Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Pizza ad libitum i Ørangeriet

Kom til pizzaaften hos Ørangeriet i Økologiens Have og spis alt det, du kan af stenovns-pizza med salater samt isbuffet.

Pizza ad libitum i Ørangeriet

Kom til pizzaaften hos Ørangeriet i Økologiens Have og spis alt det, du kan af stenovns-pizza med salater samt isbuffet.

Henover sommeren er der lagt i stenovnen til hygge og lækker pizza hos Ørangeriet i Økologiens Have. De liner op med lækre stenovn-pizzaer med forskellige toppings, kokkens kreative salater som tilbehør og isbuffet som dessert - så skal du bare tage for dig og nyde de smukke, grønne omgivelser.

 

Pizzaerne er toppet med eksempelvis serrano skinke, pepperoni, svampe, peberfrugt og/eller kartoffel. Der er naturligvis både noget for dem, der foretrækker kød, samt for dem, der nyder at spise vegetarisk.

 

Det bedste af det hele er, at du kun skal af med 125 kroner per næse, og så er du sikret, at du ikke går sulten derfra. Slå til nu, og kom til pizzaaften i det grønne.

 

Du får:

  • Stenovns-pizzabuffet med kokkens kreative salater efterfulgt af isbuffet for 1 person

DEALpris 125 kr. Normalpris 235 kr. Spar 46 %

 

Om Ørangeriet

Ørangeriet i Økologiens Have er et kæmpe drivhus midt i en smuk have. Derfor har du udsigt til den smukke grønne natur inde fra et sted, hvor der altid er godt vejr.

 

Hos Ørangeriet er mest muligt økologisk, lokalt og hjemmelavet, og alle pizzaer bliver bagt i en stenovn, som tilføjer den helt rigtige og rustikke røgsmag, der kan anes, når man arbejder med levende ild.

Pizzaaften i Ørangeriet

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail