Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Toscana

Bo mellem fortryllende panoramaer og bjerge med 4-8 overnatninger på autentisk hotel inkl. billeje. Rejs fra CPH/BLL i jul.-okt.

Toscana

Bo mellem fortryllende panoramaer og bjerge med 4-8 overnatninger på autentisk hotel inkl. billeje. Rejs fra CPH/BLL i jul.-okt.

Toscana er en af de mest kendte og elskede regioner i Italien, og I skal da heller ikke tilbringe mange timer i området for at forstå hvorfor. Regionen er nemlig velsignet med en fantastisk smuk natur, råvarer af international klasse og et kulturliv, der blomstrer og trives som aldrig før.

 

Glæd jer til at tjekke ind på Hotel Villa Ambra, der ligger i Sant’Albino, mellem Montepulciano og kurbyen Chianciano Terme. Her frister den gode beliggenhed med toscanske bjerge i baggrunden og masser af kulturelle og historiske centre i nærområdet. På hotellet har de deres egen produktion af blandt andet grøntsager, olivenolie og rødvine, hvilket har givet hotellet det italienske tilnavn "agrihotel" - og er jeres garanti for helt særlige madoplevelser.

 

Med Villa Ambra som base har I mulighed for at besøge et væld af smukke historiske byer med hver deres unikke charme. Vindrose Rejser anbefaler at tage til f.eks. Sarteano, Cetona, Arezzo, Siena, Pienza, Cortona og Montepulciano, som blot er et udvalg af de muligheder, der i er området.

 

Særligt for dette ophold:

 • Bo midt i det toscanske landskab med fortryllende panoramaer og bjerge som baggrundskulisse
 • Familieejet hotel med egen restaurant, hvor der serveres ægte italienske cuisine, som Mamma ville lave det, og med stedets egne produkter
 • Området byder på et utal af seværdigheder

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller København til Rom Ciampino t/r
 • 10 kg håndbagage
 • 4-8 overnatninger i dobbeltværelse på Villa Ambra
 • Morgenmad alle dage
 • Billeje alle dage inkl. fri km og lovpligtige forsikringer – Fiat Panda eller lignende (hentes og afleveres i lufthavnen)

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

Billund:

 • Den 7. juli 2024 (4 overnatninger)
  DEALpris 5.795 kr.
 • Den 15. juli 2024 (7 overnatninger)
  DEALpris 8.495 kr.
 • Den 1. september 2024 (4 overnatninger)
  DEALpris 5.795 kr.
 • Den 2. september 2024 (7 overnatninger)
  DEALpris 8.795 kr.
 • Den 8. september 2024 (4 overnatninger)
  DEALpris 5.995 kr.
 • Den 16. september 2024 (4 overnatninger)
  DEALpris 6.495 kr.
 • Den 29. september 2024 (4 overnatninger)
  DEALpris 4.995 kr.
 • Den 6. oktober 2024 (4 overnatninger)
  DEALpris 4.995 kr.
 • Den 20. oktober 2024 (4 overnatninger)
  DEALpris 5.295 kr.

 

København:

 • Den 7. juli 2024 (4 overnatninger)
  DEALpris 6.495 kr.
 • Den 14. juli 2024 (8 overnatninger)
  DEALpris 8.495 kr.
 • Den 1. september 2024 (4 overnatninger)
  DEALpris 5.495 kr.
 • Den 3. september 2024 (7 overnatninger)
  DEALpris 7.495 kr.
 • Den  8. september 2024 (4 overnatninger)
  DEALpris 5.595 kr.
 • Den 17. september 2024 (7 overnatninger)
  DEALpris 6.295 kr.
 • Den 29. september 2024 (4 overnatninger)
  DEALpris 5.495 kr.
 • Den 6. oktober 2024 (4 overnatninger)
  DEALpris 5.295 kr.
 • Den 20. oktober 2024 (4 overnatninger)
  DEALpris 4.795 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Der er et begrænset antal rejser til salg.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Vindrose Rejser.

 • Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring, der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn: 350 kr.
 • Ekstra personer koster det samme som DEALprisen – der er mulighed for at få 3-eller 4-personers værelser. Ved ekstra personer får man også en større bil
 • Ekstra bagage, afregnes ved online check-in hos Ryanair: Ca. 400 kr. pr. stk. t/r

 

Hotel Villa Ambra

Hotel Villa Ambra er et dejligt 3-stjernet hotel beliggende et par kilometer fra den toscanske perle Montepulciano. Her finder I gæstfrihed og det skønne toscanske landskab med sine fortryllende panoramaer. 

 

Hotellets swimmingpool med liggestole og parasoller er åben fra maj til oktober, og derudover er der en stor have, hvor I kan slappe af, eller I kan besøge den store terrasse på toppen af hotellet.

 

Familiedrevet restaurant

Restauranten på Villa Ambra ledes af ejerne, kokken Catia og hendes bror Marzio. Maden tilberedes efter traditionelle opskrifter, som kommer fra deres bedstemor.

 

I restauranten på Villa Ambra er der lagt vægt på kvalitet. Størstedelen af pastaen er hjemmelavet, ligesom mange andre produkter, der kommer fra ejernes egne gårde, også er det. Ejerne producerer blandt andet en god olivenolie og fantastiske rødvine, som selvfølgelig kan smages og købes på stedet. Grøntsagerne er altid friske, og alle kommer fra hotellets egen køkkenhave. Produktionen af egne hjemmelavede produkter og vin startede i 1992, da Catia og Marzios far gav dem 24 tønder land placeret rund om Villa Ambra. Ejendommen blev delt, så Marzio fik de eksisterende vinmarker, og Catia fik olivenlundene. 

 

Den beslutning har i dag fostret to selskaber: "Il Campino Delle Querce" og "Podere Della Bruciata". De to små selskaber har gjort det muligt for hotellet at skabe stier, der løber gennem vinmarkerne og olivenlundene til at gå eller cykle på. Det er derfor muligt at nyde det toscanske landskab. Podere Della Bruciata har i dag etableret sig som et utrolig godt boutique-vinhus, som producerer fantastisk økologisk vin - dvs. ingen brug af kemikalier, med undtagelse af sulfater, ligesom i gamle dage.

 

Sådan skal I bo

Alle værelserne er komfortable og indrettet i lyse farver med træmøbler. De har satellit-tv, minibar og eget badeværelse med hårtørrer og toiletartikler. Nogle af værelserne har balkon, og dem uden har deres egen aircondition.

 

Godt at vide

Hotellet har elevator og egen parkeringsplads med gratis parkering.

 

Rig på kunst, historie og kulturel arv

Med beliggenheden tæt på Montepulciano i den sydlige del af Toscana, nær Siena, befinder I jer i en region, der er rig på kunst, historie, kulturel arv og et betagende landskab. Montepulciano ligger mellem Val D'Orcia og Val di Chiana, og byen er omgivet af gamle mure og fæstninger designet af Antonio da Sangallo. Inden for bymurene finder I gader fyldt med renæssancebygninger, paladser og kirker, men mest af alt er byen kendt for sine gode lokale "Vino Nobile di Montepulciano"-vine. Fra Montepulciano er det nemt at komme til berømte byer og steder i Toscana såsom Siena, Firenze, Orvieto, Assisi og Chiusi og derefter Chianciano Terme, Pienza, San Quirico, Monticchiello og Trasimenosøen.

 

Området

Sarteano er smuk lille by med et historisk centrum, som er en labyrint af små gader og stræder, der kryber sammen ved foden af den middelalderlige borg, oprindeligt bygget i 1038. Udsigten fra slottet er spektakulær, og her får I et panorama ud over landskaberne Val di Chiana, Val d'Orcia, Monte Cetona og de umbriske bjerge i horisonten. I centrum af byen finder I Piazza XXIV Giugno, hvor det smukke teater, Il Teatro degli Arrischianti, ligger. Teatrets historie strækker sig helt tilbage til 1600-tallet.

 

Montepulciano er særligt kendt for sin vin, der er produceret i hele området omkring byen. Montepulciano er dog ikke kun kendt for vinen, men også for mad og råvarer af alle sorter fra lokalområdet. Selve hovedgaden i Montepulciano er 1,5 km lang, og her vil I få en bilfri gåtur op til centrum af byen til Piazza Grande.

 

Pienza er kendt for sine Pecorino-oste, og herudover er Pienza en utroligt flot lille by, hvor I kan opleve Piazza Pio II og Pienzas Duomo. Pienza er for nyligt blevet optaget på UNESCO’s liste over verdens kulturarv.

 

Arezzo er en af de gamle etrusker-byer, der siden blev erobret af romerne. Det gamle romerske navn for byen var Arretium, og byen fungerede som et af de vigtige strategiske militære punkter i det gamle Romerrige. Her vil I få mulighed for at se den flotte Piazza Grande, det kommunale palads og ikke mindst mange flotte kirker, hvor I kan beundre frescoen.

 

Cortona er også en gammel etruskisk højborg, og her vil I kunne opleve en typisk middelalderby med små gader og dejlige italienske torve. Samtidig kan I opleve en af de flotteste udsigter i Toscana, hvor I kan se hele vejen ud over det toscanske landskab til Trasimenosøen i Umbrien.

 

Siena er historisk set Firenzes evige rival, og det kan godt forstås, når man sammenligner de fantastiske æstetiske oplevelser, man kan få i begge byer. Siena er en del mindre en Firenze, men mindst lige så smuk. Byen er bygget rundt omkring hovedpladsen, Piazza del Campo, med rådhustårnet, hvor inspirationen til Københavns rådhustårn kom fra. Udover de fantastiske gader er det også værd at besøge Duomo di Siena.

 

Cetona er smuk by beliggende ved foden af Monte Cetona. Husene omfavner slottet på bakken midt i byen, som er fyldt med cypresser og fyrretræer. Set oppefra eller på et kort ser det ud til være den perfekte model af en middelalderfæstning: en smal, indre ring på toppen af bakken indeholdende en bredere, anden mur, som kunne rumme mennesker i tilfælde af belejring, og en tredje mur omkring foden af bakken, som omfatter hele byen.

 

Flyinformation

Der flyves med Ryanair. 

 

Flytider København:

 

Afrejse den 7. juli - 20. oktober - 4 overnatninger:

 • Afgang København kl. 06.55
  Ankomst Rom kl. 09.30
 • Afgang Rom kl. 14.55
  Ankomst København kl. 17.35

 

Afrejse den 3. september - 17. september - 7 overnatninger:

 • Afgang København kl. 13.15
  Ankomst Rom kl. 15.50
 • Afgang Rom kl. 16.25
  Ankomst København kl. 19.05

 

Afrejse den 14. juli - 8 overnatninger:

 • Afgang København kl. 06.55
  Ankomst Rom kl. 09.30
 • Afgang Rom kl. 17.30
  Ankomst København kl. 20.05

 

 

Flytider Billund:

 

Afrejse den 7. juli - 16. september - 4 overnatninger:

 • Afgang Billund kl. 08.50
  Ankomst Rom kl. 11.25
 • Afgang Rom kl. 20.05
  Ankomst Billund kl. 22.30

 

Afrejse den 29. september - 20. oktober - 4 overnatninger:

 • Afgang Billund kl. 08.50
  Ankomst Rom kl. 11.25
 • Afgang Rom kl. 14.20
  Ankomst Billund kl. 16.55

 

Afrejse den 15. juli - 2. september - 7 overnatninger:

 • Afgang Billund kl. 06.00
  Ankomst Rom kl. 08.35
 • Afgang Rom kl. 09.10
  Ankomst Billund kl. 11.45

 


Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Om Vindrose Rejser

Deal.dk har i flere år haft et tæt samarbejde med Vindrose Rejser, hvor vi i årenes løb har sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Vindrose Rejser bestræber sig altid på, at være mere end en bookingcentral. De giver gerne gode råd med på rejsen og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

 

Som navnet "Vindrose" lægger op til, så viser Vindrose Rejser vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har de sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. De ved, at din næste ferie skal være bedre end den foregående, og at livet er for kort til dårlige rejser. Derfor har de har altid fokus på at skabe de bedste rammer. Det gælder både en forlænget weekend til Hamborg og en vinrejse til Toscana.

 

Læs også Vindrose Rejsers bedømmelser på Trustpilot.

 

Vindrose Rejser er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2864.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Rejse til Toscana

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail