Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Christie's Sdr. Hostrup Kro

Formidabelt gourmetophold i Sønderjylland inkl. 4-retters gourmetmiddag og vin-, øl- eller saftmenu. Pris for 2 personer.

Christie's Sdr. Hostrup Kro

Formidabelt gourmetophold i Sønderjylland inkl. 4-retters gourmetmiddag og vin-, øl- eller saftmenu. Pris for 2 personer.

Der er ikke noget at sige til, at Sønderjylland er et yndet rejsemål. Beliggende mellem fjorde og grønne kystlinjer til den ene side, og Vadehavets fascinerende natur til den anden, er Sønderjylland et område fyldt med historie, oplevelser, natur og ikke mindst en stolt og stærk krotradition.

 

Krotraditionen lever i bedste velgående på Christie's Sdr. Hostrup Kro, der med sin naturskønne beliggenhed og de charmerende historiske rammer byder indenfor til et ophold, hvor gourmetmaden og den gode smag i den grad er med til bords.

 

Særligt for dette ophold:

 • Inklusive 4-retters gourmetmiddag i særklasse
 • Inklusive vinmenu fra kroens imponerende vinkælder, der forener vine fra hele verden eller en øl- eller saftmenu
 • Christie's ligger omgivet af dejlig natur

 

Vælg mellem følgende ophold:

 

Ophold med 1 overnatning:

 • 1 overnatning i hotelhytte
 • Buffet med kaffe/te og kroens brødtorte - serveres kl. 15.00-16.00
 • Appetizer - en lille hilsen fra køkkenet
 • 4-retters gourmetmiddag med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave - serveres kl. 18.00
 • 4-retters vinmenu, ølmenu eller saftmenu
 • Morgenbuffet med bitter - serveres kl. 7.30-9.30 i hverdagene og kl. 8.00-10.00 i weekenden

 

Priser:

 • For 2 personer i dobbeltværelse
  DEALpris 1.698 kr. Normalpris 3.396 kr. Spar 50 %
 • For 1 person i enkeltværelse
  DEALpris 1.249 kr. Normalpris 1.998 kr. Spar 37 %

 

 

Ophold med 2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i hotelhytte
 • Buffet med kaffe/te og kroens brødtorte - serveres kl. 15.00-16.00 på ankomstdagen
 • 2-retters klassisk middag med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave - serveres kl. 19.00 på ankomstdagen
 • Morgenbuffet med bitter - serveres kl. 7.30-9.30 i hverdagene og kl. 8.00-10.00 i weekenden
 • Appetizer - en lille hilsen fra køkkenet, serveres kl. 18.00 på andendagen
 • 4-retters gourmetmiddag med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave - serveres kl. 18.00 på andendagen
 • 4-retters vinmenu, ølmenu eller saftmenu - serveres til menuen på anden dagen
 • Morgenbuffet med bitter - serveres kl. 7.30-9.30 i hverdagene og kl. 8.00-10.00 i weekenden

 

Priser:

 • For 2 personer i dobbeltværelse
  DEALpris 2.598 kr. Normalpris 5.196 kr. Spar 50 %
 • For 1 person i enkeltværelse
  DEALpris 2.099 kr. Normalpris 3.398 kr. Spar 38 %

 

Opholdet kan benyttes med ankomst på alle ugens dage til og med den 1. oktober 2024.

 

Vær opmærksom på, at opholdet ikke kan benyttes i perioderne:

 • Fra den 22. december 2023 til og med den 25. december 2023
 • Fra den 30. december 2023 til og med den 4. januar 2024

 

Bemærk: Opholdet skal være booket hos Christie's Sdr. Hostrup Kro senest den 15. august 2024. OBS: Er opholdet ikke booket senest den 15. august 2024, går det tabt, medmindre det genaktiveres for 500 kr.

 

OBS: Christie's kræver, at man har værdibeviset i elektronisk form, da det skal sendes på mail til kroen i forbindelse med booking. Derfor, hvis du giver opholdet som gave, er det vigtigt, at du også sender en mail med værdibeviset til den heldige modtager.

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Christie's Sdr. Hostrup Kro.

 • Højsæsontillæg i uge 7 samt i perioden fra den 1. juli til den 1. oktober 2023/2024: 200 kr. pr. værelse pr. nat
 • Tillæg ved ophold fredag og dage før helligdage: 400 kr. pr. værelse pr. nat
 • Tillæg ved ophold lørdag og helligdage: 600 kr. pr. værelse pr. nat

 

OBS: Almindelige søndage betragtes ikke som helligdage.

 

OBS: For øvrige tillæg, tilkøb og praktisk info, se nederst i dealen.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.30.

 

Christie's Sdr. Hostrup Kro

Køkkenet på Christie’s Sdr. Hostrup Kro leverer gastronomi i høj, høj klasse. Der bruges flittigt af de lokale sønderjyske råvarer, nogle af dem så lokale, at de kommer fra kroens egen køkkenhave, som det er muligt at gå en tur i. Maden laves fra bunden, eksempelvis tilberedes fisk, skaldyr og ost i egen røgeovn.

 

Maden indtages i kroens stemningsfulde restaurant, der består af flere mindre rum, der giver en intim og fortrolig stemning. Kombineret med en borddækning, hvor der er kræset for detaljerne og en tjenerstab, der er imødekommende, venlig og vidende, får I en madoplevelse af de helt store.

 

Og der er ingen tvivl om, at det er en madoplevelse af de helt store, når I oplever, hvordan der er blevet tryllet med råvarerne i køkkenet, og hvordan råvarerne er blevet tilberedt til retter, der både favner det traditionelle og det moderne danske køkken. 

 

I kan også være sikre på, at tjenerne finder vin frem, der passer formidabelt til maden. Kroen har en imponerende vinkælder, der forener vine fra hele verden for at kunne give jer den bedst mulige oplevelse. Der er også mulighed for at vælge en øl- eller saftmenu, som ligeledes vil blive afstemt til middagen.

 

De gastronomiske oplevelser forsætter ved morgenbordet, hvor I får serveret et stort udvalg af delikatesser. 

 

 

Sådan skal I bo

I bliver ved ankomst indlogeret i en af kroens hotelhytter. Christie's Sdr. Hostrup Kro har 10 fritliggende hotelhytter på 22 m2 med en fin værelsesstandard. Alle hotelhytterne er af ældre dato og kan have mindre fejl og mangler. Kan man ikke komme overens med dette, anbefales det at opgradere til en anden værelsestype.

 

Alle hotelhytterne er udstyret med bad, toilet, skrivebord og tv. Værelserne ligger uforstyrret i et grønt og frodigt område tæt på kroen og ved den skønne park og har egen lille overdækket terrasse med havemøbler. Der er gratis parkering.

 

Om området

På Christie's Sdr. Hostrup Kro lander I i hjertet af det Sønderjyske, tæt på fjorde og sø.

 

Har I en stund, hvor I vil ud og se nærmere på området, så sæt jer i bilen og kør en håndfuld kilometer mod nord, drej til højre og følg vejen ud langs Aabenraa Fjord, hvor I undervejs kan nyde synet af vandet.

 

Følger I vejen, vil I efter et stykke tid køre mod syd, hvor I følger Als Fjord. Gør eventuelt et holdt ved Ballebro, hvor I kan nyde udsigten til Als fra den lille lystbådehavn.

 

Forsæt langs Als Sund, hvor I længere nede kan tage en afstikker til Sønderborg eller køre ind over land, forbi Dybbøl Mølle og til Egernsund, hvor byens berømte klapbro fører jer over indløbet til Nybøl Nor. På vej retur til kroen kommer I forbi Gråsten Slot, hvor det er muligt at gå en tur i slotshaven og se slotskirken, forudsat at den kongelige familie ikke opholder sig på slottet.

 

Der findes mange måder at opleve området omkring Christie's Sdr. Hostrup Kro på, hvor I kan se grænselandets mange små afkroge.

 

Spil golf

Christie's Sdr. Hostrup Kro har en ideel placering, hvis I er golfentusiaster. Området omkring kroen har mange gode golfmuligheder, og der er billige greenfee-vouchers til blandt andet Haderslev Golfklub, Aabenraa Golfklub, Nordborg Golfklub og den nærliggende Sønderjyllands Golfklub. 

 

Dette bookes på golfbox. Greenfees kan udelukkende købes og afhentes på kroen.

 

Gode anmeldelser

Brugerne på Tripadvisor er også glade for Christie's Sdr. Hostrup Kro. Læs et uddrag af anmeldelserne her.

 

"En perfekt oplevelse

En helt perfekt oplevelse. Alt var bare i top, maden, vinen, saft menuen, og servicen. Havde store forventninger, da vi tog derned, på baggrund af hvad vi havde hørt fra andre, med de blev til fulde indfriet. Så alt i alt, kan den klart anbefales.

Anmeldt juni 2023

 

"Fantastisk ophold 

Fantastisk ophold, hvor vi nød en helt fantastisk 6 retters gourmet menu med vino. Dejlig afslappende og hyggelig atmosfære, med meget dedikeret personale, der gjorde alt for at vi kunne føle os godt tilpas. Vi kommer helt sikkert tilbage.

Anmeldt marts 2023

 

"En kulinarisk oplevelse

Kan det blive bedre???
5 retter, plus en lille overraskelse fra køkkenchefen, og afstemte vine...det kan næsten ikke blive bedre.
Maden...veltilberedt, varieret og yderst velsmagende. Vinen blev skænket med rund hånd, og genopfyldt. Oksekødet til hovedretten kunne ikke laves bedre.
Værelset, helt OK, med alt hvad der kunne ønskes.
Trænger du til en god madoplevelse, og en tur i "syden", kan vi anbefale Christies Sdr. Hostrups Kro

Anmeldt august 2022

 

Praktisk info

 • Tjek ind: Tidligst kl. 15.00
  Tjek ud: Senest kl. 10.30
 • Der laves hver dag en ny menu i køkkenet. Er der råvarer, I ikke spiser eller tåler, så kan der tages højde for dette, hvis det oplyses til Christie's pr. mail senest 24 timer før ankomst. Oplyses det senere koster det 50 kr. pr. ændret ret. Er der mange ændringer i menuen, forbeholder kroen sig retten til at afvise ændringerne eller opkræve normal menu-pris af gæsten
 • Der er ikke rengøring på værelserne mellem første og anden dag, men friske håndklæder kan afhentes i receptionen

 

Tilkøb

Aftales ved booking og afregnes direkte med Christie's Sdr. Hostrup Kro. 

 

Opgraderinger:

 • Opgradering til Comfortværelse: 100 kr. pr. værelse pr. nat. Christie's Comfortværelser ligger i værelsesfløjen (både i stueplan og på 1. sal) i direkte forbindelse med kroen. Værelserne er lyse, rummelige og med al tænkelig komfort. Alle værelser er udstyret med bad, toilet, skrivebord, og tv. Værelse 101 ligger i stueplan og er handicapvenligt. Der er gratis parkering.
 • Opgradering til nybygget Terrasseværelse: 200 kr. pr. værelse pr. nat. Den 1. maj 2021 blev de 7 nye Terrasseværelser med trægulv taget i brug. Alle lyse, moderne og med lækkert brusebad og toilet. Terrasseværelserne 2 behagelige stole, et sofabord og tv. På den østvendte terrasse er der 2 stole og 1 bord. Værelse 307. ligger i stueplan og er handicapvenligt. Der er gratis parkering.
 • Opgradering til Juniorsuite: 200 kr. pr. værelse pr. nat. Christie's har to store og luksuriøse Juniorsuiter med gulvtæppe, der ligger på første sal i hovedbygningen. Værelserne er med lækre badeværelser, skrivebord, bløde stole, og er alle meget stemningsfyldte med lækre faciliteter og tv. Der er gratis parkering.
 • Opgradering til Suite med 1-personers spa eller 2-personers dampbad: 400 kr. pr. værelse pr. nat. På selve kroens 1. sal finder I fem pragtfulde Suiter, 4 med gulvtæppe og 1 med trægulv (507.). Alle er smagfuldt indrettet med bl.a. sofagruppe, skrivebord, stor dobbeltseng og tv. Suiterne har ligeledes et dejligt stort badeværelse, med 1-pers. spabad eller dampbad. Her er der rig mulighed for at nette sig og slappe af inden middagen. Alle suiter er mellem 32–48 kvm. Der er gratis parkering.

 

Andet:

 • Mulighed for at medbringe hund: 200 kr. pr. nat pr. hund. Kun muligt i hotelhytter, på comfortværelse 101, terrasseværelserne og i suite 507 (kun små hunde i suiten)
 • Buket på værelset: Priser fra 300 kr. Skal bestilles senest 2 dage før ankomst
 • Tidligt tjek ind fra kl. 12.00 eller sent tjek ud kl. 12.00: 150 kr. pr. værelse
 • 1 fl. kølig hvid/rosé/rødvin/bobler på værelset ved ankomst: 250 kr. pr. flaske. Skal bestilles senest kl. 15 dagen før
 • 1 fl. kølig champagne på værelset ved ankomst: 500 pr. flaske. Skal bestilles senest kl. 15 dagen før

 

 

Christie's-Sdr.-Hostrup-Kro.jpg

Ophold på Christie's Sdr. Hostrup Kro

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail