Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Løgstør Badehotel

Fantastisk beliggenhed på kanten af fjorden! 1-2 overnatninger, kaffe/sødt, 3-retters aftenmenu/buffet. Pris pr. person.

Løgstør Badehotel

Fantastisk beliggenhed på kanten af fjorden! 1-2 overnatninger, kaffe/sødt, 3-retters aftenmenu/buffet. Pris pr. person.

Løgstør er kendt som Nordjyllands Muslingeby, og her går gastronomi, kunst, kultur, musik og historie op i en højere enhed. I byen kan I gå på opdagelse i gamle gader med små huse bygget til 1800-tallets fiskere og sømænd og se byens maritime historie udfolde sig.

 

Løgstør byder på oplevelser både til lands og til vands, og med et ophold på Løgstør Badehotel - Hotel du Nord har I et godt udgangspunkt for at se nærmere på en af Danmarks absolut skønneste egne.

 

Særligt for dette ophold:

 • Bo tæt ved vandet, hvor det er muligt at gå dejlige ture 
 • Fantastisk beliggende hotel med Limfjorden på den anden side af gaden
 • Er I heldige, kan I måske se sæler på helt nært hold, der ligger og soler sig på stenene langs Limfjorden

 

Vælg mellem følgende ophold:

 

Ophold med 1 overnatning:

 • 1 overnatning i standard dobbeltværelse
 • Eftermiddagskaffe/-te med sødt
 • 3-retters menu eller buffet efter køkkenchefens valg serveret til aften på Restaurant Frederik den VII eller på visse dage på Løgstør Parkhotel
 • Stor dansk morgenbuffet

DEALpris 449 kr. Normalpris 849 kr. Spar 47 %

 

Ophold med 2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i standard dobbeltværelse
 • Eftermiddagskaffe/-te med sødt begge dage
 • 3-retters menu eller buffet efter køkkenchefens valg begge dage serveret til aften på Restaurant Frederik den VII eller på visse dage på Løgstør Parkhotel
 • Stor dansk morgenbuffet

DEALpris 749 kr. Normalpris 1.698 kr. Spar 55 %

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst på alle åbningsdage til og med den 1. maj 2025.

 

Vær opmærksom på, at opholdet ikke kan benyttes i juli og august 2024 samt jul/nytår 2024. Se eventuelle lukkedage og ledige datoer på hotellet her: https://www.hotel-dunord.dk/deal. Klik på book i menuen for at se tilgængelighed.

 

Tilkøb og tillæg

Aftales og afregnes direkte med Løgstør Badehotel.

 • Weekendtillæg ved overnatning fredag eller lørdag: 250 kr. pr. værelse pr. nat
 • Ved reservation via telefon på 60 10 01 40 eller mail opkræves et gebyr på: 100 kr. pr. værelse
 • Det er muligt at opgradere til andre værelsestyper. Muligheder og priser fremgår af hjemmesiden, hvor du booker dit ophold
 • Menuen kan ikke ændres, men der kan tilkøbes specielle retter, hvis du har særlige ønsker f.eks. i forbindelse med allergier eller diæter

 

Opholdene indeholder kun slutrengøring. 

 

Bemærk, at aftenmiddagen på visse dage serveres på søsterhotellet Løgstør Parkhotel. 

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.

 

Løgstør Badehotel

Det 165 år gamle badehotel ligger på havnefronten i den hyggelige nordjyske by Løgstør. Hotellet har en betagende udsigt over Limfjorden - hvis I er heldige kan I fra havnefronten se sæler lege rundt eller sole sig i Limfjorden. 

 

Hotellet er velbevaret og renoveret, så det i dag fremstår i pæn og charmerende maritim stil.

 

Restaurant Frederik den VII

På hotellets restaurant, Restaurant Frederik den VII, er personlig betjening, glæden ved kulinariske oplevelser og årstidernes bedste råvarer en selvfølge. Her serveres dejlige klassikere fra det danske køkken som f.eks. byens bedste og største wienerschnitzel med det hele, stegt flæsk ad libitum og den uundværlige bøf bearnaise.

 

Når vejret tillader det, serverer de også mad på deres fortovsrestaurant med den smukkeste og mest betagende udsigt over Limfjorden. Når I er mætte, kan I slentre en tur på den charmerende havnefront. 

 

Restaurant Toftebjerg på Løgstør Parkhotel

På visse dage serveres jeres aftenmiddag på Restaurant Toftebjerg, som ligger på søsterhotellet, Løgstør Parkhotel, hvor de dygtige kokke laver mad på højt niveau. Menukortet følger årstiderne og udskiftes typisk en gang om måneden.

 

Sådan skal I bo

Hotellets værelser er lyse og personligt indrettede, alle med eget bad/toilet, fladskærms-tv og gratis internet. Flere af værelserne har smuk udsigt over havnemiljøet og Limfjorden.

 

Om området

Under jeres ophold anbefaler vi, at I giver jer tid til at nyde en vandretur på havnen, tage en snak med de lokale fiskere og besøge det hyggelige Limfjordsmuseum, Det Maritime Oplevelsescenter eller Glenholm Vingård, der er beliggende kun få kilometer fra hotellet. Det er også i Løgstør, at I finder vikingeborgen Aggersborg mod nord og Vitskøl Kloster mod syd.

 

Et besøg på fantastiske Livø er et must, når man er på disse kanter. Der er uspoleret natur med alle sælerne, prægtige heder, stilfærdige sejlture, dybe slugter og høje skrænter.

 

Det kan også anbefales at køre en tur i området - der er meget flot natur - også i mindre godt vejr. Skov, fjord og hede appellerer alle generelt til udendørsaktiviteter.

 

Løgstørs handelsliv byder på alt fra specialbutikker med lækre nordjyske fødevarespecialiteter til et kæmpestort udvalg i alt, hvad hjertet måtte begære af tøj, sko med mere.

 

Kanalen - ét af Nordjyllands Syv Vidundere  

Og så er der Frederik den VII's Kanal, Limfjorden og Limfjordsmuseet med det maritime oplevelsescenter. Kanalen er udnævnt til et af Nordjyllands Syv Vidundere og er med sine 4,4 kilometer museets største "museumsgenstand".

 

Men den er mere end det. Den er levende historie og kan opleves enten ved at gå turen eller tage med på en guidet sejltur med Limfjordsmuseets turbåd Grevinde Danner. På Limfjordsmuseet er der en stor udstilling, som i 2009 blev nomineret til den danske museumspris.

 

Spil golf

I gå-afstand fra bycentrum ligger golfbanen med den fantastiske udsigt over Limfjorden fra alle 18 huller på mesterskabsbanen og fra de 9 huller på en af Danmarks bedste Pay and Play-baner. 

 

 

 

Løgstør-Badehotel---Du-Nord.jpg

Ophold på Løgstør Badehotel

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail