Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

2-retters mortensaftensmenu

Fejr mortensaften på den helt rigtige måde med en klassisk middag med and og alt det gode tilbehør - og en skøn dessert.

2-retters mortensaftensmenu

Fejr mortensaften på den helt rigtige måde med en klassisk middag med and og alt det gode tilbehør - og en skøn dessert.

Hos Café Min Olivia ved de præcis, hvad der hører til en ægte Mortensaften. En aften, hvor hygge og velsmag går hånd i hånd, og hvor du kan nyde en lækker middag i godt selskab med familie eller venner.

 

Caféen, der er kendt for sin charmerende og personlige indretning samt sin skønne beliggenhed midt i Aalborg, byder denne aften på alt det bedste fra det danske køkken. Til hovedret kan du glæde dig til saftig and med alt det klassiske tilbehør.

 

Som afslutning på måltidet venter der dig en vaskeægte dessertklassiker, nemlig den elskede æblekage, som med sin kombination af syrligt og sødt sender smagsløgene på himmelflugt.

 

Så tag plads hos Café Min Olivia og oplev en Mortensaften fyldt med gode smagsoplevelser og hyggelig atmosfære.

 

Du får: 

  • Mortensaftensmenu den 10. november 2024

Hovedret:

  • Lækker sprød and
  • Hvide kartofler
  • Brunede Kartofler
  • Æbler
  • Svesker
  • Rødkål
  • Andesauce

Dessert:

  • Æblekage 

DEALpris 149 kr. Normalpris 299 kr. Spar 50 %

 

Bemærk: Min Olivia har dobbelt op på lækre drinks fra kl. 19.00 - så hvis du lyster er det en oplagt mulighed at afslutte middagen med en skøn drink.

 

Velkommen til Olivia

Hos Olivia møder du kun gode og hyggelige skikke - og med god skik vil vi lade caféen få ordet og fortælle lidt om deres cafe:

"Vi bestræber os på, at du som gæst får en god og hyggelig oplevelse på Café Min Olivia.


Vi har formået at lave en rolig, atmosfærisk café, hvor der er plads til alle. Vi holder en lys og stilren café med løbende udviklinger for at gøre helheden bedre."

 

Caféen rummer masser af muligheder, for at du kan afholde fødselsdag, bryllupsdag eller andre events og begivenheder. Forhør dig direkte hos caféen - så finder I et godt setup, der altid tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. 

 

2-retters mortensaftensmenu

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail