3-retters middag og vinmenu
Restaurant Vestergade byder på en lækker 3-retters middag inkl. vin, der hylder fusionskøkkenet på fineste DEALvis.
Glæd dig til en unik spiseoplevelse hos Restaurant Vestergade, der er en moderne, skandinavisk restaurant, hvor du som gæst, altid bliver mødt med gæstfrihed og kvalitet. Her er der fokus på de gode og de simple retter, der virkelig får de enkelte komponenter til at stå frem, så den gode smagsoplevelse opnås.
Restaurant Vestergade bygger videre på de gode og simple madtraditioner fra Restaurant Værdsat med et køkken, der er levende, legende og ligetil, der samtidigt prioriterer det seriøse køkken og den gode smagsoplevelse.
Du får:
- 3 retters middag
- 3 glas vin
DEALpris 275 kr.
Din menu
November:
- Forret:
- Kantareller – Tomater – Beurre blanc på solaris – Purløg
- Brød og dip
- Hovedret:
- Stegt kalv – Østershatte – Rødbedeglace – Palmekål – Langpeber
- Dessert:
- Citron sol – Mandarin Granite – Tørret yoghurt
December:
- Forret:
- Kartoffel suppe – Porre Saute – Løvstikke – Gnocchi
- Brød og dip
- Hovedret:
- Sprængt and – Tranebær – Savoykåls Dolme – Confiteret and
- Dessert:
- Risalamande a la Vestergade
Januar:
- Forret:
- Blomkål – Bbq glace – sauce supreme – Løvstikke
- Brød og dip
- Hovedret:
- Kalveculotte – Selleri – stegt kål – masala sauce
- Dessert:
- Gatau Marcel – vaniljeis – skovbær
Februar:
- Forret:
- Tomat suppe – røget pancetta – 38% Creme fraiche – saute af persillerod
- Brød og dip
- Hovedret:
- Oksebov – Grillet løg – Kartoffel mos – spidskål – timian
- Dessert:
- Hjemmelavet Vafflel – Boysenbær is – Brombær
Bemærk: Menuerne kan fås som vegetar.
Tilkøb
Aftales og afregnes direkte med restauranten.
Ønsker du at opgradere din menu med snacks og velkomst eller ekstra retter skal dette blot oplyses, når du ankommer.
- 2 snacks og bobler: 100 kr.
- Rørt tatar med æggecreme og jordskokkechips: 75 kr.
- 3 oste, knækbrød og kompot: 100 kr.