Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Smertelindring til dig

Bliv smerterne kvit med 60 minutters Myofascial Release-behandling hos Anatomia i Gistrup

Smertefri på den naturlige måde

Mange går rundt med smerter forårsaget af forskellige årsager, som begrænser dem i deres hverdag. Måske tager de endda smertestillende medicin for at komme igennem dagen.

 

Hos Anatomia tror de på, at smertestillende medicin i mange tilfælde er overflødigt, og at smerter kan behandles ved at løsne op i det bindevæv, der er blevet stift, og som forhindrer kroppen i at fungere optimalt. Behandlingen kaldes Myofascial Release.

 

Er du én af dem, der plages af smerter, kan du med denne deal selv opleve, hvad en Myofascial Release-behandling kan udføre af mirakler for dig og din livskvalitet.

 

Du får:

  • 60 minutters behandling med Myofascial Release

 

Om Myofascial Release

Myofascial Release er en behandlingsform, der løsner det spændte bindevæv, så muskler, nervesignaler og blodgennemstrømning igen fungerer optimalt. 

 

Det bløde bindevæv i kroppen kan blive stift på grund af fysiske uheld og slag eller på grund af stress, overanstrengelse, traume eller inaktivitet, hvilket ofte medfører smerte, muskelspænding og formindsket blodgennemstrømning.

 

Behandlingsmetoden er smertefri og har en afslappende virkning. De positive effekter er mange, og de taler for sig selv: Færre smerter i muskler og led, forbedret blodkredsløb og meget større fysisk mobilitet. 

 

Slut med smerter og medicin

Jacob fra Anatomia har massiv erfaring med kunder, der er kommet ind med skader og smerter, som de gennem Myofascial Release-behandling er kommet af med.

 

Han har både haft klienter med piskesmæld, kold skulder, fitness-skader, tennisalbue, smerter i iskiasnerve og meget mere.

 

Jacob oplever tit, at Anatomias klienter bliver overraskede over, at smerterne, som de har døjet med i lang tid, forsvinder - og så endda uden brug af smertestillende medicin.

 

Du kan læse nogle tidligere klienters oplevelser her.

 

God fornøjelse!

Smertelindrende behandling i Gistrup

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail