Indtast din e-mail og modtag en påmindelse om denne deal i dag kl. 20:00 (hvis dealen er ved at blive udsolgt, sender vi påmindelsen før kl. 20:00)

OK

Tørt og kedeligt vinterhår?

Det kan blive fortid nu efter en tur hos Salon Cheri, hvor der bliver kælet for både dig og dit hår, når Natasja svinger saksen

Forfriskende frisørpakke

Giv lokkerne lidt ekstra luksus, så du kan se godt ud hele vinteren, og lad Natasja hos Salon Cheri give dig en flot opfriskning.


Med dagens deal kombineres en god klipning og en ny hårfarve med retning og farvning af brynene, så hele dit look får et forfriskende løft.


Vælg mellem

 • Dameklip og farve i kort hår + retning og farvning bryn. (Bemærk, der er ikke hårkur koblet på denne deal til kort hår. Du må tilkøbe det til 90 kroner - normalt kr. 180,-. Husk at sige om du ønsker dette tilkøb, når du bestiller dealen.)
  Dealpris 395 kr. (Værdipris 795 kr.)

 • Dameklip og farve + kur i mellemlangt hår + retning og farvning af bryn.
  Dealpris 537 kr. (Værdipris 1075 kr.)

 • Dameklip og farve + kur i langt hår + retning og farvning af bryn.
  Dealpris 587 kr.
  (Værdipris 1175 kr.)

 • Dameklip og farve + kur i ekstra langt hår + retning og farvning af bryn.
  Dealpris 670 kr.
  (Værdipris 1340 kr.)

Ved ekstra tykt hår kan der forekomme tillæg.


Når du indløser dit værdibevis, har du mulighed for at tilkøbe reflekser. Dette bestilles og afregnes direkte med Salon Cheri.


Tag plads i stolen

Sæt dig godt til rette i frisørstolen hos Salon Cheri og nyd en lille pause, hvor det kun handler om dig. Uanset om du ønsker dig en helt anderledes frisure med en ny hårfarve eller bare gerne vil af med de slidte spidser og have din naturlige hårfarve frisket op, står Natasja klar til at give dig en god frisøroplevelse.


God fornøjelse!

Deal.dk er alene formidler af dette tilbud.

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail