Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Samsø Badehotel

Sommerophold: 1 overnatning i værelse el. glamping telt inkl. 3-retters menu - prøv også vinbuffet. Pris pr. person.

Samsø Badehotel

Sommerophold: 1 overnatning i værelse el. glamping telt inkl. 3-retters menu - prøv også vinbuffet. Pris pr. person.

På Samsø Badehotel er I omgivet af Samsøs billedskønne og idylliske natur. Her står personalet klar til at byde jer inden for i hyggelige rammer og give jer et ophold med fokus på afslapning, ro og hygge. Maden behøver I ikke tænke på, der er inkluderet en 3-retters sæsonbestemt menu og morgenmadsbuffet.

 

Som noget nyt kan I også overnatte i et af badehotellets tre glamping telte, der er smagfuldt indrettet. Her får I en luksusoplevelse midt i naturen med udsigt til natur og hav. Og så kan I også bestille opholdet inkl. vinbuffet - en spændende måde at smage forskellige vine til jeres middag.

 

Særligt for dette ophold:

  • I får både en 3-retters sæsonbestemt menu og lækker morgenmadsbuffet - der er også mulighed for ophold med vinbuffet
  • Nyd sommeren på én af Danmarks smukkeste øer
  • Det er muligt at benytte opholdet på helligdage mod et ekstra tillæg

 

Opholdet inkluderer:

  • 1 overnatning i bedst tilgængelige værelse eller i glamping telt efter nærmere aftale med Samsø Badehotel
  • 3-retters lækker sæsonbestemt menu
  • Lækker morgenmadsbuffet inkl. kaffe, the og juice - serveres kl. 8.00-10.00

 

Priser: 

1 overnatning:
DEALpris 699 kr.
 

1 overnatning inkl. vinbuffet fra 18.00-21.00:
DEALpris 999 kr. 

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse eller glamping telt.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst fra den 18. juni 2024 til og med den 19. september 2024.

 

Bemærk: Der er rift om værelserne, specielt i weekenderne, så reserver gerne jeres ophold hurtigst muligt og eventuelt med flere ønsker for ankomstdatoer.

 

OBS: I er velkommen til at købe flere værdibeviser og benytte dem i forlængelse af hinanden, såfremt der er ledig kapacitet.

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Samsø Badehotel

  • Tillæg for enkeltværelse: 350 kr. pr. person pr. nat
  • Weekendtillæg fredag og lørdag: 250 kr. pr. person pr. nat
  • Højsæsontillæg i uge 29-32: 300 kr. pr. person pr. dag (der forekommer ingen ekstra weekendtillæg på fredage/lørdage disse dage)

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.
Tjek ud: Senest kl. 10.00.

 

Samsø Badehotel

Samsø Badehotel ligger på den smukke, sydlige vestkyst af Samsø. Fra hotellet kan I opleve øens bedste solnedgang, der bedst nydes på Samsø Badehotels store terrasse, når vejret er til det. Her bydes der på kaffe eller drinks samt et tæppe, så I kan nyde aftensolen med hygge og ro.

 

I restauranten kan I se frem til at nyde fantastiske måltider. Køkkenchefen og hans kokke arbejder i deres nye showkøkken med en stor passion for økologi og det nordiske køkken. Med fokus på udvalgte lokale råvarer, sammensætter han alle menuer, så de er perfekt afstemt efter årstiden.

 

Om morgenen skal I spise en lækker morgenmadsbuffet, hvortil der serveres kaffe, the og juice.

 

Der gøres meget for, at I får så hyggelig og imødekommende en oplevelse som muligt i restauranten. Betjeningen er opmærksom, og den nyindrettede restaurant ligger, så der er en smuk udsigt til vandet og til køerne i den flotte indhegning. 

 

Sådan skal I bo

Natten tilbringes i et af hotellets lyse og lækre værelser, der alle er stilrent indrettede, behageligt lyse og omslutter jer i en indbydende, hjemlig atmosfære.

 

I kan også bo i et af hotellets tre glamping telte (efter aftale med Samsø Badehotel). Her skal I bo i et luksustelt med højt til himmelen og en fantastisk udsigt til natur og hav. Teltene er smagfuldt indrettet med møbler, dobbeltsenge, dyner/puder og har egen træterrasse.

 

Om området

Samsø er uden tvivl én af Danmarks smukkeste øer fyldt med afvekslende natur, nærværende ø-liv og masser af tid til at nyde nuet.

 

På en gåtur langs vandet kan I skue ud over bølgerne og i det fjerne se Fyn, Sjælland og Jylland, alt efter, hvilken del af kysten I går ved. Gå f.eks. en tur hen til den mere end 3000 år gamle helligkilde Ilse Made, der kun ligger 500 meter fra hotellet, hvor I i dag stadig kan se det øverste af den gamle egetræsstamme, der er boret ned i sandet, hvor kilden befinder sig.

 

Kør en tur

I kan også roligt se frem til at sætte jer i bilen og køre langs de små landeveje og nyde øens fantastiske natur.

 

Gør for eksempel holdt ved Issehoved, Samsøs nordligste punkt. Issehoved er en betagende sandodde, der stikker ud fra det overdrev, der udgør Nordby Bakker. De fredede bakker stikker op til 64 meter i vejret og giver en fantastisk udsigt over både Kattegat og Samsø.

 

Sæt farten lidt ned, når I igen kører sydpå, og nyd synet af Hjortholm og de andre småøer øst for Samsø, og Sælvig og Mårup Vig vest for øen.

 

Slut turen af med en tur til den gamle færgehavn Kolby Kås, der i dag fungerer som lystbådehavn - og nyd den afslappede atmosfære, der findes her.

 

Kultur på Samsø

I Anton Rosen Huset, der er beliggende i Tranebjerg - kun 10 minutter fra hotellet, kan I bl.a. gå på opdagelse i skiftende udstillinger. I den smukke bygning fra 1900 finder I også information om Samsø. 

 

På hovedgaden i Mårup, 20 minutter nordpå, finder I Mårup Galleriet med fine kunstudstillinger, gerne fra de lokale samske kunstnere. 

 

Anmeldelser

Gæsterne hos Samsø Badehotel Ilse Made er glade for stedet. Vi har samlet et par anmeldelser fra Tripadvisor.

 

"Service - God mad - Natur - Stilhed - Frisk luft

EFTERÅR PÅ SAMSØ
Hvis du trænger til en pause, hvis du er vild med at trave i naturen, hvis du sætter pris på god mad, hvis du er til hyggelige omgivelse og venlig betjening, så book et par dage på Samsø Badehotel.
Der sker ikke meget ud over, at du får ro i sjælen, frisk luft og et fantastisk afbræk i det danske efterår."

Anmeldt oktober 2023

 

"Godt ophold på Samsø Badehotel 

Dejlig uhøjtidelig stemning. God base for nærmere udforskning af øen. Samsø Badehotel her dejlige omgivelser med badebro. Maden og betjeningen er i top.
Kan varmt anbefales - fuld valuta for pengene. Vi har nu været der to gange og kommer igen."

Anmeldt oktober 2023

 

"2 dages ophold 

Vi var to par der boede på rum 13 og 20, vi havde 2 overnatninger. Vi nød vores udsigt fra terrasserne, værelserne var pæne. Blev taget godt imod med bobler som vi nød på terrassen.
God betjening under hele opholdet, lækker morgen tallerken. Flot frokost og aftensmaden begge dage var fint afstemt.
Vi fik meget for hvad vi havde betalt og miljøet stemmer overens med de foto som er på hjemmesiden.
Vi kan anbefale Samsø badehotel."

Anmeldt september 2023

 

 

 

Samsø-Badehotel-Ilse-Made.jpg

Ophold på Samsø Badehotel

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail