Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Guidet tur hos Nyt Hesteliv

NYHED: Tag på en særlig familieudflugt med et besøg hos Nyt Hesteliv, og oplev hvordan heste får hjælp til et bedre liv.

Guidet tur hos Nyt Hesteliv

NYHED: Tag på en særlig familieudflugt med et besøg hos Nyt Hesteliv, og oplev hvordan heste får hjælp til et bedre liv.

Når I drager mod Morud på Fyn, kun 30 minutters kørsel fra Odense, finder I hesteinternatet, Nyt Hesteliv, der rummer ca. 120 heste, ponyer og æsler.

 

Udover den skønne natur i de fantastiske omgivelser skal I opleve et sted, der er bygget op omkring hjerterum og kærlighed til de smukke dyr. Nyt Hesteliv lever og ånder for at give heste et bedre liv. 

 

En udflugt til Nyt Hesteliv er for alle - ung som ældre, hesteinteresseret eller ej - vi garanterer, at I vil få en helt unik familieudflugt, der både rummer natur, spændende viden, smukke dyr - og ikke mindst en mulighed for at gøre en god gerning. 

 

Du får: 

  • Guidet tur på internatet Nyt Hesteliv. Onsdage og lørdage kl. 11.00 - varighed 60 - 90 minutter

DEALpris 49 kr. Normalpris 100 kr. Spar 50 %

 

Bemærk: Alle under 18 år skal være ifølge med en voksen. Børn op til 3 år er gratis.

 

Om rundvisningen

På den guidede tur vil I blive vist rundt på internatets imponerende 20 hektar store grund. Her vil de engagerede medarbejdere fortælle om stedet, deres arbejde som forening og selvfølgelig om de fantastiske heste, som alle har deres unikke historie.

 

Under rundvisningen får I også mulighed for at komme tæt på ponyerne og æslerne, som er både nysgerrige og venlige. De elsker besøg og sætter pris på et kærligt klap eller et nus bag øret.

 

Tag endelig madpakken med og nyd den i de smukke, grønne omgivelser. Der er også mulighed for at købe sodavand, kaffe, is og meget mere, så I kan få den fulde oplevelse af en perfekt udflugtsdag.

 

Om Nyt Hesteliv

Foreningen nyt Hesteliv er en hesteværnsorganisation med eget internat, som kun har vokset sig større siden de startede for næsten 20 år siden, da den første hest kom til stedet for at få et bedre liv, end de tidligere ejere kunne give den.

 

Medarbejderne arbejder på en lang række områder for at hjælpe heste i nød og oplyse om hestevelfærd gennem kursus og foredrag.

 

De heste, som kommer ind, bliver ikke videresolgt, men ejes af Nyt Hesteliv til evig tid. Alle dyrene forbliver på internatet eller kommer til en plejefamilie, hvor foreningen sørger for, at hesten har det præcis så godt, som den skal have det - hele resten af dens liv. 

 

Den gode gerning

Har du lyst til at blive medlem, sponsor eller plejefamilie for en hest eller blot give en donation er dette muligt, og det kan trækkes fra i skat. Forhør dig på stedet eller læs mere på hjemmesiden.

 

Hos Nyt Hesteliv giver det hele mening - medarbejdernes daglige indsat, dit besøg og evt. bidrag - alt er med til at give nogle heste, der har haft et hårdt liv, et bedre liv med natur, mad og masser af kærlighed.

 

 

Unik familieudflugt hos Nyt Hesteliv

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail