Indtast din e-mail og modtag en påmindelse om denne deal i dag kl. 20:00 (hvis dealen er ved at blive udsolgt, sender vi påmindelsen før kl. 20:00)

OK

Nyt hår til en favorabel pris

Hos Art Of Hair får du en dameklip og farvning af håret af en af deres dygtige frisører. Så trænger spidserne kan du med fordel benytte denne deal

Forandring fryder

Vi har netop taget hul på 2017, og det giver lyst til fornyelse og forandring. Her er en tur til frisøren, med en frisk klipning og måske en ny hårfarve, lige netop det lille løft, som føles så godt for dig! 


Her i årets første måneder må det godt være lidt billigt at forkæle sig selv - dét ved de dygtige frisører hos Art Of Hair, som giver 50% rabat på en god frisøroplevelse.


Vælg mellem:

  • Dameklip og farve - kort hår
    (Værdi 990 kr. Dealpris 495 kr.)
  • Dameklip og farve - langt hår
    (Værdi 1180 kr. Dealpris 590 kr.)


Den gode frisøroplevelse

Hos Art Of Hair møder du et veluddannet og engageret team af frisører, som svinger saksen med sans for, hvad der passer til dig og din hårtype.


I salonen i Mazantigade 3 i Kolding bliver der lyttet til dine ønsker samtidig med, at frisøren er klar med idéer, hårtips og en ærlig mening, så du får oplevelsen af, at dit hår er i trygge hænder, inden du går glad hjem med en ny og frisk frisure, der passer til netop dig. 


Rigtig god fornøjelse!

Deal.dk er alene formidler af dette tilbud.

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail