Indtast din e-mail og modtag en påmindelse om denne deal i dag kl. 20:00 (hvis dealen er ved at blive udsolgt, sender vi påmindelsen før kl. 20:00)

OK

Godt på vej med terapi

Vælg mellem individuel terapi, parterapi eller familietjek: Doris Skovrup i Gredstedbro hjælper dig eller jer med at komme godt videre

Kom godt videre 

Har du eller I brug for forandringer i livet, der kan hjælpe med at tackle udfordringerne i hverdagen og komme godt videre?

Dagens deal giver dig mulighed for at komme det et skridt nærmere. Doris Skovrup står nemlig klar til at hjælpe dig eller jer med at tilgå udfordringerne på en ny måde uanset om det er individuel terapi, parterapi eller familietjek, der er brug for. 

 

Vælg mellem:

  • Individuel terapi - 1 time
    Dealpris kr. 300,- Normalpris kr. 600,-

  • Parterapi - 1½ time
    Dealpris kr. 350,- Normalpris kr. 700,-

  • Familietjek - 2 timer
    Dealpris kr. 500,- Normalpris kr. 1000,-

 

Lev mere - tænk mindre

Doris kan hjælpe med at anskue dine udfordringer, din situation og dig selv på en ny måde, så du "bliver herre i eget hus" og ikke lader problemerne styre dig. 

Doris arbejder med to forskellige behandlingsformer, som tilpasses efter den hjælp, du har brug for.

Metakognitiv terapi handler helt grundlæggende om at tænke mindre og leve mere, at lære at begrænse sig i forhld til de grublerier, der er forbundet med de lidelser, vi som mennesker døjer med.

Du kan læse meget mere om, hvordan Doris arbejder med metakognitiv terapi her

 

Nye fortællinger

Den anden behandlingsform er systemisk narrativ terapi, der meget simpelt handler om, at du fortæller nye historier og siger farvel til de gamle, der styrer dine handlinger og hverdag. 

Du kan læse meget mere om, hvordan Doris arbejder med systemisk narrativ terapi her.  

 

Om Doris Skovrup

I 2006 fik Doris konstateret en kronisk tarmsygdom. Det tvang hende til at lave en del om på livet, og det betød bl.a., at hun startede på en frisk og fik nyt job som bl.a. familieterapeut.

Doris har 25 års erfaring inden for arbejdet med børn og unge med specielle behov ved bl.a. Tønder Kommune.

Doris brænder for at hjælpe dig og jer, der har brug for at lave nye fortællinger i livet. Hun tror på, at de fleste omstændigheder og knubs kan vendes til noget brugbart ved at skabe bevidsthed om problemet eller situationen. 

Læs meget mere om Doris Skovrup og hvilke behandlinger, hun tilbyder på hendes hjemmeside.

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail