Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Krydstogt til Norges fjorde

Tag med det nye, flotte MSC Euribia på et 8-dages krydstogt, og se noget af Skandinaviens smukkeste natur. Rejs fra Kiel i sep.

Krydstogt til Norges fjorde

Tag med det nye, flotte MSC Euribia på et 8-dages krydstogt, og se noget af Skandinaviens smukkeste natur. Rejs fra Kiel i sep.

Følg med på dette skønne krydstogt til de norske fjorde, og bliv betaget af den fortryllende natur, når I kommer tæt på de lodrette fjelde og brusende vandfald. I land venter masser af spændende oplevelser i betagende omgivelser.

 

MSC Euribia er rederiets nyeste skib, og blev søsat i juni 2023. Hun er et fantastisk skib, der har stort set alt, I kan forestille jer ombord, og hun er samtidig er et af de mest miljøvenlige skibe på verdenshavene. Hun sejler fra Nordhavnen i København lige før spisetid, og den første dag tilbringes til søs, så I får mulighed for at udforske det smukke og elegante skib, som er fyldt med flotte detaljer. Særligt skal fremhæves den imponerende arkade, som er skibets hjerte. Under en kæmpe LED-himmel, hvis motiv og farver skifter flere gange i døgnet, kan I slentre mellem butikker, barer og restauranter, som var I i en idyllisk ferieby på land. Her er masser af liv, men også mulighed for en intim stund på en af de hyggelige serveringssteder.

 

Særligt for dette krydstogt:

 • Sejl med det nye, flotte MSC Euribia
 • Oplev den smukke natur i det vestlige Norge, mens I sover i samme seng og kun skal pakke ud en enkelt gang
 • Tilkøb All Inclusive for kun 1.260 kr., og tag børn med fra kun 199 kr.

 

Rejsen inkluderer:

 • 7 overnatninger ombord på MSC Euribia i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
 • Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Kahytsservice og daglig rengøring 
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

Afrejse den 21. september 2024:

 • Indvendig Kahyt Bella, IB, uspecificeret
  DEALpris 4.699 kr.
 • Indvendig Kahyt Fantastica, IR, ca. 17 m2, dæk 5-14
  DEALpris 5.159 kr.
 • Udvendig Kahyt Bella, OB, uspecificeret
  DEALpris 5.959 kr.
 • Balkonkahyt Bella, BB, uspecificeret
  DEALpris 6.849 kr.
 • Balkonkahyt Fantastica, BR, ca. 17 m2, dæk 8-12
  DEALpris 7.469 kr.
 • Balkonkahyt Aurea, BA, ca. 17 m2, dæk 11-13
  DEALpris 8.789 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Ikke inkluderet i rejsens pris

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk servicegebyr på 12 € pr. person pr. dag. Betales hjemmefra via Øster Lindet
 • Udflugter
 • Forsikringer

 

Kahytstyper Bella, Fantastica og Aurea

I alle kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Bella-kahytterne er uspecificerede kahytter, så begrænset udsigt kan forekomme i udvendige kahytter og balkonkahytter i denne kategori. Køber I Fantastica, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Fantastica de største
 • Fri servering af morgenmad i kahytten
 • Ønske om tidlig eller sen spisetid kan fremsættes ved bestilling 

 

Ved tilkøb af Aurea får I samme ydelser som i Fantastica samt:

 • ”My Choice Dining” med fleksible spisetider
 • Fri adgang til Aurea Spa og eksklusivt soldæk
 • Gratis udbringning af roomservice
 • Priority boarding
 • Badekåbe og tøfler i kahytten
 • Velkomstpakke med prosecco og chokolade

 

Rejseplan

Untitled-1.jpg

 

Dag 1: Checkin på skibet senest 17:00. 19:00 afgang Kiel
Dag 2:
08:00 – 18:00 København
Dag 3: 
På havet
Dag 4:
07:00 – 17:00 Nordfjordeid
Dag 5:
07:00 – 18:00 Flåm
Dag 6:
09:00 – 19:00 Haugesund
Dag 7: På havet
Dag 8:
09:00 ankomst Kiel

 

Der tages forbehold for ændringer i rute og tider frem mod afrejse.

 

Transport

I tager jer selv til og fra skibet i Kiel. MSC Euribia sejler fra Ostuferhafen Cruise Terminal. 

 

Kører I selv til Kiel kan I hjemmefra bestille parkering. Der er to parkeringsformer at vælge imellem:

Direkte ved krydstogtterminalen. Pris pr. bil er 1.190 kr. for de 8 dage.

Fjernparkering inklusive shuttle transfer mellem parkeringen og terminalen. Pris pr. bil er 990 kr. for de 8 dage. 

 

Parkering kan bestilles hos Øster Lindet ved indløsning af værdibevis, og der skal da oplyses bilmærke samt nummerplade. Der tages forbehold for ledig kapacitet.

 

Rejsebeskrivelse

På sejlturen fra Kiel og op til Norge tager MSC Euribia jer med til vores egen skønne hovedstad, København. Det er altid sjovt at være turist ”på hjemmebane”, og selv i september kan vejret sagtens vise sig fra sin gode side og kaste solskin over Strøget og Amalienborg, så det bliver en fornøjelig dag i det danske.

 

Det første anløb i Norge bliver i Nordfjordeid, der er en lille by beliggende i bunden af Nordfjorden midt imellem den største gletsjer på det europæiske fastland, Jostedal, og Norges vildeste kyststrækning. Den smukke Briksdal gletsjer er klart et besøg værd, mens selve byen kan fremvise Myklebust-skibet – Norges største vikingeskib.

 

Herfra fortsættes sejladsen til eftertragtede Flåm, der er en lille landsby beliggende i bunden af Aurlandsfjorden, der er en forgrening af den 204 km lange Sognefjord. Byen ligger i imponerende naturskønne omgivelser med høje vandfald og grønklædte klipper, hvilket har gjort byen til en af de travleste krydstogtsdestinationer i Norge. En tur med Flåm banen, der kører mellem Flåm og Myrdal, kan varmt anbefales. Det er en af verdens smukkeste togture, hvor I ser Norges vilde og bjergtagende fjordlandskab. Eller hvad med et besøg i vikingelandsbyen Njardarheimr, hvor I vil opleve en autentisk landsby, der viser, hvordan vikingerne levede for 1000 år siden. Byen er ikke befolket af skuespillere i kostumer, men "rigtige" vikinger i alle aldre, der har adopteret vikingetiden som en livsstil. De kender deres historie og har unik viden om vikingelivet, som de meget gerne vil dele med jer, og I kan selv deltage i både øksekast og bueskydning eller forsøge jer med nogle af de forskellige håndværk.

 

Sidste besøg i Norge bliver i Haugesund, der ligger på Norges sydvestlige kyst og har små 40.000 indbyggere. Byen anses for at være hjemstavn for Vikingerne, som levede omkranset af fjorde, bjerge, hav, søer og vandfald, som alt sammen kan iagttages i og omkring byen. Det siges også, at det var i Haugesund, at landets første konge, Harald Hårfager, samlede Norge i år 872. Det nationale monument Haraldshaugen, der er placeret på, hvad der antages at være kongens gravsted, markerer 1000-året for landets samling. Selve Haugesund er også kendt for at have Norges længste gågade med masser af butikker til at tilfredsstille den shoppinglystne og berømt for sit smukke rådhus i neoklassisk stil, der er verdens eneste i farven pink.

 

På rejsens 8. og sidste dag lægges der atter til i Kiel. Her kan I nyde jeres morgenmad, inden I forlader skibet med bjergtinder, blanke søer og brusende vandfald på nethinden. 

 

Skibet

MSC Euribia er rederiets nye flagskib med plads til ca. 6.300 passagerer. Skibet er bygget i Frankrig og er 331 m langt og 43 m bredt. Hun er opkaldt efter den antikke gudinde Eurybia, som beherskede vindene, vejret og stjernerne og dermed også havene. Skibets vision er dog ikke blot at beherske havet, men også at beskytte og bevare det og det dyrebare marine-økosystem. Derfor sejler hun på flydende naturgas (LNG) – det reneste fossile brændstof i verden. Dermed genererer hun al sin egen energi både i havne og på havet, hvilket betyder en væsentlig reduktion af udstødningsemissioner, hvilket bidrager positivt til miljøbeskyttelse og bæredygtighed.

 

Når I kommer ombord, vil I opleve et nyt og spændende skib med unik indretning, sofistikeret design og meget avanceret teknologi. Særligt skal fremhæves den imponerende arkade, som er skibets hjerte. Under en kæmpe LED-himmel, hvis motiv og farver skifter flere gange i døgnet, kan I slentre mellem butikker, barer og restauranter, som var I i en idyllisk ferieby på land. Her er masser af liv, men også mulighed for en intim stund på et af de hyggelige serveringssteder.

 

De udendørs arealer kan næsten tage pusten fra enhver – der er 2 store poolområder med bekvemme solstole og et flot vandland med vandrutsjebaner, der kan tilfredsstille selv den største fartdjævel. I har udendørs barer, og på skibets agterdæk findes en Horizon pool, hvor I har en fantastisk udsigt. Om aftenen (hvis vejret tillader) omdannes dækket til flot dansegulv og scene til underholdning.

 

Der er aktiviteter for alle i løbet af dagen og aftenen, så mulighederne er mange for at være aktiv eller bare slappe af ved de forskellige poolområder. MSC Euribia tilbyder både fitnesscenter, løbebane og et sportscenter med diverse boldspil. Derudover findes også bowlingbaner, spillearkade, F1-simulator og 4D-biograf mod tillæg.

 

Om aftenen kan I indtage en dejlig middag i hovedrestauranten eller bruge jeres frihed og vælge den kæmpe buffet, som bugner af specialiteter i forbindelse med hovedmåltiderne. Specialrestauranterne, hvor I kan tilkøbe ekstraordinære spiseoplevelser, lokker med lækre retter fra Indokina, tapas, sushi og meget mere. I alt har MSC Euribia 10 restauranter og 21 barer, så der er noget for enhver smag. Skibet byder også på forestillinger i det imponerende teater, og så har kasinoet og diskoteket naturligvis åben til ud på de små timer.

 

Helpension

Opholdet ombord på MSC Euribia er med helpension. Der er fri adgang til skibets buffet fra tidlig morgen til sen aften, og i forbindelse med hovedmåltider er der her et kæmpe udvalg. I har også adgang til skibets restaurant, hvor I kan få 3-5-retters menu – valgt ud fra et varieret menukort - serveret til hovedmåltiderne. Til aftensmaden har I fast spisetidspunkt og bord.

 

Drikkepakker

Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden er inkluderet i rejsens pris. Yderligere drikkevarer kan købes efter forbrug, eller du kan vælge en af de fordelagtige drikkepakker. Bestiller du hos Øster Lindet samtidig med indløsning af dit værdibevis, får du drikkepakkerne til de nævnte specialpriser. Bestiller du først senere, gælder normalprisen.

 

Alle pakkerne kan benyttes i alle barer ombord, hovedrestauranterne og buffeten. De gælder ikke i brandede caféer, minibaren eller room service.

 

EASY PAKKEN dækker et ubegrænset antal af følgende drikkevarer: Et udvalg af husets vin pr. glas, fadøl (mærket kan variere fra skib til skib), et udvalg af spiritus og cocktails, alkoholfrie drikke, sodavand, juice pr. glas, mineralvand på flaske og varme drikke. 

Pris pr. person ved indløsning af værdibevis: 1.260 kr.
Pris pr. person ved senere bestilling: 2.030 kr.

 

EASY PLUS PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer pr. glas op til 8 EUR eller 9 USD. Pakken inkluderer dine favoritcocktails frosne og klassiske, forskellige spiritusmærker, aperitifs og likører. Et stort udvalg af vine indgår pr. glas samt 10% rabat på vinflasker købt ombord. Stort udvalg af fad- og flaskeøl, alkoholfrie cocktails, sodavand, mineralvand og varme drikke. Pakken kan også benyttes i specialrestauranter. 

Pris pr. person ved indløsning af værdibevis: 2.030 kr.
Pris pr. person ved senere bestilling: 2.800 kr.

 

PREMIUM EXTRA PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer pr. glas op til 13 EUR eller 15 USD. Pakken inkluderer en omfattende mængde af frosne og klassiske cocktails, spiritus af premium brands, aperitifs og likører. Derudover findes et varieret udvalg af vin og champagne pr. glas, 25% rabat på vin- og champagneflasker som købes ombord, og hele udvalget af øl, sodavand, frugtjuices, mineralvand, energidrikke og varme drikke. Pakken kan også benyttes i specialrestauranter. 

Pris pr. person ved indløsning af værdibevis: 3.080 kr.
Pris pr. person ved senere bestilling: 3.850 kr.

 

MINORS PAKKEN er til mindreårige (3-17 år, som er 3. person i kahytten) og gælder til et ubegrænset antal af følgende drikkevarer: Et bredt udvalg af alkoholfrie cocktails, sodavand, energidrikke, mineralvand, smagsnuanceret vand, frugtjuices, varme drikke og softice.

Pris pr. person ved indløsning af værdibevis: 700 kr.
Pris pr. person ved senere bestilling: 910 kr.

 

Børn og ekstra opredninger

Børn, som rejser sammen med 2 fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler kun service charge samt evt. drikkepakke. Der er et begrænset antal kahytter med plads til ekstra senge, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

 

Børn u/18 år:

Indvendig kahyt: 199 kr.
Udvendig kahyt: 269 kr.
Balkonkahyt (ikke Aurea): 359 kr.
Aurea kahyt: 559 kr.

 

Service charge for børn:

Børn 12-17 år: 630 kr.
Børn 2-11 år: 315 kr.
Børn under 2 år: 0 kr.

 

Udflugter

Ved samtlige anløb tilbyder rederiet en bred vifte af udflugter, så der er noget for enhver interesse. Udflugterne er med engelsktalende guide, og priserne afhænger af indhold og varighed og ligger derfor typisk på 350-2.000 kr. pr. udflugt. Det komplette udflugtsprogram for krydstogtet kan rekvireres ved henvendelse til Øster Lindet.

 

Særlige forhold på dette tilbud

Vi må på dette krydstogt til Norges fjorde med MSC Euribia tage forbehold for, at der kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation.

 

Der er et begrænset antal kahytter til salg i de forskellige kategorier. Derfor anbefaler vi, at du indløser dit værdibevis og dermed booker rejsen hos Øster Lindet hurtigst muligt og allersenest 2 hverdage efter købet.

 

Forsikringer

Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederierne tillagt Øster Lindets ekstraordinære ydelser/services. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, voucher eller lignende.

 

Vigtig information

Bella-kahytterne er uspecificerede kahytter, så begrænset udsigt kan forekomme i udvendige kahytter og balkonkahytter i denne kategori. 

 

Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Opdages fejl, skal Øster Lindet straks kontaktes.

 

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, medmindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag. Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

 

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

 

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

 

Pas, visum og forsikringer

På rejsen skal du medbringe pas, som er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

 

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Ligeledes anbefales en afbestillingsforsikring, der dækker ved sygdom inden afrejse. Hør nærmere hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet for tegning gennem Gouda Rejseforsikring. 
BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

 

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. 

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud.

 

Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Krydstogt til de norske fjorde

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail