Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Thy Event og Naturcenter

NYHED: 1-2 overnatninger i hjertet af naturskønne Thy inkl. 2-retters middag, gratis parkering m.m. Pris pr. person.

Thy Event og Naturcenter

NYHED: 1-2 overnatninger i hjertet af naturskønne Thy inkl. 2-retters middag, gratis parkering m.m. Pris pr. person.

På Bjerget i Thy finder I Thy Event og Naturcenter. I lokalerne lå der tidligere en efterskole, men efter en modernisering og opgradering i 2020 huser det nu et dejligt hostel, der tilbyder overnatning, arrangementer og fester. Omgivelserne er der ikke lavet om på, stedet ligger midt i Thy, med den smukke og til tider barske natur lige uden for døren, og de mange kulturelle seværdigheder, der bare står i kø for at blive besøgt. 

 

I vælger selv, om I ønsker 1 eller 2 overnatninger, ens for begge er en overnatning i dejlige omgivelser og en 2-retters middag (på 2-dages ophold begge dage) samt morgenmad inkluderet. 

 

Særligt for dette ophold: 

 • Området omkring Thy har rigtig mange seværdigheder, natur, kultur og historie at byde på
 • Bo på den tidligere efterskole, der er moderniseret og tilbyder mange fine faciliter og en rigtig god placering
 • Opholdet er inkl. 2-retters middag og morgenmad, der serveres i restauranten

 

Vælg mellem følgende ophold:


1 overnatning:

 • 1 overnatning i standardværelse med fælles bad og toilet
 • 2-retters middag på ankomstdagen
 • Morgenmad
 • Gratis wi-fi
 • Gratis parkering

DEALpris: 499 kr. 


2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i standardværelse med fælles bad og toilet
 • 2-retters middag begge dage
 • Morgenmad begge dage
 • Gratis wi-fi
 • Gratis parkering

DEALpris: 949 kr. 


Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

Opholdet kan benyttes med ankomst tirsdag, onsdag, torsdag, fredag og lørdag til og med den 1. marts 2025. Bemærk seneste ankomst på 2-dages opholdet er fredag.


Tillæg og tilkøb
Aftales og afregnes direkte med Thy Event og Naturcenter.

 • Weekendtillæg fredag og lørdag: 100 kr. pr værelse pr. nat


Tjek ind: Fra kl. 16.00.
Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Thy Event og Naturcenter

Thy Event og Naturcenter har tidligere været kendt under navnet Bjerget Efterskole, men siden sommeren 2020 har de nuværende ejere moderniseret skolen, der nu fremstår som hostel, event og naturcenter. Stedet ligger i hjertet af Thy, centralt placeret mellem Thisted, Hanstholm og Fjerritslev, og I er omgivet af den smukke og barske natur, man finder her på egnen. 

 

I hotellets restaurant serveres der klassiske, danske retter, og I kan se frem til at nyde en 2-retters middag. Det er også her, I skal spise jeres morgenmad.

 

I den store sportshal er der fitness- og gymnastikudstyr til fri afbenyttelse. 

 

Der er gratis parkering. Det er også muligt at oplade elbil.

 

Sådan skal I bo 

I skal på et af de 33 værelser, der er fordelt på fem huse. Værelserne er indrettet med to enkeltsenge, et skrivebord med stole samt skabe til tøj. I deler toilet og bad med de andre værelser. Der er desuden også en fælles stue, hvor I kan opholde jer. 

 

Der er gratis wi-fi på værelset samt mulighed for at koge vand på elkedel.

 

Om området

Der er rigtig meget at opleve i området omkring Thy, og personalet på Thy Event og Naturcenter står klar til at hjælpe med tips til de mange seværdigheder og oplevelser, som I kan udforske på både kortere og længere køreture. Der findes også mange gå- og cykelruter, som tager jer rundt i det smukke landskab ikke langt fra Bjerget, hvor I bor. 

 

Herunder har vi samlet en række forskellige oplevelser, som kun ligger under en times kørsel fra Thy Event og Naturcenter.

 

Nationalparkcenter Thy giver jer et indblik i, hvordan det utrolige landskab er blevet til. Nationalpark Thy går fra Agger Tange i Syd til Hanstholm i Nord og byder på flotte og skønne naturoplevelser. Det er samme kyststrækning, der har fået navnet Cold Hawaii af surferne. Strækningen har nogle helt specielle vindforhold, der minder om Hawaiis forhold - og altså gør området eminent for surfing.

 

Ved Vorupør Strand og mole er der mulighed for at se de lokale fiskere trække deres både op på stranden efter fyraften - ligesom man gjorde i gamle dage. 

 

Mod nord i Hanstholm finder I Bunkermuseum Hanstholm, Danmarks største bunkermuseum, hvor I bl.a. kan se, hvordan soldaterne levede under Anden Verdenskrig. Det er også i Hanstholm, nærmere på Hanstholm Havn, at I kan opleve Danmarks største konsumfiskeri (fisk, der anvendes til fødevarer for mennesker).

 

Stenbjerg Landingsplads var stedet for kystfiskerene, der skulle have trukket deres både op på land. Fiskerne byggede selv landingspladsen i 1900, så de kunne sidde i læ og forberede fangsten.

 

 

 

Thy-Event-og-Naturcenter,-kort,-deal.dk.jpg

Ophold på Thy Event og Naturcenter

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail