Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Dokkedal Camping

1 uge i højsæsonen i Standard- eller Luksushytte i naturskønne omgivelser inkl. forbrug og rengøring. Pris for 4 personer.

Dokkedal Camping

1 uge i højsæsonen i Standard- eller Luksushytte i naturskønne omgivelser inkl. forbrug og rengøring. Pris for 4 personer.

En uges ferie for 4 personer midt i højsæsonen hos Dokkedal Camping. Her kan I både book ophold i Standardhytter eller deres Luksushytter.

 

I kan se frem til et dejligt ophold, hvor I kan komme langt væk fra alt - og stadig være tæt på det hele. På Dokkedal Camping kan I nyde noget af Danmarks vildeste natur - eller tage et smut til Aalborg, der ligger mindre end 30 km fra pladsen.

 

Dokkedal Camping ligger naturskønt ved Lille Vildmose tæt på strand og skov. Her er der dømt skøn og hyggelig hytteferie i sommerferien. I kan selvfølgelig også benytte jer af pladsens mange faciliteter som bl.a. svømmehal, multibane, 3 legepladser og bålhytte.

 

Særligt for dette ophold:

 • Kom afsted i højsæsonen - 1 uge for 4 personer
 • Tæt på Danmarks største, fredede landområde Lille Vildmose - Himmerlands Naturpark
 • Under 30 km til Aalborg, hvor I finder shopping og kultur

 

Opholdet inkluderer:

 • 7 overnatninger for 4 personer i Standardhytte med bad og toilet eller i Luksushytte med bad og toilet. Begge ophold inkl. slutrengøring, forbrug af vand og strøm.

 

Priser:

 • 7 overnatninger i Standardhytte
  DEALpris 4.395 kr. 
 • 7 overnatninger i Luksushytte
  DEALpris 6.495 kr. 

 

Prisen er for 4 personer.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst og afrejse lørdag i højsæsonen uge 26 (ankomst lørdag uge 25) samt uge 27, 28, 29, 30, og 31 2024.
 

Bemærk, alle vores hytter er fuldt møblerede og udstyret med køkkengrej, dyner og puder m.m. Linnedpakke med sengetøj og håndklæder kan tilkøbes i receptionen.

 

Slutrengøring er inkluderet i prisen og foretages af Dokkedal Camping.

 

Hytterne og inventar skal efterlades i samme stand som ved ankomst. Ved evt. mangler eller skader, forbeholder vi os retten til at kræve ekstra betaling.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Dokkedal Camping.

 • Hytterne har plads op til 6 personer. Ønsker I at tilkøbe flere end de 4 personer, som er i pakken, så kontakt Dokkedal Camping for dette
 • Linnedpakke med sengetøj og 2 håndklæder: 100 kr. pr. pakke
 • Medbring hund: 50 kr. pr. døgn

 

Tjek ind: Fra kl. 14.00. Meddel venligst receptionen, hvis I ankommer senere end kl. 18.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Dokkedal Camping

Dokkedal Camping er kendt for den høje kvalitet, den gode personlige betjening og de førsteklasses faciliteter. Campingpladsen er beliggende naturskønt ved Lille Vildmose nær Aalborg i Nordjylland - tæt på strand og skov. 

 

På pladsen er der tre spændende legepladser samt minigolfbane, bålplads, multibane, petanquebane og trampoliner. Afhængigt af sæsonen har pladsen har et stort aktivitetsprogram med gratis aktiviteter samt fri afbenyttelse af svømmehallen. 

 

Sådan skal I bo

 

Hytterne er udstyret med:

 • Eget bad og toilet
 • Stue med tv
 • Åbent køkken alt nødvendigt køkkengrej
 • Adskilte soverum
 • Møbleret terrasse
 • Fri wi-fi

 

Om området

Området nær Dokkedal Camping byder på forskellige aktiviteter for enhver smag.

 

I nærheden af pladsen ligger Danmarks største fredede landområde Lille Vildmose - Himmerlands Naturpark. Her er et helt utroligt dyreliv og mulighed for en naturoplevelse ud over det sædvanlige for hele familien. Mosens område er 7.600 hektar stort, og det er gratis at besøge mosen året rundt - og døgnet rundt. Lille Vildmosecentret ligger midt i Lille Vildmose, og ved køb af entrébillet til denne del har I adgang til et stort univers af naturoplevelser.

 

Ca. 30 kilometer fra campingpladsen ligger Nordjyllands "hovedstad" Aalborg, hvor I bl.a. kan tage på shopping eller få en drink på den berømte Jomfru Ane Gade.

 

Det er også oplagt at søge ud mod vandet - I befinder jer nemlig på Kattegatkysten, som byder på mange skønne naturoplevelser. Små 40 minutter fra pladsen ligger den hyggelige ferieby Hou med både strand og lystbådehavn og skovområdet Koldkær Skov. Øster Hurup ligger blot 15 minutter væk i bil. Her er en hyggelig maritim stemning med havn og en dejlig hvid badestrand. Byen har også flere små butikker og håndværkssteder.

 

Er I i humør til flere små, spændende butikker og gode restauranter, kan I tage færgen over Limfjorden til den lille fiskerby Hals, hvor gamle huse og små, hyggelige gader danner rammen om en anderledes udflugt. 

 

 

kort-deal_640_dokkedalcamping.jpg

Dokkedal Camping

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail