Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

En klassiker fra Dit Madhus

Nyåbnet og populær: Dit Madhus serverer deres lækre, ovnstegte ribbensstegburger med hjemmelavet tilbehør til KUN 50 kr.

En klassiker fra Dit Madhus

Nyåbnet og populær: Dit Madhus serverer deres lækre, ovnstegte ribbensstegburger med hjemmelavet tilbehør til KUN 50 kr.

Dit Madhus i Støvring, åbnende den 1. maj og er blevet taget utroligt godt imod af lokalsamfundet. Nu er de klar med deres anden deal, der igen serverer en ægte klassiker for dig - nemlig den folkekære ribbensstegsburger - og hos Dit Madhus er den i en klasse for sig. Den er naturligvis lavet med frisk, ovnstegt ribbenssteg, hjemmelavet rødkål, agurkesalat og dressing.

 

Dit Madhus er skabt af bl.a. Karina Møller, der har mange års erfaring fra restaurationsbranchen og også er med i driften af  Aalborg-kendingen, Mortens Kro. Der er derfor styr på alle processer hos Dit Madhus, og du er garanteret et måltid, der er tilberedt med kvalitetsråvarer, af en uddannet kok og at du betjenes altid af et smilende personale, der sætter en ære i at give dig en god madoplevelse.

 

Der er travlt hos det ambitiøse madhus, og det er tydeligt, at det kvalitetsbevidste godtfolk, i og omkring Aalborg, har opdaget at hos Dit Madhus langes der kvalitet over disken.

 

Du får: 

  • Ribbensstegsburger
    Klassisk sesambolle med 2 stk. friskstegt ribbenssteg, salat, hjemmelavet rødkål, agurkesalat og Madhusets hjemmelavet dressing

DEALpris 50 kr. Normalpris 85 kr. Spar 41 %

 

Velkommen til Dit Madhus

Hos Dit Madhus tages alle retter seriøst. Det mærker du tydeligt, når Daniel, der er uddannet kok fra 2022 og udlært hos Mortens Kro, tryller i køkkenet, så du kan nyde sprøde, velsmagende og varme grillretter - taget til perfektion. 

 

Hos Dit Madhus er alle medarbejdere vigtige og der arbejdes for at skabe en god, hyggelig og arbejdsom kultur. Dette mærker du straks, når du træder ind i madhuset og bliver mødt at de smilende unge mennesker, der tager imod din bestillinger og nænsomt pakker din mad.

 

Der er et par enkelte pladser inde og ude, så hvis du skulle have lyst til at nyde din mad hos Dit Madhus, er du velkommen - hvis der er plads hos det velbesøgte Madhus. 

 

Du finder nemt Dit Madhus lige ved afkørsel 31 Støvring Syd.

En klassiker fra Dit Madhus

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail