Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Bløde og velplejede hænder

Glem alt om tørre og ru hænder i denne kolde vinter tid. Tag ind forbi Jonnas fod- og skønhedsklinik og få ordnet hænder og negle

Forkæl dine hænder

Pas ekstra godt på dine hænder i den kolde tid og bliv klar til at vise velplejede hænder med smukke negle frem til julefrokoster og nytårsfest med en skøn manicure spa inklusiv gelcolor hos Jonnas Fod- og skønhedsklinik i Aarhus.


Selve behandlingen udføres af én af klinikkens dygtige elever, som forkæler dig til fingerspidserne med blødgørende pleje og flot, holdbar gelcolor på neglene. 


Det får du:

Manicure spa inkl. gelcolor ved elev:

  • Neglene formes og neglebånd fjernes
  • Vandbad 
  • Peeling med Himalaya salt og citrusolier
  • Blødgørende maske med mandelessens
  • Let massage 
  • Gelcolor på neglene (holder min. 2 uger og op til 6 uger)
  • Afsluttes med creme og rosenolie 


En familietradition

Jonnas Fod- og skønhedsklinik har været et familiefirma i 3 generationer, og har været igang i 47 år. De to søstre har overtaget klinikken efter deres mor, som var deres lærermester, da de blev uddannet for 39 år siden. 


Med deres mange års erfaring går de meget højt op i hygiejne samt sammensætningen af de produkter, der bruges til din hud.

Hos Jonnas Fod- og skønhedsklinik er der altid et smil på læben og en imødekommende atmosfære, så du får den bedste oplevelse i hyggelige og afslappede omgivelser.


Klinikkens motto "Vi har Århus' bedste kunder" afspejler sig i deres mange trofaste kunder, som kommer igen og igen år efter år.


Rigtig god fornøjelse!

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail