Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Stjerneburger hos Dit Madhus

NYHED: Den 1. maj åbnede Dit Madhus, hvor der serveres klassisk grillmad løftet til nye højder og sunde alternativer.

Stjerneburger hos Dit Madhus

NYHED: Den 1. maj åbnede Dit Madhus, hvor der serveres klassisk grillmad løftet til nye højder og sunde alternativer.

Dit Madhus er stedet at sætte kursen mod, hvis du vil have garanti for at dit næste take-away måltid skal være tilberedt med kvalitetsråvarer, af en uddannet kok og at du betjenes af smilende personale, der sætter en ære i at give dig en god madoplevelse.

 

Dit Madhus, der er skabt af bl.a. Karina Møller, der har mange års erfaring fra restaurationsbranchen og også er med i driften af  Aalborg-kendingen, Mortens Kro.

 

Dit Madhus i Støvring, åbnende den 1. maj og er blevet taget utroligt godt imod af lokalsamfundet. De har haft travlt med at udvikle på menukortet og lære deres kunder at kende.

 

Travlt på den gode måde, for det kvalitetsbevidste godtfolk, i og omkring Aalborg, har opdaget at hos Dit Madhus langes der kvalitet over disken - det er STJERNE lækkert og med denne åbningsdeal, får du en LÆKKER Stjerneburger. 

 

Du får: 

  • Stjerneburger
    • Klassisk sesambolle med paneret fiskefilet, rejer og asparges rørt i Madhusets hjemmelavet dressing samt frisk salat, tomat og agurk

DEALpris 50 kr. Normalpris 89 kr. Spar 43 %

 

Velkommen til Dit Madhus

Hos Dit Madhus tages alle retter seriøst. Det mærker du tydeligt, når Daniel, der er uddannet kok fra 2022 og udlært hos Mortens Kro, tryller i køkkenet, så du kan nyde sprøde, velsmagende og varme grillretter - taget til perfektion. 

 

Hos Dit Madhus er alle medarbejdere vigtige og der arbejdes for at skabe en god, hyggelig og arbejdsom kultur. Dette mærker du straks, når du træder ind i madhuset og bliver mødt at de smilende unge mennesker, der tager imod din bestillinger og nænsomt pakker din mad.

 

Der er et par enkelte pladser inde og ude, så hvis du skulle have lyst til at nyde din mad hos Dit Madhus, er du velkommen - hvis der er plads hos det velbesøgte Madhus. 

 

Du finder nemt Dit Madhus lige ved afkørsel 31 Støvring Syd.

Stjerneburger hos Dit Madhus

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail