Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Dagens buket til KUN 99 kr.

NYHED: Giv en favnfuld sommerkærlighed til din udkårne. Tante Rosa Blomster er genåbnet og står klar med dagens buket.

Dagens buket til KUN 99 kr.

NYHED: Giv en favnfuld sommerkærlighed til din udkårne. Tante Rosa Blomster er genåbnet og står klar med dagens buket.

Der er mange måder at vise kærlighed på - én af de bedste er med en håndbundet buket lavet af smukke og friske blomster af en erfaren blomsterbinder. 

 

Så, har du lyst til at vise din kærlighed til din udkårne, din taknemmelighed til en god ven eller din mor - eller en anden der har fortjent en sød tanke og en smuk buket blomster til KUN 99 kr.?

 

Er svaret ja - så er det med stor glæde, at vi kan præsentere Tante Rosa Blomster, der er genåbnet i Odense efter et lille år væk fra faget. Nu er Rikke, der står bag, klar til at dele ud af hendes mangeårige erfaring med blomsterbinderiet. Rikke har drevet butikken gennem mange år i Agedrup, og hendes erfaring med at skabe glæde med smukke buketter tæller sammenlagt mere end 20 år. 

 

Du får: 

  • Dagens håndbundet buket med friske blomster

DEALpris 99 kr. Normalpris 200 kr. Spar 50 %

 

Dagens buket og Tante Rosa

Når du møder op for at hente dagens buket får du en friskbuket buket, der er sammensat efter dagens udvalg, og du kan være helt sikker på, at den er bundet med en kombination af kreativitet, kvalitet og den kærlighed, som Tante Rosa Blomsters dygtige blomsterbindere har til faget.

 

Tante Rosa Blomster er en blomsterhandler med kunderne i fokus. Her får du altid friske blomster i høj kvalitet, professionel service og de leverer blomster i alle prisklasser til alle anledninger.

 

Hos Tante Rosa Blomster har alle medarbejdere stor erfaring i blomsterbinderi både af buketter, brudebuketter, kistepynt, kranse, hjerter, gravpynt, dekorationer, gavekurve og meget mere - mulighederne er mange, og de skal nok hjælpe med at finde det helt rigtige til dig.

 

Blomsterbutikken har altid et bredt udvalg i blomster samt et godt udvalg af planter, potter, lys, brugskunst, kunstige blomster. Derudover har de også delikatesser som vin, øl, chokolade og mange andre lækre ting til en fin gavekurv.

 

Sommerkærlighed i Odense

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail