Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Vilde oplevelser venter

Få en sjov og spændende dag i Danmarks største vildmark, Lille Vildmosecentret, hvor I får storslåede naturoplevelser.

Vilde oplevelser venter

Få en sjov og spændende dag i Danmarks største vildmark, Lille Vildmosecentret, hvor I får storslåede naturoplevelser.

Lille Vildmose er Danmarks største vildmark, og områdets areal svarer til 10.500 fodboldbaner - hvad lille er der ved det? Et besøg i Lille Vildmose er det tætteste, I kommer på en dansk safari - I kan være heldige at opleve ørne, vildsvin, krondyr, elge og europæisk bison - helt vildt!


Denne deal er oplagt at bruge som en endagstur for hele familien.

Du får: 

  • Entré til Lille Vildmosecentret for 1 person (kan bruges af både børn og voksne)

DEALpris 55 kr. Normalpris op til 120 kr. Spar op til 54 %

 

Bemærk: Værdibeviset gælder for 1 person, men køb endelig flere og invitér hele familien, skoleklassen eller vennerne med.

 

Det er stort at besøge Lille Vildmose

I Lille Vildmose er der oplevelser for både store og små naturnørder. Når entréen er betalt, åbner hele det store og vilde univers sig for jer. Her kan I bl.a. se en film om mosens elge, lege på den store naturlegeplads, tage på opdagelse i udstillingen og stå ansigt til ansigt med en elgtyr eller stige til tops i Dødens Tårn, hvis I tør!


Tør du prøve kræfter med Vandets Kraft? Vand er liv! Vand har skabt Lille Vildmoses landskab, højmosens tørv og områdets søer. I formidlingsområdet Vandets Kraft kan besøgende i alle aldre lege og lære om vandets enorme kræfter og dets betydning for alt levende i Lille Vildmose. Afvand og genetabler søerne i mosen på en minimodel med sluser og pumper, eksperimentér med vand på vandlegepladsen og gå på opdagelse i det slyngede å-løb. Der er også mulighed for fordybelse med lyden af rindende vand, summende insekter og lystes refleksioner i vandet.


Mosens gamle Tørvetog har afgang fra Lille Vildmosecentret hver lørdag og søndag kl. 12.00 og 13.30, og i sommerferie-perioden er der afgang hver dag.
Vildsvinene bliver fodret ved den automatiske fodertønde kl. 11.15, 13.15 og 15.15 – alle dage i ugen.


Der er bord-bænkesæt på området ved centret, hvor I er velkomne til at spise jeres medbragte mad. Der er også tændt op i bålet alle dage i sommerferien, hvor I kan grille en pølse med brød, som købes i centrets café. Hvis det bliver for meget friluftsliv, så ligger den hyggelige Café Soldug i centret, hvor der kan købes frokost.


Læs meget mere om Lille Vildmose og det store aktivitetsprogram på www.lillevildmose.dk og følg med på centrets Facebookside.

Entré til Lille Vildmosecentret

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail