Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Hyldestkoncert til 70’erne

Glæd dig til hyldestkoncerten "CANDLE IN THE WIND - En brændende hyldest til 70’erne" i Silkeborg den 4. marts 2022

Sæt kryds i kalenderen!

Foråret 2022 står i 70’ernes tegn. Her kaster MusicalDanmark sig ud i en musikalsk tour de force med showet "CANDLE IN THE WIND - En brændende hyldest til 70’erne".

  

Showet vil indeholde indslag fra både Bee Gees og ABBA samt ikoniske rocknumre som Stairways To Heaven og Highway To Hell i kombination med evergreens fra Queen, Electric Light Orchestra, David Bowie og selvfølgelig Elton John. Og mon der ikke også sniger sig noget Gasolin og Shu-Bi-Dua ind?

 

Hvis du synes, det lyder spændende, så sæt allerede nu et stort kryds i kalenderen fredag den 4. marts 2022.

 

Du får:

  • Billet til "CANDLE IN THE WIND - En brændende hyldest til 70’erne" på Jysk Musikteater i Silkeborg fredag den 4. marts 2022 kl. 19.30

 

En brændende hyldest

Som titlen antyder bliver det en rødglødende hyldest til alle de fedeste numre fra 1970'erne. En hyldest til dengang folk gik i brunt tøj, kassebukser og skjorter med kæmpeflipper, alt imens alle skulle lære at danse disco. Til dengang der jævnligt blev sendt mennesker til månen, hvor vi havde oliekrise og bilfrie søndage, og hvor USA var involveret i en krig i Vietnam.

 

På scenen kan du se frem til et sprudlende gensyn med sangere og musikere fra MusicalDanmarks tidligere succeser: Time Of My Life og Let It Rock. Sammen vil de medvirkende sætte ild til alle de klassiske 70’er hits, så du kan få en forrygende disco-rock aften på Jysk Musikteater.

 

Det praktiske

Medio december får du tilsendt din billet fra MusicalDanmark til den indtastede mailadresse - husk at skrive den korrekte mailadresse i købsprocessen. Hold venligst øje med dit spamfilter/uønsket post, da mails med vedhæftede filer ofte kan havne der

 

Har du købt flere billetter i ét køb, er du naturligvis garanteret pladser ved siden af hinanden.

 

Vær opmærksom på, at køb af billetterne falder ind under § 18, stk. 2 jf. nr. 12, under lov om forbrugeraftaler og ikke kan refunderes.

 

Hvis du ønsker en kørestolsplads, henvises du til Jysk Musikteaters billetkontor (som har ledsagerordning). Værdibeviset gælder ikke til kørestolspladser.

 

Hvis Covid-19-retningslinjer får indflydelse på tidspunktet for arrangementet, vil du blive kontaktet direkte af MusicalDanmark. Du behøver derfor ikke selv tage kontakt.

 

Har du spørgsmål til koncerten eller dealen, kontakt da venligst MusicalDanmark og ikke Jysk Musikteater. MusicalDanmark kan kontaktes på firserne@live.dk.

 

God fornøjelse!

Billet: "CANDLE IN THE WIND" i Silkeborg

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail