Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Hotel Crowne Plaza

Oplev alt, hvad Hamborg har at byde på, med 2 overnatninger på 4* hotel inkl. parkering m.m. Pris pr. person.

Hotel Crowne Plaza

Oplev alt, hvad Hamborg har at byde på, med 2 overnatninger på 4* hotel inkl. parkering m.m. Pris pr. person.

Kun to timers kørsel fra den danske grænse ligger skønne Hamborg. Byen er mere populær end nogensinde før og ligger endda på top 3 over danskernes yndlingsdestinationer i Tyskland. Efterhånden har flere og flere fået øjnene op for den smukke arkitektur, det pulserende kulturliv med masser af museer og ikke mindst den overkommelige afstand til helt nye oplevelser.

 

Det 4-stjernede Hotel Crowne Plaza ligger lige i hjertet af denne metropol og giver den perfekte base til at udforske byen. Hotellet ligger tæt på både kultur, shopping og historie og tilbyder en god og tryg base for at opleve Tysklands næststørste by.

 

Særligt for dette ophold:

 • Hamborg bliver ofte beskrevet som ”det nye Berlin” og har alt, hvad hjertet begærer
 • Gæsterne er meget glade for Hotel Crowne Plaza og kommer gerne igen
 • Inkl. fri adgang til hotellets fitness og sauna og parkering i hotellets garage

 

Opholdet inkluderer:

 • 2 overnatninger i dobbeltværelse
 • Velkomstdrink
 • Morgenmad alle dage
 • Parkering i hotellets garage
 • Fri adgang til sauna og fitness
 • Gratis wi-fi

DEALpris 1.199 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage fra den 1. juli til og med den 31. december 2024. Dog ikke i september 2024. 

 

Max 2 personer pr. værelse. Der er ikke mulighed for ekstra opredning.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte hos Vindrose Rejser.

 • Weekendtillæg fredage og lørdage fra juli - november: 100 kr. pr. person pr. nat
 • Weekendtillæg fredage og lørdage i december: 350 kr. pr. person pr. nat
 • Højsæsontillæg i oktober og december: 100 kr. pr. person pr. nat

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Hotel Crowne Plaza

Der er ikke sparet på noget på det flotte Crowne Plaza, der fremstår flot og nyrenoveret. Hotellet har en døgnåben reception og byder på et væld af faciliteter, som er designet til at give jer det bedst mulige ophold.

 

Fra hotellet har I blot 7 minutters gang til metrostationen Uhlandstraße, og der ligger et busstoppested overfor hotellet, hvorfra I kan tage en bus til Hamborgs centrum på blot 5 minutter. Vil I hellere gå, tager det omkring 15 minutter at gå ind til centrum, og der er ikke mere end 2,4 kilometer til Hamborg Rådhus, 3,3 km til Miniatur Wunderland og 3 km til Det Internationale maritime museum.

 

Sådan skal I bo

Alle værelserne er store og indbydende med fladskærm, komfortable senge, skrivebord samt kaffe- og tefaciliteter. Der er desuden eget badeværelse med hårtørrer, morgenkåbe og toiletartikler.

 

Tæt på shopping og trendy kvarter

Til jer, der ønsker at krydre turen med shopping, så findes en af Hamborgs største shoppinggader lige om hjørnet. Er I mere til at sidde og nyde en kop kaffe eller en drink, så ligger Hamborgs mest trendy kvarter 'Lange Reihe' lige ved hotellet. Kvarteret er især kendt for sine mange cafeer og barer samt sin kreative atmosfære.  

 

Hamborg bliver ofte beskrevet som ”det nye Berlin”, og det er ikke uden grund. Byen har alt, hvad hjertet begærer.

 

Godt tip

Næsten hver weekend er der et eller andet på programmet, nogle gange flere arrangementer på samme tid: Julemarkeder i december, havnefest i maj, cruise days, vinmarked osv. Se, hvad der sker i Hamborg de dage, I skal af sted på f.eks. hamburg-tourism.de og hamburg-magazin.de.

 

Anmeldelser

Hotellets Tripadvisor-score viser, at Hotel Crowne Plaza er et sted, gæsterne nyder at komme. Læs bare et udpluk af anmeldelserne her:

 

"Dejligt hotel med god beliggenhed
Hotellet ligger i St George som er et super hyggeligt kvarter. Du er på hovedbanegården på 15 min hvis du vælger at gå. Masser af hyggelige barer og restauranter i nærområdet. Hotellet er pænt moderne rent og med et yderst venligt personale. Lækker morgenmad som absolut kan anbefales"

Anmeldt december 2023.

 

"Super service.

Besøgte hotellet i efterårsferien. Skønt placeret et roligt sted og kun 15 min gang fra centrum. Dejlig morgenmadsbuffet og fine værelser.
Super service- hotellet eftersendte løbetøj og sko vi havde glemt på værelset.
Vi kommer helt sikkert igen!!!"

Anmeldt oktober 2022.

 

"Nyrenoveret

Fint hotel, rent og pænt , nyrenoveret. Personaler er søde og servicemindede.
. Go bar, rigtig fin morgenmad. Hotellet ligger få hundrede meter fra et hyggeligt kvarter med masser af restauranter og hyggelige butikker. Bestemt anbefalelsesværdig"

Anmeldt august 2022.

 

Om Vindrose Rejser

Deal.dk har i flere år haft et tæt samarbejde med Vindrose Rejser, hvor vi i årenes løb har sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Vindrose Rejser bestræber sig altid på, at være mere end en bookingcentral. De giver gerne gode råd med på rejsen og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

 

Som navnet "Vindrose" lægger op til, så viser Vindrose Rejser vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har de sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. De ved, at din næste ferie skal være bedre end den foregående, og at livet er for kort til dårlige rejser. Derfor har de har altid fokus på at skabe de bedste rammer. Det gælder både en forlænget weekend til Hamborg og en vinrejse til Toscana.

 

Læs også Vindrose Rejsers bedømmelser på Trustpilot.

 

 

Hotel-Crowne-Plaza-Hamburg.jpg

Ophold på Hotel Crowne Plaza i Hamborg

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail