Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Henne Strand Resort

1 overnatning ved Vesterhavet i Natursuite 2.0 eller 3.0 inkl. spa, sauna, tapas, bobler og vin. Pris for 2 personer.

Henne Strand Resort

1 overnatning ved Vesterhavet i Natursuite 2.0 eller 3.0 inkl. spa, sauna, tapas, bobler og vin. Pris for 2 personer.

På Henne Strand Resort får I en lækker suite-oplevelse lige ved Vesterhavet, når I tjekker ind i enten Natur-suite 2.0 eller i de helt nye Natur-suiter 3.0, der kan bookes i højsæsonen. Begge suiter er stilfuldt indrettet og med fokus på kvalitet og komfort, så I blot kan nyde en overnatning i skønne rammer. I kan se frem til en flaske bobler, som med fordel kan nydes i spaen, og så er der også inkluderet en flaske rødvin samt tapas. 

 

Særligt for dette ophold:

 • Luksus tæt på naturrige omgivelser
 • Natur-suiterne 2.0 og 3.0 er indrettet med smag for kvalitet med bl.a. egen sauna til 2 personer, privat udendørs og opvarmet spa samt privat udendørs pejs
 • Beliggende ved hyggeligt byliv og shopping

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i Natur-suite 2.0 eller 3.0 med sauna, opvarmet udendørs spa og pejs
 • 1 flaske bobler med kage eller snacks
 • Lækker tapastallerken, der nydes i Natur-suiten
 • 1 flaske rødvin
 • Fri kaffe og te under hele opholdet
 • Morgenmad med lokale råvarer – serveret i den hyggelige Brasserie Hav eller nydes i Natur-suiten
 • Inkl. forbrug af el og vand samt slutrengøring

DEALpris 1.998 kr.


Prisen er for 2 personer.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst i Natur-suite 2.0 fra søndag til og med torsdag til og med den 6. marts 2025.

NYHED: Nu kan I også booke de helt nye Natur-suiter 3.0, der står klar fra den 1. juli. 2024. Dette mod en ekstra betaling på 200 kr. pr. overnatning. Betales direkte til Henne Strand Resort.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst i Natur-suite 3.0 fra søndag til og med torsdag fra den 1. juli 2024 til og med den 6. marts 2025.


Vær opmærksom på, at ankomst ikke kan ske i følgende perioder:

 • Fra den 28. juni til og med den 17. august 2024 (Natur-suite 2.0)
 • Fra den 31. december 2024 til og med den 1. januar 2025 (Natur-suite 2.0 og Natur-suite 3.0)

OBS: Vi anbefaler, at du booker dit ophold hurtigst muligt, helst inden den 1. august 2024, da det er et meget populært ophold.


Tilkøb og tillæg
Aftales og afregnes direkte med Henne Strand Resort.

 • Ekstra nat inkl. morgenmad i Natur-suite 2.0: 1.250 kr.
 • Ekstra nat inkl. morgenmad i Natur-suite 3.0: 1.450 kr.
 • Adgang til det nyrenoverede vandland mod tillæg

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.

 

Henne Strand Resort

Henne Strand Resort er en 5-stjernet campingplads. De flotte Natur-suites 2.0 og 3.0 inviterer til nydelse og afslapning fra første minut. Her er der rig mulighed for at nyde hinanden, en god bog eller en forfriskning på terrassen.

 

I kan få serveret morgenmaden i Brasserie Hav eller i Natur-suiten, som består af hjemmelavede retter i skøn forening med råvarer fra lokalområdet. Brasserie Hav byder på både hyggelig atmosfære ved pejsen og loungestemning.

 

Ønsker I en oplevelse med et strejf af luksus og samtidig ønsker den unikke stemning ved Vesterhavet, så er Natur-suite 2.0 eller 3.0 på Henne Strand Resort det helt oplagte valg.

 

På Henne Strand Resort har I også mulighed for ekstra forkælelse i deres spa- og velvære-område, hvor der f.eks. er morgenspa, dvs. spa kun for voksne. Herudover byder området også på bl.a. dampbad og sansebruser. Forhør jer hos Henne Strand Resort for priser og mere info.

 

Sådan skal I bo

Natur-suites 2.0 er udstyret med et stort rum med opredt dobbeltseng, tekøkken med køleskab og håndvask, et rummeligt badeværelse med toilet, føn og afskærmet bruseniche. 

 

Suiten har endvidere sauna, udendørs spa og pejs samt en hyggelig afskærmet og overdækket terrasse med bænk og bord. 

 

Natur-suites 3.0 er som de andre Natur-suites med sauna, udendørs spa og pejs samt en hyggelig afskærmet terrasse.

 

De nye Natur-suites 3.0 er større og har en ekstra stor terrasse. De er indrettet stilfuldt med masser af komfort; dejlig opredt seng – nu med ekstra plads omkring så der er adgang fra begge sider af sengen, tekøkken med køleskab og køkkenvask samt rummeligt badeværelse med toilet, føn og afskærmet bruseniche.

 

Suiten har en overdækket terrasse med bord, bænk og  liggestole, så der er rig mulighed for at nyde livet og måske en forfriskning under åben himmel.

 

Om området

Området omkring Henne Strand, der er beliggende mellem Blåvandshuk og Ringkøbing Fjord, er et af de bedst kendte stykker strand ved Vesterhavet.

 

Her kan opleves al den rige natur, som Vesterhavet og dets opland har at byde på. Mærk vinden i håret, bestig klitterne, slap af og nyd luksushytten - måske med et glas af boblerne, der er inkluderet i opholdet.

 

Filsø

Filsø er et specielt og unikt udflugtssted for naturelskere, hvor I kommer tæt på massevis af fugle i flot natur og vandområder. Filsø er et af Danmarkshistoriens største genopretningsprojekter.

 

Blåvand 

Turen til Blåvand tager 30 minutter og er bestemt køreturen værd. Byen byder både på smuk natur og mange butikker. Er I interesseret i historie - særligt fra Anden Verdenskrig kan det opleves på Bunkermuseet Tirpitz. 

 

Ribe

Ribe - Danmarks ældste by, ligger godt 1 times køretur fra Henne Strand. Byen blev grundlagt omkring år 700, hvor der kom handlende fra nær og fjern på vikingernes handelsplads. I dag kommer de for at opleve atmosfæren i de historiske gader, Ribe domkirke 
fra 1100-tallet og de velbevarede brostenbelagte gader. 

 

Esbjerg

Det tager ca. 50 min at køre til Esbjerg, og her møder jer en by med et rig handels- og kulturliv, mange spændende attraktioner og gode indkøbsmuligheder.

 

 

Henne-Strand-Camping-&-Resort.jpg

Ophold på Henne Strand Resort

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail