Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Costa del Sol

1 uge på charmerende, 3* hotel på den spanske solkyst med All Inclusive. Rejs fra BLL/AAL i aug.

Costa del Sol

1 uge på charmerende, 3* hotel på den spanske solkyst med All Inclusive. Rejs fra BLL/AAL i aug.

Costa del Sol er ikke uden grund et særdeles attraktiv rejsemål. Costa del Sol betyder direkte oversat solkysten, og navnet er ikke tilfældigt  – for her er der sol og sommer året rundt. Stedet er også kendt for sine mange vidunderlige strande og ikke mindst spændende kultur og flere valgmuligheder, når det kommer til udflugtsmål.

 

I skal bo tæt på den kendte ferieby, Marbella, der er et lækkert område. På havnen finder I nogle af de flotteste luksuslinere og yachts, der findes, mens havnepromenaden byder på både caféer og restauranter. I den gamle bydel kan I nyde stemningen i de små gader, hvor hyggelige huse og butikker omkredser gaderne, når I altså ikke skal dase ved hotellets pool eller en tur på stranden.

 

Særligt for denne rejse: 

 • I bor på et charmerende hotel
 • Dejligt poolområde
 • I nyder rejsen med All Inclusive 

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller Aalborg lufthavn - Costa del Sol t/r.
 • 7 overnatninger på Globales Pueblo Andaluz i dobbeltværelse med fransk balkon
 • All Inclusive
 • Dansktalende rejseleder

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

Billund:

 • Den 11. august 2024
  DEALpris 5.999 kr. Normalpris 8.199 kr
 • Den 18. august 2024 UDSOLGT
  DEALpris 5.799 kr. Normalpris 7.899 kr. 
 • Den 25. august 2024 UDSOLGT
  DEALpris 5.499 kr. Normalpris 7.499 kr. 
 • Den 29. september 2024 UDSOLGT
  DEALpris 4.499 kr. Normalpris 6.309 kr. 

 

Aalborg:

 • Den 11. august 2024
  DEALpris 5.699 kr. Normalpris 8.199 kr. 
 • Den 18. august 2024 UDSOLGT
  DEALpris 5.499 kr. Normalpris 7.899 kr.
 • Den 25. august 2024 UDSOLGT
  DEALpris 5.199 kr. Normalpris 7.499 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 fuldt betalende voksne pr. værelse

 

OBS: Hvis du ønsker at rejse alene, skal du kontakte Bravo Tours for at høre mere om pris og ledighed, inden du køber din rejse hos Deal.dk.

 

Tilkøb

Tilkøbes direkte hos Deal.dk i købsprocessen.

 • Opredning (2-12,99 år)
  DEAL.dk 3.499 kr.

 

Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours.

 • Afbestillingsforsikring: 275 kr.
 • Årsrejseforsikring: 369 kr.
 • Transport til og fra hotel: 280 kr.
 • Mad om bord på flyet: 220 kr.
 • Bagage (15 kg t/r): 290 kr.

 

Se flyinformation længere nede.

 

Globales Pueblo Andaluz

Pueblo Andaluz – ”Den Andalusiske landsby”. Dette charmerende hotel finder I tæt på de gode strande samt den eksklusive lystbådemarina Puerto Banus. Kendetegnende er den charmerende byggestil med de hvide bygninger, fliserne og de sorte balkoner – sammenligningen med den andalusiske landsby er slående.

Et dejligt poolområde med masser af plads til både plask og afslapning. Her vil hele familien føle sig hjemme. Den hyggelige poolbar er tæt på, når skyggen og forfriskningen kalder. I løbet af dagen og aftenen er der aktiviteter for både børn og voksne – sport, leg, sjov eller total afslapning? - det bestemmer I helt selv. Der er kort gå-afstand til stranden og dermed også den charmerende strandpromenade. Vil I opleve Marbella og Puerto Banus, nås dette på få minutter med taxa. Herudover kan I leje cykler, spille petanque, tennis, pool og basketball. 

 

Sådan skal I bo

I skal bo i et lyst dobbeltværelse med fransk balkon. På værelset er der bad og toilet, TV, aircondition og telefon. 

 

Godt at vide

 • Et dejligt feriehotel, hvor familien vil trives i stor stil. Gode faciliteter og masser af muligheder for aktiviteter i løbet af dagen.
 • Safeboks på værelserne mod gebyr.
 • Bemærk, i Marbella kan bussen ikke altid køre helt frem til hotellet. Derfor må man påregne at skulle gå med sin bagage de sidste 200-300 meter.
 • Hotellets amination foregår primært på fransk. Underholdningen foregår omkring poolen, og musikken herfra kan i perioder høres på andre områder af hotellet.
 • Mulighed for shuttlebus til Puerto Banus og San Pedro.

 

All Inclusive

Måltider:

 • Morgenmad kl. 07.30-10.30
 • Frokost kl. 12.30-14.30
 • Aftensmad kl. 19.00-21.30 

 

Mellemmåltider:

 • Kl. 17.00-18.00. Kaffe, te, kage, småkager
 • Kl. 10.30-11.30 og 15.30-18.30. Snacks

 

Drikkevarer:

 • Inkluderet: Drikkevarer i baren kl. 10.00-24.00 i henhold til drinkskort
 • Drinks, der ikke er inkluderet i All Inclusive, skal der betales separat for

Bemærk, All Inclusive slutter kl. 12.00 på afrejsedagen.
Der indgår ikke vandflasker i hotellets All Inclusive.

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet. 

 

Om området

Costa del Sol har imponerende mange oplevelser at byde på lige fra smuk natur, store olivelunde, en fantastisk udsigt til høje bjerge og skønne storbyer med smukke bygninger. Hovedstaden i Andalusien, som Costa del Sol er en del af, er Sevilla. En smuk og grøn by med mange seværdigheder - blandt andet byens store katedral, der absolut er et besøg værd.

 

Når I rejser til Costa del Sol, så vil I hurtigt opdage, at området har rigtig meget at byde på. Solkysten er nemlig meget mere end sol og sommer, og vi vil klart anbefale jer at køre en tur i området eller tage med på vores spændende udflugter. Besøg for eksempel kunstnerbyen, Granada, som i sig selv er en oplevelse værd. Her finder I også det smukke palads Alhambra, som blev bygget i 1248-1354 af maurerne. Paladset er ufatteligt smukt, og står også på UNESCOs verdensarvsliste.

 

Spaniens bagland er fyldt med skønne oplevelser, og I skal ikke langt væk fra kystens skønne strande før landskabet skifter karakter og overrasker med nye detaljer.

 

Flyinformationer

 

Flytider Billund:

 • Afgang Billund kl. 07.35
  Ankomst Costa del Sol kl. 11.10
 • Afgang Costa del Sol kl. 12.10
  Ankomst Billund kl. 15.35

 

Flytider Aalborg:

 • Afgang Aalborg kl. 07.20
  Ankomst Costa del Sol kl. 11.10
 • Afgang Costa del Sol kl. 12.10
  Ankomst Aalborg kl. 15.55

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Tryghedspakke

Tilbagebetaling inden for 5 hverdage

Som de eneste i Danmark tilbyder Bravo Tours rejsens pris refunderet inden for kun 5 hverdage*, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen. Det betyder, at du trygt kan bestille denne rejse, for Bravo Tours sender dig kun afsted, hvis myndighederne vurderer, at det er sikkert at rejse – ellers får du selvfølgelig pengene igen. Udenrigsministeriets fraråden træder i kraft 14 dage før afrejse.

 

Ombooking af din ferie

Du kan ændre i din rejse, hvis der er mere end 60 dage til afrejse. Du kan frit ændre til en rejse blandt Bravo Tours store udbud på deres hjemmeside. En ændring koster 500 kr. pr. person. 

 

Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale differencen, hvis du ombooker rejsen til en dyrere ferie. Ombooker eller ændrer du rejsen til en billigere ferie, refunderes differencen ikke.

 

*Gælder ikke rejser med rutefly. Almindelige rejsebetingelser er gældende: https://bravotours.dk/vard-at-vide/rejsebetingelser/ Vær opmærksom på, at Udenrigsministeriet på flere rejsemål ikke fraråder rejsen, hvis du er færdigvaccineret. Dette gælder bl.a. til Kenya, hvilket vores rejser også er betinget af.

 

24 timers råd og vejledning

Når du befinder dig på ferien, er det altid rart at have nogen, man kan spørge. Det har du hos Bravo Tours! Her står dygtige, danske rejseledere klar til at tage imod dig. Du kan kontakte dem 24 timer i døgnet på servicetelefonen, og det gælder både, hvis du har brug for et godt ferietip eller et Coronarelateret råd. De kender rejsemålet og de restriktioner, der måske måtte være, ud og ind – for de bor nemlig selv på rejsemålet og er nærmest en af de lokale.

 

Om Bravo Tours 

Bravo Tours tilbyder rejser til hele verden til mere end 40 rejsemål og tilbyder bl.a. charterrejser, safari, rundrejser, golfferier og meget mere. Bravo Tours forfiner dagligt begrebet service - både når I bestiller jeres rejse og selvfølgelig under selve rejsen, hvor alle vil stå på pinde for at hjælpe jer med at få verdens bedste ferie.

 

Bravo Tours er et dansk rejseselskab med hovedkontor i Herning, og uanset om I møder Bravo Tours i Danmark eller i udlandet, så tales der dansk. På rejsemålene møder I de dansktalende rejseledere, som kan hjælpe med alt fra gode tips til at arrangere gode oplevelser for jer.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.

 

Tryghed på rejsen 

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Rejse til Costa del Sol

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail