Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Valgfri voksbehandling

Hos Hairandbeautysalon.dk går drømme, erfaringer, faglighed og ambitioner for skønhedsuniverset op i en højere enhed.

Valgfri voksbehandling

Hos Hairandbeautysalon.dk går drømme, erfaringer, faglighed og ambitioner for skønhedsuniverset op i en højere enhed.

Samira, der ejer hairandbeautysalon.dk, glæder sig til at byde dig velkommen til hendes oase midt i Aalborg. Her går skønhed og professionel erfaring hånd i hånd - og fra det øjeblik, du træder ind i klinikken, mærker du, at Samira gør alt, hvad hun kan for at give dig det "lille ekstra", der betyder, at du får en gennemført skønhedsoplevelse - i denne omgang en behandling, der får dig glat og hårfrit gennem sommeren. 

 

Hos Samira er du i centrum. Det vil sige, at hun lytter til dine ønsker, og alle behandlinger tager udgangspunkt i dig og dine behov.

 

Samira søger altid at højne hendes faglighed og tager løbende kurser og får undervisning inden for frisørfaget, massage og kosmetolog, hvilket betyder, at hun i dag kan kalde sig certificeret behandler.

 

Du får:

  • Valgfri voksbehandling

 

Vælg mellem:

 

  • Arme og armhule
    DEALpris 225 kr. Normalpris 380 kr. Spar 40 %

  • Ben og bikinilinje
    DEALpris 280 kr. Normalpris 480 kr. Spar 41 %

  • Hele ben og Brazil
    DEALpris 450 kr. Normalpris 750 kr. Spar 40 %

 

En drøm går i opfyldelse

Samira er oprindelig fra Marokko. Da hun fik muligheden for at flytte til Danmark og udleve sin drøm om at skabe en karriere inden for frisør- og skønhedsfaget skulle hun ikke bruge lang betænkningstid. 

 

Hun har arbejdet mange år i forskellige frisørsaloner, hvilket har givet den rette ballast til at kunne åbne hendes egen frisør- og kosmetologisalon - og en drøm gik i opfyldelse. 

 

Uanset om du ønsker en forfriskende klipning, en levende hårfarve eller en silkeblød voksning er du i trygge hænder hos Samira og er garanteret en god oplevelse og et perfekt resultat. 

 

Samira glæder sig til at se jer i hendes salon - og det er let at komme frem med en placering centralt i Aalborg og gratis parkering lige uden for døren. 

Valgfri voksbehandling

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail