Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Vinsmagning for 8 personer

Saml venner eller kolleger til en vinsmagning med Vinhuset Top Wine. Gælder Jylland, Sjælland, Fyn og Lolland-Falster.

Vinsmagning for 8 personer

Saml venner eller kolleger til en vinsmagning med Vinhuset Top Wine. Gælder Jylland, Sjælland, Fyn og Lolland-Falster.

Få en professionel vinsmagning for op til 8 personer, der kan afholdes hjemme hos dig selv eller på arbejdspladsen. Til arrangementet vil I komme til at smage på vine fra alle de traditionelle, populære vinlande. Dette er et perfekt arrangement for vinelskere på alle niveauer - uanset om du er en seriøs connaisseur, eller om du bare nyder at drikke god vin ved festlige lejligheder. 

 

Vinhuset Top Wine stabler en inspirerende vinsmagning på benene lige der, hvor du ønsker det. Her får I præsenteret og smagt på 8 forskellige kvalitetsvine i løbet af de ca. 2 timer, som arrangementet varer. Efter vinsmagningen vil I få mulighed for at købe de smagte produkter til favorable priser.

 

Du får:

  • Vinsmagning afholdt privat hos dig eller på din arbejdsplads for maks. 8 personer

DEALpris 299 kr. Normalpris 1.600 kr. Spar 81 %

 

Om vinsmagningen

Mange der har benyttet sig af en vinsmagning fra Vinhuset Top Wine er efterfølgende blevet gode kunder, fordi Vinhuset Top Wine altid har gode tilbud med på de lækre vine, de tager med.

 

Vil du have flere end 7 venner eller kolleger med, er det muligt at købe ét værdibevis mere. I må være maks. 16 personer pr. besøg i alt. Vinsmagningen kan afholdes i hele Danmark med undtagelse af øer uden brofaste forbindelser.

Vinsmagning af Top Wine

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail