Romantik for 2 ❤

Fordyb jer i hinanden og en 4-retters middag med vinmenu, når Hyggefabrikken skruer op for romantikken

Tid til hinanden

Hverdagen suser afsted, men det er vigtigt at huske hinanden og at sætte tid af til at nyde hinandens selskab. Og hvilken bedre måde at gøre det på end over en velvalgt menu og velsmagende vin?

 

Restaurant Hyggefabrikken vil derfor gerne give jer chancen for at opleve, hvad en romantisk middag virkelig kan gøre for jer!

 

Glæd jer til:

  • 4-retters middag med vinmenu for 2 personer

 

Menuen er "surprise", så I må væbne jer med tålmodighed og se, hvad Hyggefabrikkens dygtige kokke har fundet på til jer.

 

Til gengæld kan vi afsløre, at der til hver af jer medfølger:

  • 1 glas cava
  • 1 glas hvidvin
  • 1 glas rødvin
  • 1 glas dessertvin

 

Herudover sørger Hyggefabrikken for, at der er skruet helt op for den romantiske stemning med hyggelig belysning og rosenblade på bordet!

 

Charmerende og autentisk

Hyggefabrikken beskriver sig selv som et autentisk, hyggeligt og skævt madsted.

 

Her kan I komme og hilse på Antonio og hans såkaldte "mad-håndværkere" og opleve den glæde og passion for god mad, der hersker på stedet.

 

Maden tilberedes i et åbent køkken, så man som gæst kan følge med i de forskellige kulinariske processer og høre kokkene fortælle tricks og historier.

 

Hyggefabrikken vil gøre alt for, at du og din udkårne får den bedste aften. For som de siger: "Kærlighed kan man aldrig få for meget af."

 

Rigtig god fornøjelse!

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail