Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Valgfri kreativ oplevelse

STYRK KREATIVITETEN: Hos Keramikcaféen kan du holde børnefødselsdagen eller afprøve succesen "Mal på keramik".

Valgfri kreativ oplevelse

STYRK KREATIVITETEN: Hos Keramikcaféen kan du holde børnefødselsdagen eller afprøve succesen "Mal på keramik".

Til de dage hvor det ikke er strandturen, der er på programmet, til de dage hvor der er brug for at blive udfordret kreativt, til de dage hvor I vil mødes - eller til DAGEN hvor dit barn eller ung skal samle vennerne til en fødselsdag, der nok skal blive talt om, når de ses i skolen igen. 

 

Hos Keramikcaféen står de klar til at tage byde dig og dine velkommen - og du vælger selv om det er eventet "Mal på keramik" eller den næste børnefødselsdag, der skal i kurven.

 

Uanset hvad du vælger, er du sikker på at skabe en dag, der vil blive husket - både for selve dagen og for det stykke keramik, der kreeres. 

 

Og, husk - hos Keramikcaféen kan alle være med - underviserne, der følger og guider igennem hele arrangementet, er dygtige til at få alle med - uanset alder og evner.  

 

Vælg mellem:

 • Værdibevis på 175 kr. til "Mal på keramik". Onsdage, torsdage og fredage kl. 13.00 - 19.00 (dog ikke fredage i juli og hele uge 30)
  DEALpris 99 kr. Normalpris 175 kr. Spar 43 %

 • Børnefødselsdag for 6 personer, 9 - 15 årige. Fredage kl. 13.00 - 17.00 i juni og august
  DEALpris 690 kr. Normalpris 1.170 kr. Spar 41 %

 

Børnefødselsdag

Når I holder børnefødselsdag hos Keramikcaféen, får I et arrangement, hvor børnene eller de unge mennesker gennem 2 timer bliver udfordret på deres kreativitet, maler deres eget kunstværk og laver et sødt minde til hovedpersonen. 

 

Arrangementet indeholder: 

 • Børnefødselsdag for 6 børn
 • Et stk. keramik til at male på pr. barn
 • Et stk. hjertefad hvor alle laver et minde til fødselsdagsbarnet
 • Limonade
 • Masser af farver og materiale
 • Brænding af det malede stykke keramik og afhentning efter ca. 1 uge 

 

Alle vælger deres eget stykke keramik, der skal dekoreres. De kan vælge mellem skåle og krus og har derefter frit spil mellem alverdens farver, redskaber og metoder - de dygtige og søde medarbejdere følger arbejdet tæt og står hele tiden klar med råd og vejledning. 

 

Udover deres eget mesterværk bidrager alle til at male på et lidt større stykke keramik, som fødselslaren får med hjem. 

 

Vigtig info:

 • Der kan købes flere værdibeviser eller flere ekstra personer (forhør jer om muligheder og priser direkte hos Keramikcaféen).
 • Der serveres lemonade og I må selv medbringe kage eller lign. forplejning.
 • Arrangementet varer 2 timer og kan afholdes fredage i tidsrummet kl. 13.00 - 17.00 i juni og august.

 

Mal på keramik

Keramikcaféens event "Mal på keramik" giver dig mulighed for at fordybe dig i DIT projekt og samtidig skabe et hyggeligt fællesskab med udgangspunkt i JERES hyggestund og kreative processer.

 

I har bordet i 2 timer, så der er rigelig tid til læring, overvejelser, deling og den kreative udfoldelse. Alle kan være med uanset evner og erfaring. 

 

I vælger mellem et stort udvalg af forglødet lertøj, der er ler, der er blevet opvarmet til en høj temperatur, men ikke tilstrækkeligt til at blive fuldstændigt brændt. Denne proces ændrer lerets egenskaber og bliver holdbart og stabilt, så I kan arbejde med det og give det jeres helt eget og personlige udtryk.

 

De erfarne medarbejdere kan fortælle om de mange processer, bl.a. den brænding, dit kunststykkke bliver udsat for, når dagen er omme, og du henter det efter ca. en uge - ofte vil det gå hurtigere.

 

Med dit værdibevis i hånden er du godt på vej til at købe det stykke lertøj, der matcher dine ønsker, der er rigeligt at vælge mellem (koster det mere end de 175 kr. afregner du blot direkte med Keramikcaféen):

 

Noget udvalget og priser ses her: 

 • Krus: 200 - 250 kr.
 • Tallerkener og skåle: 175 - 390 kr. 
 • Fade og kander: 250 - 485 kr. 
 • Vaser, store skåle og urtepotter: 99 - 485 kr. 
 • Sukkerskål, lysestage mm.: Fra 190 kr.

 

 

2 kreative oplevelse hos Keramikcaféen

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail