Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Vin og snacks i Odense

Det er tid til hygge, masser af kvalitet og smag - besøg Odense vinbar, Vinola og få 2 glas valgfri vin inkl. snacks.

Vin og snacks i Odense

Det er tid til hygge, masser af kvalitet og smag - besøg Odense vinbar, Vinola og få 2 glas valgfri vin inkl. snacks.

Hos Deal.dk kan vi med glæde præsentere Vinola Vinbar for anden gang på Deal.dk. Det betyder at du igen får mulighed for at være med på det odenseanske vineventyr. 

 

Ambitionen for Vinola Vinbar, fra de den 1. maj slog dørene, er at være Odenses nye samlingssted for vinelskere. Fra den centrale placering i Kongensgade er omstændigheder perfekte for to vinkendere, Frederik og Casper. I de intime lokale kan de udleve deres drøm om en kvalitetsbevidst vinbar og dele deres brændende passion for både mad og vin med dig. 

 

Du får: 

  • 2 glas vin inkl. snacks
    • Vælg mellem mousserende, rosé, hvid eller rød af udvalgte vine
    • Saltede mandler og oliven

DEALpris 120 kr. Normalpris 200 kr. Spar 40 %

 

En vindrøm går i opfyldelse

Vinola Vinbar er ikke bare en bar, men et univers af udsøgte smage og fortællinger fra vinens verden. Med et nøje udvalgt sortiment af kvalitetsvine fra små vinproducenter, bringer de ikke kun vin til dig men også historier fra vingårdene.

 

Når du besøger Vinola kan du trygt lade dig forføre af vine, der er importeret direkte fra familiedrevne vingårde fra klassiske vinlande som Frankrig, Italien, Spanien og Tyskland.

 

Som perfekt følgesvend til de gode vine kan du nyde udvalgte kvalitetsvarer som de fineste oste og charcuteri, der er håndplukket fra lokale fynske leverandører.

 

Med de 24 indendørs siddepladser og lidt pladser udendørs, er du garanteret en intim og rolig atmosfære, hvor du, sammen med dem, du holder af, kan nyde et glas vin - evt. udenfor når vejret er til det.

 

Et drømmeunivers af dråber

Vi lader Frederik og Casper få nogle af de sidste ord, når de fortæller om deres passion og sans for mad og vin:

"Vores fokus er på vine fra små, familieejet vingårde, hvis drøm og passion er at lave kvalitets vine, som de har gjort det i flere generationer. Vi tilbyder flere vine på glas og mange flere vine på flasker. Vi tilbyder også et nøje udvalgt spisekort bestående af retter, der er sammensat med et fokus på fynske delikatesser."

 

Oplev hele deres univers og besøg deres hjemmeside Vinguruen.dk, hvor du kan købe masser af gode vine og kvalitetslækkerier. 

Vin og snacks i Odense hos Vinola

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail