Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

CityCamp Assens Strand

2 overnatninger i en luksus strandvilla med jacuzzi, tagterrasse og havudsigt. Pris for 2 personer.

CityCamp Assens Strand

2 overnatninger i en luksus strandvilla med jacuzzi, tagterrasse og havudsigt. Pris for 2 personer.

CityCamp Assens Strand ligger lige ned til stranden og marinaen, og strandvillaerne/strandsuiterne ligger bare 500 meter fra den hyggelige købstad Assens, hvor I finder gode muligheder for shopping, restaurantbesøg og caféhygge. Vil I en tur til hyggelige Bågø, ligger færgelejet også lige ved siden af.

 

Særligt for dette ophold:

 • Nyd den fynske idyl fra en strandvilla med jacuzzi, tagterrasse og havudsigt
 • Assens er en idyllisk beliggende kystby, og herfra kan I nemt udforske de mange fynske seværdigheder
 • CityCamp Assens Strand ligger som den eneste campingplads på Fyn i gåafstand til både by, strand og marina

 

Opholdet inkluderer:

 • 2 overnatninger i strandvilla eller strandsuite på CityCamp Assens Strand*
 • Strøm

DEALpris 995 kr. Normalpris op til 2.690 kr. Spar op til 63 %

 

Prisen er for 2 personer.

 

*Bemærk, at der er et begrænset antal strandvillaer med jacuzzi og tagterrasse. Disse tildeles efter ’først-til-mølle’-princippet. Skynd jer derfor at booke jeres ophold allerede nu. Det er muligt at være op til 6 personer i strandvillaerne med jacuzzi og tagterrasse. For flere end 2 personer pr. strandvilla/strandsuite betales et tillæg direkte til CityCamp Assens Strand (se priser nedenfor).

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med den 29. december 2024.

 

Ønsker I flere overnatninger, er I velkomne til at købe flere værdibeviser og bruge dem i forlængelse af hinanden. Bemærk dog, at dette koster et ekstra tillæg (se pris nedenfor).

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med CityCamp Assens Strand.

 • Ved ombooking opkræves gebyr på: 299 kr.
 • Weekendtillæg: 250 kr. pr. døgn
 • Sommertillæg i perioden fra den 24. juni til og med den 21. august 2024: 450 kr. pr. døgn.
 • Tillæg uge 42 (14. - 20. oktober 2024) samt fra den 22. december til og med den 29. december 2024 : 350 kr. pr. døgn.
 • Tillæg for ekstra børn (0-11 år): 80 kr. pr. døgn
 • Tillæg for ekstra voksne (fra 12 år): 110 kr. pr. døgn
 • Tillæg for opredning inkl. håndklæder: 200 kr. pr. person
 • Tillæg ved brug af flere værdibeviser i forlængelse af hinanden: 299 kr. pr. værdibevis

 

Bemærk: Der er ikke inkluderet slutrengøring. I er velkomne til selv at gøre rent, og ellers kan I tilkøbe slutrengøring for 299 kr. (normalpris 650 kr.)

 

Bemærk, at husdyr ikke er tilladt i strandvillaen/strandsuiten.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

CityCamp Assens Strand

CityCamp Assens Strand ligger som den eneste campingplads på Fyn i gåafstand til både by, strand og marina. I finder derfor det mest fantastiske havnemiljø lige uden for campingpladsen, mens den hyggeligste lille købstad med masser af butikker og caféer findes blot 500 meter væk.

 

CityCamp Assens Strand ligger også ned til en dejlig badestrand med badebro, og besøger I CityCamp Assens Strand kommer I næppe til at kede jer. Hop en tur i havet, tag en hyggelig sejltur til Bogø, eller kig lidt på de flotte både og skibe i Assens marina. I kan også prøve kræfter med en tur på skinnecykler eller udfordre hinanden i Assens Bowling Legeland.

 

Sådan skal I bo

Strandvillaerne er udstyret med en lækker tagterrasse, som ikke kun giver havudsigt og udsigt over campingpladsen, men som også tilbyder en dejlig udsigt udover Assens' hyggelige marina.

 

Strandvillaerne er 35 m2 store og har 6 sovepladser fordelt på en dobbeltseng, to enkelmandssenge i overetagen og to sovepladser på den lækreste sovesofa i stuen.

 

Der er klinkegulv og gulvvarme i hele strandvillaen/strandsuiten, og i køkkenet har I et stort køleskab med frys og en opvaskemaskine samt et komfur med ovn og emhætte. Udover et dejligt køkken med en hyggelig spiseplads til alle, er der også en fladskærm.

 

I underetagen finder I det toplækre badeværelse med spa, og i overetagen er der et værelse med to enkelmandssenge samt udgang til den hyggelige tagterrasse med udsigt udover pladsen, hav og marina.

 

Hver strandvilla/strandsuite har en p-plads ved siden af til en bil – andre biler kan parkeres på den fælles parkeringsplads ved receptionen.

 

Assens og omegn

Søger I ned til Lillebæltskysten syd for Assens, kan I opleve den op til 30 meter høje Sønderby Klint. I kan også opleve Torø, der byder på uberørt natur, og som kun kan opleves til fods, eller I kan besøge jordbassinerne, der er et unikt område, hvor den overskydende jord fra Assens Sukkerfabrik blev smidt hen. I dag byder området på en helt unik fauna. Alle tre steder kan sagtens nås på én køretur.

 

I kan også sætte kursen mod Vissenbjerg, hvor I kan gå en tur i bakkerne, nyde det smukke vue ved Udsigten eller søge hen til Afgrunden, der er et unikt istidslandskab, som fører jer fra 120 meter over havets overflade og ned. Tæt på Udsigten finder I desuden Terrariet Reptile Zoo, som har en af Skandinaviens største samlinger af krybdyr og padder.

 

Det nærtliggende Krengerup Gods er ligeledes oplagt til gode gåture med dets omkringliggende skove, der byder på et væld af stier.

 

Også Fyns højeste punkt, Frøbjerg Bavnehøj, ligger forholdsvist tæt på pladsen, og her kan I bl.a. nyde udsigten over Fyn, besøge mindelunden for besættelsestidens ofre og se flere andre mindesmærker. 

 

 

CityCamp-Assens-Strand.jpg

Ophold på CityCamp Assens Strand

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail