Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Vildmosetur inkl. smørrebrød

Oplev den storslåede natur i Store Vildmose på en guidet bustur - inkl. smørrebrød, kringle, kaffe og rundvisning.

Vildmosetur inkl. smørrebrød

Oplev den storslåede natur i Store Vildmose på en guidet bustur - inkl. smørrebrød, kringle, kaffe og rundvisning.

Kom med på en fantastisk naturoplevelse. Store Vildmose er et imponerende område med sine store vidder, dramatiske historier og helt unikke natur. Desuden kan du høre mere om, hvilke projekter der arbejdes på for at skabe mere vild natur i Store Vildmose.

 

Lige nu kan du opleve det hele og mere til. Du kan nemlig komme med på en guidet bustur rundt i Store Vildmose, hvor du skal høre om mosens historie, naturen, landbruget, mosens opdyrkning og meget mere.

 

Derudover serveres en lækker smørrebrødsfrokost fra Aaby-bageren - selvfølgelig med deres eget hjemmebagt rugbrød, du kommer på rundvisning i Vildmoseportens udstilling, hvor du efterfølgende har adgang så lang tid, du ønsker det - som prikken over i'et afsluttes dagen med kringle og kaffe. 

 

Du får:

  • Guidet bustur rundt i Store Vildmose
  • Smørrebrød fra Aaby-bageren inkl. 1 øl eller vand
  • Rundvisning i Vildmoseportens udstilling
  • Kringle med kaffe, te eller vand

DEALpris 270 kr. Normalpris 450 kr. Spar 40 %

 

Vælg mellem følgende datoer:

  • Den 7. august 2024, kl. 10
  • Den 14. august 2024, kl. 10
  • Den 21. august 2024, kl. 10

 

Store Vildmose - før, nu og fremtidsplaner

Oprindeligt var Store Vildmose tørt land, som blev dyrket helt op i jernalderen. Omkring 1500 f.Kr. førte klimaforandringer til, at jernalderbønderne måtte forlade området, og mosen begyndte at vokse. Herefter udviklede den sig til en stor højmose på ca. 50.000 kvadratmeter. Det du kan opleve i dag er altså resterne af hvad der var Europas største højmose.

 

Op gennem 1920'erne opkøbte staten store dele af Vildmosen, og frem til 1950'erne blev der iværksat et stort dræningsprojekt. Størstedelen af mosen blev derefter drænet og opdyrket.

 

På denne tur skal du opleve resten af den oprindelige Vildmose. Og selv om det "blot" er resterne, garanterer vi, at du bliver imponeret - og kan lade fantasien vandre tilbage i tiden - guidet af de fantastiske fortællinger fra jeres guide. Udover at se tilbage til fortiden, vil I også høre om hvordan man er ved at genoprette højmosen og den vilde natur.

Vildmosetur inkl. smørrebrød

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail