Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Koncert med hit-garanti

Genhør stribevis af hits fra Halberg Larsen, Ray Dee Ohh m.m. med Poul Halberg & Friends

Masser af hits

Du genkender måske ikke navnet Poul Halberg, men hvis vi siger "Magi i luften", "Jeg vil lade lyset brænde", ”Mandagsstævnemøde”, ”Brændende læber” og mange flere, så genkender du helt sikkert hans musik.

 

Poul Halberg er ikke bare en af Danmarks bedste guitarister, men også en af landets største hitmagere og stod bag både Halberg Larsen og Ray Dee Ohh. Med sig på scenen har han sit faste backingband Friends, der består af lutter rutinerede kræfter - så glæd til en aften med masser af hits.

 

Du får:

  • 1 stk. billet til koncert med Paul Halberg & Friends den 13. juli 2018 kl. 20.00 på Hotel Kirkedal i Lønstrup

Normalpris: 295 kr. DEALpris: 175 kr.

 

Sikke venner

Poul Halberg & Friends består udover Poul Halberg af en perlerække af sublime musikere.

 

På bas og kor finder man Jette Schandorf som de fleste vil kende fra bl.a. News, på trommer finder man Jan Sivertsen, der bestyrede trommerne i både Tøsedrengene og Ray Dee Ohh. Begge har de spillet sammen med Poul Halberg i 35 år siden Halberg Larsen dagene og de kender derfor hinandens spil ud og ind.

 

Derudover er Gorm Bülow med på Keyboard, en mand der har betjent tangenterne for både Danseorkesteret, Søs Fenger, Sebastian og mange flere. Endelig er det Heidi Degn, der lægger vokal til det hele. Nogle vil kunne huske hende som forsanger i BeePop, mens andre vil kunne huske hende fra det danske Melodi Grand Prix.

 

Hit-garanti!

Du må købe lige så mange billetter du vil, så saml slænget og kom afsted til Poul Halberg & Friends. Der er hit-garanti!

♫♫♫♫

Bemærk: Denne deal er udløbet

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail