Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

135 minutters komplet luksus

Glæd dig til komplet luksus, når Massagepædagogen byder på hele 135 minutters luksuriøs fodmassage, kropsmassage OG ansigtsbehandling

3 i 1 til dig

Det er ren velvære og pleje med særligt fokus på afslapning og indre ro, når du lader dig forkæle med en komplet luksuspakke hos Massagepædagogen i Egtved.

Du kan se frem til 3 skønne behandlinger, der varer hele 135 minutter, hvor både dine fødder, din krop og dit ansigt kommer i fokus.

 

Glæd dig til:

  • 135 minutters komplet luksuspakke

 

Den komplette luksuspakke indeholder:

  • Luksus fodmassage inkl. blødgørende fodbad (30 minutter)
  • Wellness kropsmassage (60 minutter)
  • Luksus ansigtsbehandling (45 minutter)

Normalpris 1300 kr. DEALpris 780 kr.

 

Lækker luksusoplevelse

Du har fundet den helt rigtige deal, hvis du trænger til at sætte hverdagen på standby i en lille rum tid og i stedet vil forkæle dig selv med en lækker luksusoplevelse.

 

Luksus fodmassage starter med et blødgørende fodbad efterfulgt af en lækker massage af fødder. Behandlingen sluttes af med en lækker fodcreme fra Márias Organics Serien.

 

Wellness kropsmassage består af en lækker og blid massage med fokus på ro, velvære, afslapning og forkælelse. Den passer perfekt til dig, som ikke bryder sig om, at massage gør ondt.

 

Luksus ansigtsbehandling har særligt fokus på massage af dit ansigt, skuldre, nakke og hovedbund. Behandlingen indeholder også afrensning samt peeling af ansigt, nærende maske og sluttes af med lækker ansigtscreme. Alle produkter, som anvendes er biodynamiske Márias Organics Care produkter importeret fra Østrig.

 

I trygge hænder

Dygtige Kristina Albers, som er uddannet pædagogisk massør og NADA-behandler, har sin fulde opmærksomhed på dig under hele behandlingen. Du kan med andre ord godt begynde at glæde dig til at koble af i 2 timer og 15 minutter. 

Rigtig god fornøjelse!

 

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail