Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Professionel fotografering

NYHED: Brian Christensen Photography inviterer for første gang jer ind i sit studie til en yderst attraktiv DEALpris.

Professionel fotografering

NYHED: Brian Christensen Photography inviterer for første gang jer ind i sit studie til en yderst attraktiv DEALpris.

Brian Christensen er professionel headshot og portrætfotograf og elsker at give dig en personlig oplevelse, der fanger dig - præcis som du ønsker det. 

 

Brian har en naturlig evne til at gøre dig tryg i situationen og sammen skaber I de billeder, som du vil glædes ved år efter år. 

 

Fra første øjeblik du træder ind af døren til det hyggelige studie, oplever du Brians passion og begejstring for faget og mærker hvordan han lever sig ind i dine ønsker og behov - en win win situation, som Brian selv får lov at sætte ord på:

 

"Jeg ser ofte folk komme ind i studiet og være meget skræmte og utrygge ved situationen, for derefter at forlade mig igen efter 1-2 timer og give mig et knus og sige at de føler sig mere selvsikre og at de aldrig har fået taget så gode billeder før. – den følelse jeg får indeni mig selv, kan slet ikke beskrives!"

 

”Det handler ikke om at være smuk eller tynd. Det handler om at vise sig hvem du er. Jeg skaber den bedste version af dig!”

 

Du får:

  • Fotografering i studiet for op til 4 personer (sort/hvid baggrund) - Varighed op til 45 minutter
  • 1 fremkaldt billede i 20 x 30 cm

DEALpris 325 kr. Normalpris 1.125 kr. Spar 71 %

 

Ønsker du ekstra billeder?

Der gives 25 % rabat på ekstra fremkaldelser og unikke fotoprodukter (se prislisten for fremkaldelser her).

 

Bemærk:

Det billede og evt. tilkøb skal besluttes senest 7 hverdage efter fotograferingen har fundet sted. Du får adgang til dit eget online galleri, der er sikret med kode, så du i ro og mag kan udvælge og bestille dine billeder.

 

Velkommen til Brian Christensen Photography

Opdag Nordjylland fotografiske stjerne, Brian Christensen. Efter tusindvis pletskud har Brian perfektioneret sin kunst, især inden for headshots og koncert- og eventfotografering. Headshots hos Brian er mere end blot et billede - de er små kunstværker, hvor de mindste detaljer kan skabe den største forskel.

 

Med et imponerende CV, der spænder over 9 år inden for koncertfotografering, herunder ved Grøn Koncert, store musikevents og et tidligere partnerskab med ishockeyholdet Aalborg Pirates, er Brian Christensen en sand mester inden for event- og koncertfotografering. 

 

Besøg Brian i hans fotostudie og butik på Stationsvej 18 i Dronninglund, kun en kort køretur fra motorvejsafkørslen. Butikken byder på et omfattende sortiment af unikke produkter, fra specialdesignede rammer til en 'print-selv'-station, hvor du kan udskrive billeder direkte fra din smartphone eller USB. Og skulle du have brug for et nyt pasfoto, står Brian også klar til at hjælpe.

 
 

 

Brian Christensen Photography

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail