Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Endnu en fed hyldestkoncert

MusicalDanmark hylder Billy Joel i "PIANOMAN’EN FRA NEW YORK onsdag den 9. oktober 2024 kl. 19.30 på Skråen i Nordkraft.

Endnu en fed hyldestkoncert

MusicalDanmark hylder Billy Joel i "PIANOMAN’EN FRA NEW YORK onsdag den 9. oktober 2024 kl. 19.30 på Skråen i Nordkraft.

Var du med på Skråen og se Candle In the Wind? Så kan du godt begynde at glæde dig, når MusicalDanmark kommer tilbage til Skråen onsdag den 9. oktober 2024 kl. 19.30 med den forrygende hyldestkoncert "PIANOMAN’EN FRA NEW YORK - En hyldest til Billy Joel".

 

Hvem har ikke skrålet med på ”Uptown girl, She’s been living in her uptown world…” på ét eller andet tidspunkt? Nu kommer historien om dette og mange andre af Billy Joels helt store hits.

 

PIANOMAN’EN FRA NEW YORK – En hyldest til Billy Joel blev én af sidste sæsons store succeser. Pressen skrev bl.a.: ”Publikum kunne ikke sidde stille, og taget var ved at lette til tonerne af Billy Joels sange”.

 

Du får:

  • Billet til MusicalDanmarks hyldest af Billy Joel i  "PIANOMAN’EN FRA NEW YORK onsdag den 9. oktober 2024 kl. 19.30 på Skråen i Nordkraft

DEALpris 189 kr. Normalpris 355 kr. Spar 46 %

 

Et show spækket med hits

PIANOMAN’EN FRA NEW YORK fortæller den musikalske historie om Billy Joels liv og karriere. Om opture og nedture, og hvordan en knægt fra Bronx, der helst ville være professionel bokser i stedet gik hen og blev verdens mest populære pianoman med et albumsalg på over 150 millioner eksemplarer – og med hits som ”Uptown Girl”, Just The Way You Are”, ”Tell Her About It”, ”Honesty”, ”New York State Of Mind” og selvfølgelig signatursangen ”Piano Man”.

PIANOMAN’EN FRA NEW YORK er fyldt med uimodståelige hits, og på scenen bliver sangene fortolket af en suveræn kvartet af professionelle sangere og musikere; Morten Bytofte, Rune Vestergaard Schmidt, Marianne Lewandowski og Niels Rahbech, der byder jer velkommen til en aften med fed musik, lækker lyd og skøn stemning, sat i scene fra en bar midt på Manhattan.

Hyldestkoncerten er produceret af MusicalDanmark, der også stod bag de sidste par års store turnesucceser Candle In the Wind og In The Air Tonight.

Hyldestkoncert til Billy Joel

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail