Gourmetoplevelse i Ribe
Restaurant Dagmar byder på en gastronomisk menu med 3 eller 6 serveringer på Danmarks ældste hotel.
Uanset om det er dig selv, eller en, du holder af, der skal forkæles med god mad i smukke omgivelser, er du landet det rigtige sted. Gourmetmiddagen fra Restaurant Dagmar er nemlig endnu engang kommet på Deal.dk og inviterer indenfor til en middagsoplevelse ud over det sædvanlige med 3 eller 6 serveringen.
Restauranten ligger i hotellet af samme navn, der gennem mange år har forkælet deres gæster. Restaurant og hotel ligger på Ribe Torv, centralt i den historiske by med Danmarks ældste domkirke. Her kan du se frem til rolige omgivelser, mad der smelter på tungen og høflige tjenere, der giver en fuldent oplevelse.
Stemning, smagen og servicen står restauranten for, men det er op til dig om aftenens menu skal bestå af 3 eller 6 serveringer, der tager niveauet fra god til gourmet.
Vælg mellem:
- Lille Dagmar menu med 3 serveringer inkl. velkomst og appetitvækker
DEALpris 357 kr. Normalpris 595 kr. Spar 40 %
- Stor Dagmar menu med 6 serveringer inkl. velkomst og appetitvækker
DEALpris 597 kr. Normalpris 995 kr. Spar 40 %
Menuen varierer efter sæson - tjek den aktuelle menu på restaurantens hjemmeside.
Om Restaurant Dagmar
På Restaurant Dagmar søger de dygtige køkkenchefer og øvrige medarbejdere i køkkenet hele tiden nye gastronomiske udfordringer til stor glæde for deres mange trofaste gæster.
Med Restaurant Dagmar tilbyder Hotel Dagmar en bred vifte af kulinariske oplevelser, der kan tilfredsstille selv den mest kræsne gane.
Charmerende lokaler i original historisk stil er sammen med dygtige og opmærksomme tjenere med til at gøre din aften til en oplevelse, hvad enten det drejer sig om en romantisk gourmetmiddag for to i Restaurant Dagmar, en hyggelig aften i Vægterkælderen, en rund fødselsdag eller et smukt bryllup.
Seks funklende stjerner...
Denne artikel beskriver to anmelderes besøg hos Restaurant Dagmar. Her kan du læse om, hvad du kan se frem til.
Om tjenerne, deres viden og niveau
"Vi bliver betjent af to tjenere. Endda er den ene af dem, hoteldirektøren, Allan Jakobsen, der passioneret giver sig tid til at fortælle om maden, og kommer med de ekstra bemærkninger om, hvor råvarerne kommer fra.
Ingen af os har styr på vin, men tjeneren hjælper os på vej med at vælge, hvad der passer til hovedretten. På vinkortet kan jeg se, at der er tale om en flaske vin, men jeg spørger om vi kan få to glas, da vi skal køre hjem. Det er intet problem.
I bilen på vej hjem er min medanmelder så begejstret, for han har aldrig fået bedre service. Jeg må tænke mig om en ekstra gang, men det lykkedes mig ikke at komme i tanke om en service, der har været bedre."
Om stemningen
"Der er roligt i restauranten og lyden bliver naturligt dæmpet. En dæmpet belysning er også med til at skabe en hyggelig atmosfære. Midt i rummet er en stor pejs placeret uden at være tændt, men på kaminhylden er der pyntet op med nips og en gammel, indrammet avisartikel.
De grønne vægge passer til de grønpolstrede møbler. Jeg får fornøjelsen af at sidde i sofaen, der hverken er for blød eller for hård at sidde i. Ryglænet er langt tilbage, og først sent beslutter jeg mig for at sætte en pude i ryggen, men det hjælper også. Selv puderne i sofaen matcher med sofaen, og dermed også med resten af lokalet."