Indtast din e-mail og modtag en påmindelse om denne deal i dag kl. 20:00 (hvis dealen er ved at blive udsolgt, sender vi påmindelsen før kl. 20:00)

OK

Flot kørende

Forkæl din bil med en grundig indvendig og udvendig klargøring. Som noget nyt kan de også komme til dig

Sæt turbo på køreglæden

Uanset om køreturen er kort eller lang bliver den meget bedre, når bilen er pæn, præsentabel, velduftende og velpoleret!

Derfor bliver det en ren fornøjelse at sætte dig bag rattet i din bil, når ABC Bilpleje i Ribe har givet den en komplet ind- og udvendig rengøring inklusiv polering, så den skinner i vintersolen.


Klargøringen indeholder:

  • Ind- og udvendig vask og rengøring 
  • Polering  
  • Grundig støvsugning af bilen 
  • Rengøring af sæder, vinduer og instrumentbræt 
  • Skånsom vask med højtryksrenser og svamp  
  • Rengøring af skjulte steder og fælge 
  • Insektrens 

Slet vinterens spor 

Der bliver gået grundigt og professionelt til værks, når ABC Bilpeje tager fat på rengøringen af din bil. Værdibeviset gælder helt frem til d. 31.05.2017, så der er rig mulighed for, at din bil kan blive rengjort for spor af sne, sjap, vejsalt og grus. 


Nyt, nyt, nyt..

Som noget helt nyt og ekstraordinært tilbyder ABC Bilpleje også, at de kommer ud til kunderne og gør bilen rent. Dette er en perfekt mulighed til dig, der har svært ved at finde tid til at køre ud og få det gjort, eller til den travle familie, der er afhængig af sin bil i hverdagen. 

Det kan lade sig gøre indenfor dealprisen, hvis det er i en radius af max 20 km. fra Ribe. Er det længere væk, skal man ringe og spørge om en kørselspris, som afregnes direkte med stedet.  

Hvis klargøringen skal finde sted ved hjemmet, skal der være adgang til en vandhane og en stikkontakt.


God fornøjelse!

Deal.dk er alene formidler af dette tilbud.

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail