Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Spadag i prisvindende kurbad

Glæd dig til en hel dag med velvære hos Kurbad Fjordgaarden, der byder på saunaer og pools både inde og ude.

Spadag i prisvindende kurbad

Glæd dig til en hel dag med velvære hos Kurbad Fjordgaarden, der byder på saunaer og pools både inde og ude.

HeldagsRO er konceptet hos Kurbad Fjordgaarden, og det er lige netop det, du får, når de byder indenfor til en hel dag i deres prisvindende kurbad. Her venter der dig forkælelse lige fra første øjeblik med bløde badekåber og tøfler, friske snacks og lidt bobler - og en vild vestjysk natur lige udenfor.

 

Kurbadet blev helt fortjent belønnet med titlen som 'Årets Spa' i 2022 af Danish Beauty Awards, hvilket vidner om den store kvalitet, du har i vente.

 

Vand, damp, salt, varme og ild. Under dit besøg mærker du alle elementer og din krop - det er tanken bag og fundamentet for Kurbad Fjordgaarden. Find roen og dyk ned i et kurbadsunivers med saunaer og pools både inde og ude. Læn dig tilbage, træk vejret dybt og nyd stille øjeblikke.

 

Du får:

  • 1 dagsbillet til kurbadet = HeldagsRO
  • 1 x bobler eller vand

DEALpris 378 kr. Normalpris 700 kr. Spar 46 %

 

 

Om Kurbad Fjordgaarden

Velkommen til Fjordgaardens Kurbad, her venter RO'en på dig. Glæd dig til varmen fra de mange saunaer og følelsen af vandet omkring dig. Naturen er overalt, og du både hører og mærker den i vinden på tagterrassen, inden du sænker dig ned i det 36 grader varme Fjordbassin på taget

 

Kurbadsbassinet

Kurbadets største bassin - med masser af lys fra de store vinduer. Her får du udsigt til Kurbadshaven og en skøn oplevelse med de mange massagedyser rundt om i bassinet.

 

Med sine 34 grader er bassinet dejlig varmt og giver afslapning til krop og muskler. Du kan både slappe af på massagebænken og flyde i overfladen - uanset er der masser af plads til velvære.

 

Dampbad

Oplev hvordan blodet strømmer gennem kroppen og din hud giver slip på opmagasinerede affaldsstoffer. Lad varmen trænge dybt ind i dine muskler og led og giv slip på spændingerne.

 

Den varme damp fylder lungerne og er med til at rense ud i næse og luftveje. Tag gerne lidt isterninger med fra is-fontænen. Det køler behageligt under den intense damp oplevelse.

 

En skøn kontrast 

Mærk at du lever på kurbadets tagterrasse. Året rundt kan du mærke elementerne fra blæsten, solen, salten fra havet og den rolige regn.

 

Kontrasten til det skønne, varme varme vand er fantastisk, og når du fanger udsigten til fjorden, rørskoven og markerne er øjeblikket komplet.

 

Naturen helt tæt på

I de bløde loungemøbler inde fra et af de fantastiske orangerier ved springvandet kan I lade blikket hvile på de naturskønne omgivelser, mens I nyder tosomheden og roen til fulde.

 

Der er også mulighed for at nyde naturen, mens I slænger jer sammen i de store hængekøjer mellem træerne. Det er ren balsam for sjælen. 

 

Ønsker I at komme endnu tættere på naturen? Så kan I tage en dejlig gåtur i kurbadshaven eller langs stien gennem sivplantagen til Vonå og nyde ROen og naturen sammen.

 

Saunaer - lad varmen trænge ind

Salt, finsk, aroma og infrarød. De mange saunaoplevelser lader på hver deres måde varmen trænge dybt ind, hvilket giver mulighed for at opleve forskellige niveauer af varme.

 

I aroma- og saltsauna'en kommer flere sanser i brug, og du kan nyde den blidere varme og opleve duften fra aroamerne og smagen af himalayasalt på tungen.

 

Foretrækker du den intense varme fra den finske sauna eller den blide varme fra den infrarøde sauna, så har du også mulighed for denne saunaoplevelse.

 

Kurbadet er nærmest bygget i ét med naturen, og der er en særlig harmoni mellem kurbadet, miljøet lige uden for og poolen på taget af bygningen. Visuelt en virkelig smuk oplevelse. Ro og harmoni. En særlig luksus at opleve -særligt i samspil med naturen, der kan vise tænder og blæse, da kurbadet ligger tæt på havet.

Prisvindende Kurbad Fjordgaarden

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail