Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Stressrelief massage

Nyd en stund, hvor du mærker dig selv og får helt ro på både krop og sind med en stressrelief massage hos Elvira Terapi.

Stressrelief massage

Nyd en stund, hvor du mærker dig selv og får helt ro på både krop og sind med en stressrelief massage hos Elvira Terapi.

Har du brug for at komme helt ned i gear og få fuldkommen styr på dit sind og mærke varmen og roen brede sig i din krop, så er Elvira Terapi dette rette sted for dig - og hendes stressrelief massage er lige hvad du har brug for.

 

Hos Judy Elvira Borg Madsen, der ejer Elvira Terapi, er du garanteret en massage, der har fokus på dig og helheden. Judy behandlinger er nemlig baseret på både uddannelse og erfaring, da hun er uddannet psykoterapeut og kropsterapeut, og hun har mere end 20 års erfaring inden for arbejdet med krop og sind. 

 

Du får: 

  • Stressrelief massage - varighed 30 minutter i alt 

DEALpris 199 kr. Normalpris 350 kr. Spar 43 %

 

Behandlingen og ekstra selvforkælelse

Du starter med en kort gennemgang af behandlingen, inden du ligger dig til rette på briksen, hvor Judy hjælper dig med at finde den helt rette stilling, inden du modtager en meget blid og afslappende massage af nakke, skuldre, ryg, ben, arme og hænder.

 

Skal du forkæles yderligere er der muligheder for forskellige tilkøb, som ses herunder (aftales og afregnes direkte med Elvira Terapi, når du booker din tid):

 

  • Aromaterapi: 45 kr.
    Få endnu mere ud af din massage, med et ekstra strejf af luksus og eksotiske himmelstrøg. Du kan selv få lov til at vælge hvilke olier, du ønsker at blive masseret med, eller du kan lade Judy udvælge dem undervejs.

  • NADA kugler: 45 kr.
    Du får sat 5 NADA kugler i hvert øre, inden du forlader klinikken.

  • NADA på briks: 375 kr.
    Du får sat 5 NADA nåle i hvert øre, hvorefter du får lov til at ligge i ro og mag på en opvarmet briks med rolig musik i baggrunden.

Stressrelief massage hos Elvira Terapi

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail