Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Lipo Laser-behandling

Prøv et komplet forløb med den kendte og effektive Lipo Laser-behandling. Med dagens deal får du hele 8 behandlinger i et planlagt forløb

Komplet behandlingsforløb

DKG BodyCare kan nu tilbyde den populære Lipo Laser-behandling, der virker ved, at den får dine fedtceller til at "skrumpe".. Lipo Laser er en moderne slankebehandling til fedt- og figurformning og behandlingen har fået mange trofaste brugere i både England og USA.


Med dagens deal får du HELE 8 behandlinger. Det anbefales at behandlingerne fordeles over 4 uger, da dette giver et effektivt resultat.


Med dagens deal får du:

  • 8 x Lipo Laser-behandling hos DKG BodyCare

Facts om Lipo Laser:

  • Lipo Laser virker ved en laserenergi, der stimulerer cellerne til at frigive vand, fedtsyre og glycerol, og dermed "skrumpes" fedtcellerne markant
  • Hver behandling varer ca. 30 minutter
  • Et alternativ til fedtsugning, helt uden kirurgisk indgreb
  • Lipo Laser er udviklet til målrettet behandling af fedtdepoter, som er svære at komme af med trods sund kost og træning som eksempelvis mave, talje, baller eller lår
  • Lipo Laser kan målrettes flere områder under samme behandling
  • En smertefri behandling
  • Behandlingen virker for både kvinder og mænd

For at Lipo Laser-behandlingen skal give de absolut bedste resultater for dig, så anbefaler DKG BodyCare, at du drikker min. 1 liter vand før behandlingen og efter behandlingen tager en tur på kondicyklen eller går hjem samt holder et højt aktivitetsniveau i hele behandlingsperioden og har fokus på sund kost.


Bemærk: Behandlingen foretages IKKE på personer som er gravide, har pacemaker, har hjerteproblemer, har menstruation, har hæmorider, har feber eller bruger blodfortyndende medicin.


Den bedste version af dig

Hos DKG BodyCare tilbydes en bred vifte af kropsbehandlinger, der har til formål at gøre dig godt tilpas i din krop. De tilbyder ud over Lipo Laser også kostvejledning, infrarød sauna og forhandler skønne produkter til at forkæle din krop og hud med.

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail