Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Eksklusiv ansigtsbehandling

Få en eksklusiv carboxy ansigtsbehandling inkl. lysterapi og ultralyd hos Wedderkoppstyle Beauty Studio nær Aarhus.

Eksklusiv ansigtsbehandling

Få en eksklusiv carboxy ansigtsbehandling inkl. lysterapi og ultralyd hos Wedderkoppstyle Beauty Studio nær Aarhus.

Denne nye og eksklusive carboxy ansigtsbehandling hos Wedderkoppstyle Beauty Studio er en non-invasiv behandling, der ikke gør brug af nåle - til gengæld giver den både gode og langvarige resultater.

 

Behandlingen giver en dyb rensning af huden, eksfoliering af det øverste hudlag, iltning af huden indefra og absorption af aktive ingredienser til næring af huden. Alt sammen udføres naturligvis, mens du ligger behageligt i klinikkens bløde og opvarmede luksusstol.

 

I klinikken står indehaveren, Helle, klar til at tage sig kærligt af din hud. Klinikken ligger blot 10 km uden for Aarhus med masser af plads til klinik og make-up events samt nem parkering udenfor.

 

Glæd dig til at opleve avanceret luksus og velvære på klinikken i Hasselager, der bliver rost til skyerne af kunderne. Se f.eks., hvad denne tilfredse kunde skrev på Google:


Stor og varm anbefaling af Wedderkopstyle. Her er man virkelig i de bedste hænder! Helle er dygtig, professionel og passioneret. Hun er supergod til at lytte og rådgive, og man får den skønneste behandling med et flot resultat. Tusind tak, Helle. Jeg glæder mig til at komme tilbage!” – Anja

 

Du får:

 • Carboxy Signaturbehandling inkl. lysterapi og ultralyd (70 min.) 

DEALpris: 449 kr. Normalpris: 899 kr. Spar 50 % 

 

KUN til Deal.dk kunder

Nyd en enkelt behandling for at øge din udstråling, eller vælg et forløb (klippekort) på 5 behandlinger, som vil hjælpe din hud til synlige forbedringer.

 

Som noget ganske tilbyder Wedderkoppstyle Deal.dk-kunder mulighed for at købe klippekort til 5 behandlinger med yderligere rabat.

 

Normalvis er der 20% rabat på klippekort i klinikken - men Deal.dk kunder, der køber et klippekort sammen med den første deal får yderligere 15% rabat på et klippekort (i alt 32% rabat).

 

Behandlingen består af:

 • Analyse – hudanalyse
 • Cleanse/Skin-prep - Dobbelt afrensning med produkter efter hudtype
 • Exfoliate – det øverste hudlag eksfolieres, døde hudceller fjernes og huden fornyes. Det silkebløde skum genererer CO2
 • Oxygenation – kroppens naturlige reaktion øger ilttilførslen indefra og ud i huden. Huden iltes og regenereres
 • Vibromassage – drænage og blid massage
 • Ultrasound - ultralydssession skubber aktivt de nærende ingredienser dybere ind i huden for bedre resultater, forbedrer fugtbevarelse og minimerer forstørrede porer
 • LED – lysbehandlingen fra danske DermaSEMITA er en effektiv behandlingsmetode som stimulerer og tilfører energi til hudens celler
 • Eye treatment – special produkter til øjenområdet
 • Moisturize – nærende og fugtgivende creme
 • Sun protection – behandlingen afsluttes med solbeskyttelse og valgfri foundation i tone der matcher kundens egen hudtone
 • Vejledning – anbefaling af produkter til hjemmebehandling

 

Varighed/omfang af dybderens/massage/LED lys afhænger af hudens konkrete behov og dine ønsker.

 

Hvad er en Carboxy behandling?

Carboxyterapi er en procedure, der eksfolierer og fremmer ændringer i hudens pH og forbedrer ilttilførslen. Kapslen og behandlingsgeleen består af naturlige ingredienser og næringsstoffer, og når det kommer i kontakt med hinanden, skabes der en kemisk reaktion på overfladen af huden, hvilket genererer CO2.

 

På huden skabes en effekt af skumdannelse. Som følge heraf accelereres blodcirkulationen, lymfedrænagen forbedres og stofskiftet stimuleres. Resultatet af carboxyterapi er synligt blot efter 1-2 behandlinger.

 

For at opnå den maksimale effekt af behandling, foryngelse og genopretning kan der med fordel følges op med efterfølgende behandlinger baseret på klientens hudtype og kompleksiteten af eventuelle æstetiske problemer.

 

Behandlingen udføres ikke hvis du er/har:

 • Gravid eller ammende.
 • Eventuelle aktive hudsygdomme inden for det påførte område, såsom sår, eksem, udslæt, skrøbelig, hævet, brændt eller skadet hud, aktiv acne, rosacea, dermatitis, psoriasis eller aktiv Herpes Simplex.
 • Alvorlig sygdom såsom: ukontrolleret diabetes, nervesygdomme, epilepsi, lupus, hjertesygdom og kræft.
 • Nedsat immunsystem på grund af immunsuppressive sygdomme
 • Pacemaker eller intern defibrillator
 • Metalimplantater i behandlingsområdet.

 

Om Wedderkoppstyle

Wedderkoppstyle tilbyder behandlinger med naturlige produkter, der er non-invasive. Det betyder, at der fokuseres på effektive behandlingsmetoder, der ikke ødelægger din hud. I stedet fokuseres der på at opbygge og styrke din hud - bl.a. ved brug af effektive produkter.

 

I klinikken bruges der nogle af de mest moderne teknikker og værktøjer på markedet, og der tilbydes et bredt udvalg af ansigtsbehandlinger.

Ansigtsbehandling nær Aarhus

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail