men i gåafstand til byens centrum. Hver morgen får I serveret morgenmadsbuffet og efter en dag fuld af oplevelser, kan I se frem til at vende hjem til den inkluderede aftensmad.

 

I bor også godt i forhold til at tage på ture i nærområdet. Amsterdam ligger blot 30 minutter i bil fra hotellet, og her er både kultur, historie, shopping, og så kan I opleve de karakteristiske by-kanaler på en hyggelig spadseretur. Byen Alkmaar er også et spændende besøg. Her kan I bl.a. opleve et populært oste-marked - hvor der handles, udstilles og transporteres mange oste, mens publikum kigger på. Markedet er det største, ældste og mest berømte i Holland.  

 

Det står jer frit for, hvad I vil besøge og hvornår, turen er nemlig en kør-selv-tur, så I kan tage den i jeres eget tempo.

 

Særligt for dette ophold:

  • Besøg Amsterdam der kun ligger 30 min kørsel fra hotellet
  • Oplev det største og ældste ostemarked i Alkmaar eller tag ud i naturen til de smukke strande
  • Opholdet er inkl. aftenmad i form af middag eller buffet alle tre dage

 

Opholdet inkluderer:

  • 3 overnatninger i komfortabelt dobbeltværelse
  • Morgenmadsbuffet alle tre dage
  • Aftensmad alle tre dage - buffet eller menu (bliver bestemt af hotellet) - Buffeten består af: 3 forskellige hovedretter inkl. et vegetarisk måltid. Der er også kartofler, pasta/ris, to varme grøntsager og salatbuffet
  • Voucher til Fleggaard på 1 flaske vin

DEALpris 2.075 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage fra den 9. april 2024 til og med den 31. oktober 2024.

 

Bemærk, der skal betales citytax på hotellet: € 2,80 pr. person pr. nat.

 

Vær opmærksom på, at turen er en kør-selv-tur. 

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Lauritzen Rejser.

  • Mulighed for familieværelse: Kontakt Lauritzen Rejser

Tjek ind: Kl. 15.00-18.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.

 

Hotel de Rijper

I skal bo på Hotel De Rijper Eilanden, der ligger i udkanten af den smukke landsby, De Rijp. I gåafstand fra hotellet ligger det historiske centrum. Hotellet har en hyggelig atmosfære og er indrettet med nogle sjove, gamle museumsfund. Der er også en bar, hvor I kan nyde en forfriskning. I har aftensmad inkluderet alle tre dage, som enten består en fast menu eller buffet, hvor der bliver serveret noget for enhver smag. Hver morgen kan I se frem til en god morgenmadsbuffet.

 

Sådan skal I bo 

I skal bo på et dobbeltværelse med 2 enkeltsenge. Der er bad, toilet og hårtørrer. På værelset er der også tv og gratis wi-fi. Alle værelser i stueetagen og første sal har dør til terrasse eller altan. På anden sal har 6 af værelserne balkon. 

 

Om området

De Rijp er en smuk landsby, der mest af alt minder om noget fra de 17. århundrede, hvilket I fornemmer, når I går en tur rundt i byen. I vil bl.a. se nogle af de ældste træhuse i Nordholland og karakteristiske monumenter. Byen var tidligere kendt for sin store sildeindustri og et livligt havnemiljø. I dag ses den del af historien symboliseret i deres våbenskjold. Når sulten eller kaffetørsten melder sig, finder I flere hyggelige caféer og restauranter rundt omkring i byen.

 

Med tre dage til at udforske området, er det bestemt et besøg værd at køre til Amsterdam, der kun ligger en halv time væk. Her kan I få jeres kulturelle interesse stillet på Van Gogh-museet, Rembrandt-museet eller besøge Anne Franks hus. Nyde en gåtur langs de mere end 100 kanaler, der snor sig rundt i gadernde. Byen har også en smuk botanisk have, hvor det er passende at tage et lille hvil. Og så er Red Light Distict selvfølgelig også en stor og anderledes turistattraktion. 

 

I Alkmaar, der ikke ligger langt fra hotellet, er der fuld af kultur og historiske monumenter. Byen er fuld af hyggelige gader, og så er det oplagt at kigge forbi det store og traditionelle ostemarked (undersøg på hvilke dage det er der).

 

Har I lyst til er komme til ud af byen, ligger de to smukke strande, Bergen Aan Zee og Egmon Aan Zee, blot 30 minutters kørsel fra hotellet. 

 

Om Lauritzen Rejser

Lauritzen Rejser er specialister inden for kør-selv-rejser, éndagsudflugter og grupperejser. De er en af Tønders ældste virksomheder og er et lille, professionelt firma, der vægter tryghed og tillid højt, og som hver dag arbejder hårdt på at imødekomme deres gæsters ønsker. Lauritzen Rejser prioriterer god service og glade gæster – det er deres opskrift på en god rejse, uanset om den står på storbyferie i Berlin eller oplevelser under hjemlige himmelstrøg.

Ophold på Hotel de Rijper

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail