2-retters klassisk middag
NYHED: For kun 249 kr. får du 2 retter og velkomstbobler hos en af Skagens kendte spisesteder, Restaurant Bodilles Kro.
For 50 år siden åbnede Bodil og Axel Olsen Bodilles Kro. Her blev der fra første dag serveret god, dansk mad i de hyggeligste omgivelser på den gamle købmandsgård Øster Strandvej 11 i Skagen.
Datoen var den 1. november i 1974, da parret slog dørene op til de nyrenoverede lokaler, der smukt og stilfuldt, tog imod gæsterne. Hovedattraktion på menukortet var fra starten fiskeretterne og den klassiske wienerschnitzel.
Og i dag, 50 år senere, er intet ændret - og det skal fejres. Derfor har det nuværende værtspar, Dorte og Peter, sammensat en jubilæumsmenu, der rummer 2 af de mest elskede retter inkl. et glas velkomstbobler, så alle kommer i den rette fejringsstemning.
Du får:
- 2-retters menu inkl. velkomstbobler
-
- Velkomstbobler
- Rejecocktail med håndpillede rejer, grønne asparges, dressing og hjemmebagt brød
- Wienerschnitzel af kalveinderlår med wienerdreng, ærter, gulerødder, stegte kartofler og smørsauce
DEALpris 249 kr. Normalpris 484 kr. Spar 48 %
Bemærk: Ønsker du en vegansk menu, skal det blot oplyses ved bestilling.
En ægte Skagen-kending for alle
Bodilles Kro er uden tvivl et af Skagens mest kendte spisesteder. Kroen er velbesøgt af både de faste skagboer samt gæster fra hele landet og de mange turister fra hele verden, der hvert år besøger Skagen - og Bodilles.
Hos Bodilles er der plads til alle - hele familien. Til børnene er der lavet en speciel børnemenu og til dem, der ønsker at spise grønt er der en vegansk menu. I sommerhalvåret kan man nyde maden i den lukkede gårdhave - en grøn oase med flotte kastanje- og birketræer.
Bodilles Kro sætter hyggen, kvaliteten og den gode danske mad i højsædet. Og det er uden tvivl i traditionelle retter der pryder menukortet, men det rummer ligeledes et stort og eftertragtet udvalg af fiskeretter.
Afslutningsvis får dine værter det sidste ord, der beskriver hvad du møder på Bodilles Kro:
"Kvalitet er et begreb, vi aldrig går på kompromis med. Vore faglærte kokke sætter en ære i at servere veltillavet mad baseret på de bedste og mest friske råvarer efter traditionelle opskrifter."