Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Skønne behandlinger til dig

Vælg mellem en skøn ansigtsbehandling eller spabehandling hos Beauty and Style i Kolding hos de dygtige elever.

Giv dig selv en pause fra hverdagen, og bliv forkælet med en skøn behandling hos eleverne ved Beauty and Style i Kolding. Her er du i trygge hænder fra start til slut. 

 

Du kan vælge mellem en skøn ansigtsbehandling, herunder fire forskellige typer, eller en dejlig spabehandling for hænder eller fødder.

 

Vælg mellem:

 • Supreme ansigtsbehandling - 90 minutter
  DEALpris 249 kr. Normalpris 415 kr. Spar 40 %

 

 • Eksklusiv Spa manicure - 90 minutter
  DEALpris 156 kr. Normalpris 260 kr. Spar 40 %

 

 • Eksklusiv Spa pedicure - 90 minutter
  DEALpris 156 kr. Normalpris 260 kr. Spar 40 %

 

Supreme ansigtsbehandling

Du kan vælge mellem fire typer:

 • Intensive repair
  Doctor Babor Repair-behandlingen genopbygger skadet og svækket hud indefra. Behandlingen er særligt velegnet, hvis din hud har været stresset i en længere periode - f.eks. efter sol, sygdom eller medicin.

 • Neuro sensitive
  Neuro sensitive har vundet Danish Beauty Award for bedste produktserie til nervøs og sart hud. Behandlingen arbejder blandt andet med microsølv, der beroliger, lindrer, reducerer rødme og genopretter den sarte huds forsvarsmekanismer.

 • Fruit acid
  Frugtsyre-behandling til dig, der ønsker en jævn og ensartet hudoverflade. Peeler huden i dybden for en frisk, ny glød, der forfiner strukturen. Reducerer grove porer, mindsker mørke pigmentpletter samt reducerer ar og farveforskelle efter urenheder.

 • HSR Lifting
  Øjeblikkeligt løft af slap hud, der giver din hud et yngre udseende. Der arbejdes intensivt på ansigt, hage-/kæbeparti og halsen.

 

Eksklusiv Spa pedicure

Behandlingen er til dig, der ønsker det bedste til dine fødder. Fodbehandlingen fokuserer på hele foden. Behandlingen består af fodbad, neglene files i form, neglebånd skubbes nænsomt tilbage, der fokuseres på eventuel tør hud på hælene, hvor fodfilen anvendes.

 

Der påføres negleolie og specialcreme på negle/neglebånd, imens fødderne pakkes ind i en blødgørende og plejende fodmaske. Efterfølgende får du en skøn fodmassage, som får hele kroppen til at slappe af. Behandlingen afsluttes med enten en oliekur (anbefales ved tørre negle/neglebånd) eller neglelak i farve efter dit ønske.

 

Ved fransk lakering (transparent lak med hvid kant for spidsen) forekommer et tillæg til 50 kr.

 

Vær opmærksom på, at Beauty and Style ikke behandler i tilfælde af smitsomme tilstande på fødderne som f.eks. fodvorter, neglesvamp eller fodsvamp.

 

Eksklusiv Spa manicure

Behandlingen er til dig, der ønsker det bedste til dine hænder. Behandlingen har fokus på anti-age og pleje af hænder samt forfinelse af neglene.

 

Behandlingen består af håndbad, neglene files i form, neglebånd skubbes nænsomt tilbage. Der påføres negleolie og specialcreme på negle/neglebånd, imens hænderne pakkes ind i en blødgørende og plejende håndmaske. Efterfølgende får du en skøn håndmassage, som får hele kroppen til at slappe af.

 

Behandlingen afsluttes med enten en oliekur (anbefales ved tørre negle/neglebånd) eller neglelak i farve efter dit ønske.

 

Ved fransk lakering (transparent lak med hvid kant for spidsen) forekommer et tillæg til 50 kr.

 

Mere end 30 år i skønhedsbranchen

Beauty and Style er Europas største private skole i skønhedsbranchen, og med deres mere end 30 års erfaring, hvor de har specialiseret sig i uddannelser til kosmetologer, er du i gode hænder, når du kommer ind til din behandling.

Skønne behandlinger til dig

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail