Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Saftig steak og dessert

Skøn 2-retters menu med en saftig steak og velvalgt tilbehør samt en syndig dessert hos Highway 66 i Blokhus.

De kolde tider er over os, og de fleste kunne nok godt trænge til lidt indehygge og skøn mad. Så mon ikke dealen her er helt perfekt, da den kombinerer begge dele - du får nemlig en velsmagende og saftig hovedret med steak og alt det gode tilbehør, efterfulgt af en skøn dessert. 

 

Du får:

  • 2-retters menu for 1 person

 

Menuen består af:

  • Hovedret 
    American steak: 200 gr. Black Angus, serveres med håndskåret grøntsager, bearnaise sauce og sprøde pommes frites med hw. fries dip
  • Dessert
    Pandekager med is 

 

DEALpris 119 kr. Normalpris 220 kr. Spar 45 % 

 

Stemningsfuld atmosfære

Den stemningsfulde restaurant Blokhus er indrettet med masser af inspiration fra de traditionelle amerikanske diner-restauranter, der ligger langs de brede landeveje "over there". 

 

Restauranterne er da også opkaldt efter den legendariske Route 66, der var en central del af den amerikanske infrastruktur indtil motorvejene tog over.

 

På Highway 66 bliver maden tilberedt med en kombineret kærlighed til det amerikanske køkken og de gode råvarer. På den måde får du en god smagsoplevelse hver gang.

 

Det er ikke kun Highway 66, der er et besøg værd, når du er på de kanter. Der er masser af skønne seværdigheder, der bl.a. tæller søde og hyggelige julerier for hele familien - se mere her.

Tilbud på 2-retters menu i Blokhus

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail