Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Krydstogt i Venedigs lagune

NYHED: Oplev den romantiske by på et 6-dages All Inclusive-krydstogt rundt i lagunen og til flere af de små øer. Rejs fra CPH i aug.

Krydstogt i Venedigs lagune

NYHED: Oplev den romantiske by på et 6-dages All Inclusive-krydstogt rundt i lagunen og til flere af de små øer. Rejs fra CPH i aug.

Eftersom Venedig er omgivet af vand, har krydstogter til byen altid været populære, men for at beskytte den skrøbelige by og kanalerne besluttede de lokale myndigheder for få år siden at nægte de store krydstogtskibe adgang til selve Venedig. Derfor kan man nu kun sejle rundt imellem øerne i lagunen med mindre skibe - og det har I nu muligheden for at komme til!

 

Venedig er en utroligt smuk by med snoede gader, romantiske bygninger og en autentisk italiensk stemning. Her vil I føle jer som hensat til 1700-tallets Italien, hvor Casanova huserede i Venedig med sin forføriske charme, der fik kvinder i hobetal til at falde for ham. Byen holder stadig fast i de romantiske værdier og giver jer muligheden for at kunne sejle på Canal Grande i en gondol med en syngende styrmand, slentre hånd i hånd i de skjulte labyrintagtige gyder og blive betaget af den fantastiske udsigt fra Rialtobroen, mens I nyder lækker gelato.

 

Særligt for dette krydstogt:

 • Se Venedig fra vandet, og gå på opdagelse i de snoede gader til fods
 • Oplev Markuskirken, Dogepaladset og meget mere – evt. på guidet udflugt
 • Bo på et flydende hotel med All Inclusive

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Venedig t/r
 • 20 kg bagage og en lille taske til under flysædet
 • 5 overnatninger ombord på MS Michelangelo i den valgte kahytskategori
 • All Inclusive ombord på skibet med et bredt udvalg af drikkevarer
 • Wi-fi ombord (ekskl. streaming)
 • Rengøring og kahytsservice
 • Adgang til skibets faciliteter 
 • Havneafgifter

 

Afrejse den 29. august 2024:

 • Udvendig kahyt C med vindue og yderplacering på Main Deck
  DEALpris 7.990 kr.
 • Udvendig kahyt A med vindue og midtskibsplacering på Main Deck
  DEALpris 8.490 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Ikke inkluderet i prisen

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Transfers i Venedig
 • Personlige forsikringer

 

Rejseplan

Dag 1: Fly til Venedig og checkin på skibet. Kahytten er til rådighed fra 18:00
Dag 2: Venedig
Dag 3: Venedig – Mazzorbo og Burano
Dag 4: Mazzorbo – Chioggia - Venedig
Dag 5: Venedig
Dag 6: Checkout fra skibet. Fly til Danmark.

 

Transport

Rejsen er inklusive fly fra København til Venedig t/r.

 

Flytider:

 • Afgang København kl. 06.15
  Ankomst Venedig kl. 08.25
 • Afgang Venedig kl. 14.40
  Ankomst København kl. 16.45

 

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne frem mod afrejse.

 

Rejsebeskrivelse

Jeres italienske getaway starter i København, hvorfra I flyver direkte til Venedig. Her kan I aflevere jeres bagage på skibet, inden der er tid til at nyde denne fantastiske by på egen hånd. Middagen serveres ombord på skibet, og så kan I opleve Venedig by night.

 

Næste dag er til fri afbenyttelse i Venedig, så I kan gøre, lige hvad I ønsker.

 

Rederiet Croisi Europe tilbyder udflugter de 4 dage, som I kan tilkøbe. Her på rejsens anden dag har I to at vælge imellem i form af en klassisk guidet tur til Dogepaladset og en særlig tur, der kredser om venetiansk kunst og håndværk med fremstilling af gondoler og de traditionelle karnevalsmasker.

 

Tredje dags morgen sejles der gennem Venedigs lagune, mens I nyder vyet fra soldækket. Skibet lægger til ved øen Mazzorbo, hvorfra I krydser en træbro for at komme til naboøen Burano. Flere af de små øer i lagunen er berømte for en særlig form for håndarbejde eller kunsthåndværk. Muranos glasarbejde er f.eks. verdenskendt, og på Burano er de rigtig dygtige til knipling og laver de flotteste, traditionelle blonder. Visuelt er gaderne på Burano som en regnbue med huse malet i alle tænkelige farver, hvilket giver et helt særligt farvespil med solens stråler.

 

Mazzorbo gemmer på en hemmelighed. Her ligger en lokal vingård, som er den eneste i hele verden, der dyrker den gamle Dorona-drue. I 2009 redede Gianluca og hans søn Mateo nemlig denne drueart fra at uddø, da de købte vingården, netop som ejeren skulle til at rive vinrankerne op. Denne dag kan I tilkøbe et besøg på vingården og dermed måske få lov til at smage på denne særlige vin, som også blev serveret ved de store banketter i Dogepaladset i Middelalderen.

 

På dag fire krydser I lagunen og sejler til den hyggelige lille by Chioggia, som har væsentligt færre turister end selve Venedig. Det gør den til en mere lokalpræget oplevelse, hvor gondolerne er skiftet ud med kulørte fiskerbåde, og fiskerne sidder langs kajen og ordner deres garn efter dagens fangst. Her er tempoet lige lidt langsommere, og I vil sikkert se ældre mænd, som spiller kort på de små caféer, mens kvinderne sidder ude foran deres huse og strikker. Der er to udflugtsmuligheder denne dag. Den ene går til Padova, der er fyldt med smukke monumenter og bygningsværker. Byen er især kendt for sit universitet, hvor bl.a. Galileo Galilei studerede, samt pladsen Prato della Valle, hvor I finder tæt på 80 statuer. Oplev det imponerende Ragione-palads, hvis facade prydes af utallige, smukke buer, og klokketårnet med det astronomiske ur, som stammer helt tilbage fra 1344. Den anden udflugt fokuserer på områdets mange palladianske villaer, der tilhørte aristokratiet. Palladianismen er en arkitektonisk stil opkaldt efter en af renæssancens meste indflydelsesrige personer, arkitekten Andrea Palladio, hvor symmetri og harmoni er i højsædet. Mange af disse flotte villaer ligger ud til floden Brenta og er omgivet af friserede og stringente parker med vandanlæg. I besøger én af villaerne – måske bliver det Napoleons gamle ejendom!

 

Sidst på eftermiddagen sejler I tilbage til Venedig, og næste dag er der atter to forskellige udflugter, som kan tilkøbes. Den klassiske option er en guidet tur i Markuskirken, der anses for at være et byzantinsk mesterværk. Kirken er udsmykket med over 8.000 m2 mosaikker, der skaber motiver fra det nye og gamle testamentes historier. Den anden udflugt drejer sig om mad og tager jer med på Rialto-markedet, hvor der sælges friskfanget fisk og skaldyr samt sæsonens frugt og grønt. På et lokalt osteria bydes på autentisk venetiansk finger food kaldet cicchetti, så I kan smage nogle af de lokale specialiteter – bl.a. buranelli-småkagen fra Burano, som er tilsmagt med enten vanilje, rom eller citron.

 

Den sidste eftermiddag kan I gå på opdagelse i Venedig. Begiv jer ind i de helt små gyder, der gemmer på oversete broer, utallige kapeller og finurlige detaljer i arkitekturen. Krydstogtet afsluttes med en festlig gallamiddag ombord, og næste morgen forlades skibet for sidste gang, og I flyver hjem til Danmark med et varigt minde om skønne, romantiske Venedig – nu oplevet fra en ny vinkel.

 

MS Michelangelo

MS Michelangelo er et lidt mindre skib, hvilket gør hende i stand til at sejle rundt i den venetianske lagune og lægge til tæt på Markuspladsen. Hun er bygget i 2000 og fuldstændig renoveret i 2017. Hun er 110 m lang og knap 12 m bred og kan medtage 154 passagerer fordelt i 78 kahytter.

 

MS Michelangelo har 3 dæk: Main, Upper og Sundeck. Kahytterne, der er ca. 11 m2, ligger på de to nederste dæk og har alle et vindue. Alle kahytter har aircondition, tv, safety boks og eget badeværelse med hårtørrer. Interiøret er i klassisk stil, der skaber en hyggelig og imødekommende atmosfære.

 

Restauranten, hvor alle måltider serveres, ligger på Upper deck og har store panoramavinduer, så I kan nyde synet af Venedig, mens I spiser. Skibet har også en loungebar med dansegulv. Soldækket byder på solstole og overdækkede områder, så I både kan finde plads i solen og i skyggen.

 

Påklædning ombord er generelt afslappet, og som det passer en selv. Dog ikke badetøj/badeshorts indendørs. Personalet ombord gør sit for at forkæle jer, så opholdet kan nydes i fulde drag. 

 

Forplejning

Krydstogtet er med All Inclusive, så I får morgenmad, frokost og aftensmad serveret ombord. Den ene aften er der gallamiddag. Et bredt udvalg af drikkevarer er også inkluderet i dag- og aftentimerne. Det gælder både vand, soft drinks, varme drikke, øl, vine, drinks og cocktails.

 

All Inclusive starter med aftensmad på første dag og slutter med morgenmad sidste dag.

 

Udflugter

Rederiet tilbyder egne udflugter, som kan tilkøbes. Vi anbefaler, at dette gøres hjemmefra, da der er begrænset tilgængelighed på de enkelte udflugter, og priserne er ofte højere ombord. Nogle udflugter skal bestilles hjemmefra og kan ikke købes ombord. Udflugterne kan tilkøbes direkte hos Øster Lindet. Ved bestilling af fire udflugter pr. person, gives 5 % rabat.

 

Dag 2:

 • Guidet tur i Dogepaladset, ca. 2 timer: 630 kr. pr. person
 • Besøg i gondol og karnevalsmaske workshops, ca. 4 timer: 895 kr. pr. person

 

Dag 3:

 • Besøg på Venissa vingården inkl. vinsmagning, ca. 2 timer: 585 kr. pr. person

 

Dag 4:

 • Udflugt til Padova, ca. 5 timer: 490 kr. pr. person
 • De palladianske villaer, ca. 4 timer: 1.165 kr. pr. person

 

Dag 5:

 • Guidet tur i Markuskirken, ca. 2 timer: 435 kr. pr. person – skal bestilles hjemmefra
 • Food tour, ca. 5 timer: 510 kr. pr. person

 

Særlige forhold på dette tilbud

Vi må på dette krydstogt i den venetianske lagune med MS Michelangelo tage forbehold for, at der kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation. I disse tider forekommer uden forvarsel ændringer i vejret, som kan have indflydelse på vandstanden i alle floder og laguner, herunder den venetianske lagune. Måtte et sådant naturfænomen indtræde, vil rederiet gøre, hvad der er muligt, for at turen gennemføres så hensigtsmæssigt som muligt, men der kan forekomme ændringer i sejlplanen under sådanne forhold, således alle planlagte anløb ikke kan gennemføres. Der tages forbehold herfor, og der kompenseres ikke ved ændringer.

 

Vigtig information

Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Opdages fejl, skal Øster Lindet straks kontaktes.

 

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

 

Du sejler med et franskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og de officielle skibssprog er fransk og engelsk. Ombord møder du forskellige nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

 

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

 

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

 

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Øster Lindet anbefaler, at man tegner både en afbestillingsforsikring, som dækker ved sygdom før afrejse, samt en rejseforsikring, som dækker under selve rejsen. Forhør om mulighederne hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet for tegning gennem Gouda Rejseforsikring.

 

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.

 

Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Krydstogt i Venedigs lagune

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail