Indtast din e-mail og modtag en påmindelse om denne deal i dag kl. 20:00 (hvis dealen er ved at blive udsolgt, sender vi påmindelsen før kl. 20:00)

OK

Find ro med klangmassage

Prøv 45 minutters klangmassage, der skaber ro og afslapning dybt i kroppen og giver dig mere overskud i den travle hverdag

Dybdegående massage

Klangmassage er en anderledes massageform, hvor der placeres skåle på din krop. Ved at slå let på disse skåle bringes der vibrationer, der overføres til kroppen. Vibrationerne giver en dybfølt afslapning, som du kan mærke gennem hele din krop - det føles som en dyb, indre massage.


Under en klangmassage er du fuldt påklædt og ligger godt og lunt under et tæppe.


Glæd dig til:

  • 45 minutters klangmassage


Effektiv terapiform

Klangmassagen virker i dybden fordi 60% af kroppen består af væske og vibrationerne fra skålene påvirker let kroppens væsker, så massagen kommer godt i dybden.


Kroppens nervesystem påvirkes også effektivt af skålenes lyde, der har en beroligende effekt på nervesystemet.


YogaHuset Esbjerg

YogaHuset Esbjerg ligger i et baghus på Kongensgade i Esbjerg. Der er nem adgang til YogaHuset Esbjerg via parkeringspladsen i Borgergade mellem Torvegade og Kirkegade, YogaHuset Esbjerg ligger i bygningen midt på parkeringspladsen.


Hos YogaHuset Esbjerg udbyder de mange spændende og alsidige yogahold samt andre forløb, alle med det formål at hjælpe dig med at lære din krop at kende.
Rigtig god fornøjelse!

Deal.dk er alene formidler af dette tilbud.

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail