Frokost med mæthedsgaranti

Spis dig mæt og glad til frokost i den smagfulde og bugnende asiatiske frokostbuffet hos Restaurant Jin Cun - en perfekt weekendpause

Slip for at være "hangry"

Er du også typen, der bliver en smule gnaven, når du er sulten? Fænomenet hedder "hangry" på slang fra det engelske "hungry" og "angry", og det er ikke kun til at spøge med. 

For når du er sulten for alvor med en knurrende mave og en kort lunte, så er det den pureste, mest himmelske fryd, når du endelig får noget at spise.


Med dagens deal kan du komme følelsen af at være "hangry" i forkøbet. Du kan nemlig gå om bord i den enorme frokostbuffet på Restaurant Jin Cun i Aalborg.


Glæd dig til:

Asiatisk buffet - All You Can Eat med:

  • 32 forskellige retter 
  • Fri sushibar 
  • Stor, fri salatbar 
  • Is til dessert

Mange glade maver

Hos Restaurant Jin Cun smager maden både for børn og voksne, så der er noget for enhver smag i den indbydende buffet. Der er endda is til dessert, og vi ved allesammen, at uanset hvor meget, man har spist, så er der altid plads til is.


Værdibeviset gælder for en person, og du må købe alle de værdibeviser, du ønsker, så du kan nyde den velsmagende frokostbuffet med hele familien eller alle dine "hangry" venner.


Velbekomme ❤

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig vores gratis tilbudsmail og få de bedste deals direkte i din indbakke.