Valgfri italiensk frokostret
Smag på Italien hos Deal-darling Marcussens Hotel i Assens, når du får en valgfri frokost til en skarp DEALpris.
Sæt kursen mod Markussens Hotel og smag på en bid af det gamle Italien i de skønneste omgivelser i Assens på Sydfyn.
Alle retterne på Marcussens nye italienske menukort er autentiske og lavet efter gamle Italienske egnsopskrifter, som har fået et ekstra forfinet touch. Og skønt det italienske islæt er nyt, så har de mange gæster allerede taget imod det med åbne arme og rosende ord.
Maden er lavet med stor passion og kærlighed til det italienske køkken - naturligvis med autentiske råvarer, som de selv har nøje udvalgt på deres mange ture til Italien. Lad de cremede og smagfulde pastaretter føre dine smagsløg mod sydlige himmelstrøg, så du får lyst til at udbryde 'Che buono!', og lad Marcussens Hotel være destinationen for din næste italienske madoplevelse.
Du får:
- Valgfri Italiensk frokostret
DEALpris 99 kr. Normalpris op til 169 kr. Spar op til 41 %
Vælg mellem:
- Pasta all’amatriciana
- Pasta, tomatsauce, pecorinoost samt guanciale (Italiensk bacon lavet af svinekæbe)
Retten har rødder i Amatrice, en charmerende by i det centrale Italien. Oprindeligt lavede lokale hyrder denne ret ved at bruge ingredienser, som var let tilgængelige.
- Pasta Polpette Napoletana
- Italienske kødboller kogt i olivenolie, tomat, rødvin, salvie, basilikum og tomatsauce
Polpetten er en klassisk ret fra Napoli. Den store romerske kok Apicius kaldte dem esicia omentata.
- Pasta Carbonara
- Æg, parmesan, peber samt Guanciale (Italiensk bacon lavet af svinekæbe)
Spaghetti carbonara kan dateres tilbage til Romerrigets tid, man mener det er trækulsarbejderne som fik dateret denne ret da det Italienske ord for trækul er ”carbone”.
- Gamberetti Al Limone
- Kæmperejer, olivenolie, chili, hvidvin, smør og urter
Kæmperejen er meget brugt i det Italienske køkken og de serverer deres version med citronsauce, pasta og friske urter.
- Pasta Regú Alla Bologna
- Oksetern, urter, vin, tomat, chili og hvidløg
Første nedskrevne opskrift er tilbage fra 1891 i Pellegrino Artusi’s kogebog.
- Spaghetti Vongole
- Spaghetti med venusmuslinger eller hjertemuslinger, vin, chili og olie
Dette er en classico fra Napoli og de er verdensmestre til at lave taralli som er små Grissiniringe med peber.
Bemærk: De følger den Italienske tradition med brød og olivenolie til alle måltider, som serveres ved bordene som tilbehør.