Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Hotel Wyndham Garden

Kom i julestemning i UNESCO-byen Wismar inkl. 2 overnatninger på 4* hotel, buffet på ankomstdagen m.m. Pris pr. person

Hotel Wyndham Garden

Kom i julestemning i UNESCO-byen Wismar inkl. 2 overnatninger på 4* hotel, buffet på ankomstdagen m.m. Pris pr. person

Tilbring nogle dejlige dage, i november eller december, på det 4-stjernede Hotel Wyndham Garden, der ligger blot 6 km fra Wismar centrum. Byen ligger ved Østersøens kyst, midt mellem Lübeck og Rostock, og kun 2½ times kørsel fra den dansk-tyske grænse.

 

Wismar er en fantastisk by. Kombinationen af havneby og en historisk bykerne udgør et fantastisk rejsemål og har sikret byen en plads på UNESCO's verdensarvsliste. Med sine cirka 50.000 indbyggere er byen ikke større, end den kan overskues - men til gengæld er det indtryk, som byen efterlader, storslået!

 

Og det er ingen undtagelse at besøge byen op til jul, hvor de hyggelige og festlige julemarkeder skyder frem og skaber en fantastisk stemning i byen.

 

Særligt for dette ophold:

 • Oplev UNESCO-byen Wismar, når julelysene glimter
 • Aftenbuffet på ankomstdagen
 • Bo på dejligt 4-stjernet hotel med pool og sauna

 

Opholdet inkluderer:

 • 2 overnatninger i standard dobbeltværelse på 4* Hotel Wyndham Garden Wismar
 • Aftenbuffet på ankomstdagen består af: kød, fisk og vegetariske retter samt salater, frugt, pålæg, ost, brød og noget sødt
 • Morgenmad begge dage
 • Voucher til Fleggaard på 1 flaske vin pr. person over 18 år
 • Fri brug af pool, sauna og fitnessområde

DEALpris 825 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage fra den 6. november til og med den 22. december 2023.

 

Vær opmærksom på, at turen er en kør-selv-tur. 

 

Tillæg og tilkøb
Aftales og afregnes direkte med Lauritzen Rejser.

 • Enkeltværelsestillæg: 300 kr. pr. værelse for 2 overnatninger
 • Weekendtillæg fredag og lørdag: 100 kr. pr. værelse 
 • 1 ekstra overnatning inkl. morgenmad: 300 kr. pr. person

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med hotellet.

 • Brug af spabadet/whirlpool: 2 € pr. person pr. gang
 • Det er muligt at parkere ved hotellet for: 5 € pr. nat (Der er også ladestandere ved hotellet).

 

Tjek ind: Fra kl. 16.00-18.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.

 

Hotel Wyndham Garden Wismar

Glæd jer til at tjekke ind på det komfortable Hotel Wyndham Garden Wismar, der både byder på bar, restaurant, have, terrasse, elevator samt et fitness- og wellnessområde.

 

Når hotellets lækre morgenmad har lagt en god bund og gjort jer klar til dagen, så glæd jer til at opleve Wismar. Byens historiske bymidte har gennemgået store renovationer efter at have overlevet både anden verdenskrigs bombardementer og tiden bag jerntæppet, og den fremstår i dag bjergtagende flot. Men! Ser I godt efter, vil I stadig kunne se spor efter krigen.

 

Snyd heller ikke jer selv for en gåtur ved Østersøen, hvor områdets kringlede kystlinje giver fantastiske udsigter, uanset om I oplever Østersøen fra stranden eller Wismars havn.

 

Sådan skal I bo

I bliver indlogeret på et behageligt værelse, der naturligvis er udstyret med eget badeværelse, tv og aircondition.

 

Om Wismar

Kun 235 km fra den dansk-tyske grænse ligger den charmerende, nordtyske by Wismar. Det første man ser, når man nærmer sig ad landevejen, er den pastelfarvede værftsbygning, som ikke engang de to gotiske teglkirker, der er et andet karakteristisk træk ved byens profil, kan hamle op med.

 

Byen er bygget op omkring det 10.000 m2 store torv, og er anerkendt som af UNESCO som verdensarv. Midt på torvet står byens gamle brønd, der er udformet som både pavillon og vandkunst, og som forsynede byen med vand helt frem til 1897. I Wismar kan I glæde jer til at opleve en helt igennem hyggelig by med charmerende gavlhuse, smukke kirker, havn, museum og gågade.

 

Wismar julemarked

Ankommer I mellem den 27. november og 22. december, må I ikke snyde jer selv for en tur på Wismar julemarked, der dagligt mellem kl. 11.00 og 20.00 (fredag og lørdag indtil kl. 21.00) lyser op og skaber en hyggelig julestemning. Markedet ligger kun 8 kilometer fra hotellet på en historisk markedsplads, hvor også rådhuset, vandværket og de gamle, velbevarede gavlhuse ligger. Her på markedet kan I opleve hyggelige julehytter inspireret af svensk stil, hvorfra der sælges gløgg og varm havtornjuice, bratwurst, lokale produkter fra omegnen og søde sager. I eventyrskoven ved siden af vandkunsten kan I finde mange kendte figurer fra Grimms eventyrer,

 

Vintermarkedet ved den gamle havn 

I december måned kan I fra den 1. - 22. december opleve 180 graner og festligt, pyntede juletræer lyse op og skabe en fantastisk stemning på kajen ved den gamle havn. Mens I nyder synet, kan I varme jer på smagfuld gløgg og smage på de lokale specialiteter som spæksandwich eller vildt- og elge bratwurst. Her er også mange lokale produkter, hvis I skal have en souvenir eller gave med hjem.

 

Vintermarkedet har åbent fra søndag til torsdag kl. 11.00 - 21.00. Og fredag og lørdag kl. 11.00 - 22.00.

 

Besøg Schwerin

Schwerin ligger nær Wismar og er hovedstad i Mecklenburg-Vorpommern. Byen er især kendt for sit smukke slot, der blev bygget fra 1844-1857, og som har intet mindre end 365 tårne. Dronning Alexandrine blev født på slottet i 1879, og til slottet hører en smuk park i fransk stil. Byen ligger ved Tysklands 2. største sø, Schwerinersøen, og en sejltur med den hvide flåde kan varmt anbefales. Af andre seværdigheder kan nævnes domkirken og det imponerende Stadtliches Museum, der har en fornem samling af malerier fra mestre som Rembrandt og Rubens.

 

Om Lauritzen Rejser

Lauritzen Rejser er specialister inden for kør-selv-rejser, éndagsudflugter og grupperejser. De er en af Tønders ældste virksomheder og er et lille, professionelt firma, der vægter tryghed og tillid højt, og som hver dag arbejder hårdt på at imødekomme deres gæsters ønsker. Lauritzen Rejser prioriterer god service og glade gæster – det er deres opskrift på en god rejse, uanset om den står på storbyferie i Berlin eller oplevelser under hjemlige himmelstrøg.

 

 

Hotel-Wyndham-Garden-Wismar.jpg

Ophold på Hotel Wyndham Garden Wismar

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail