Indtast din e-mail og modtag en påmindelse om denne deal i dag kl. 20:00 (hvis dealen er ved at blive udsolgt, sender vi påmindelsen før kl. 20:00)

OK

Frokost på havnen

I smukke Hvide Sande byder Restaurant Under Broen på en skøn hjemmelavet frokostanretning med sæsonens bedste råvarer

Det' hjemmelavet

Med dagens deal har I en god undskyldning for at blive forkælet lidt ekstra på en almindelig efterårs-hverdag. Restaurant Under Broen i smukke Hvide Sande byder nemlig indenfor til en skøn frokost bestående af 5 forskellige varianter. Lavet fra bunden, naturligvis.


Menu og råvarer er sæsonbetinget, så der er garanti for friskhed og de helt rigtige smagskomponenter, når du sætter dig til bords hos den kvalitetsbevidste restaurant.

 

Glæd dig til at sætte tænderne i:

  • En skøn, hjemmelavet frokostanretning med 5 forskellige varianter for 1 person

 

Og det' friskfanget 

Du finder Restaurant Under Broen på den tidligere olieø i Hvide Sande, som giver en perfekt udsigt over det skønne havneområde. Fiskekutterne leverer deres friskfangede fisk direkte fra kajen til restauranten. Under Broen er Danmarks mest vestlige beliggende fiskerestaurant, så den smukkeste hav- og fjordudsigt er derfor selvskrevet på menuen. 

 

Maden akkompgneres af imødekommende charme og smilende service. Fokus på altid friske råvarer og en sans for at lave traditionelle retter, som de skal smage, gør et måltid på Under Broen til et restaurantbesøg, man vil huske.

 

Rigtig god appetit!

Deal.dk er alene formidler af dette tilbud.

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail