Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Opfriskende behandlinger

Vælg mellem to forskellige ansigtsbehandlinger hos Akutime i Odense, der begge frisker din hud synligt op.

Opfriskende behandlinger

Vælg mellem to forskellige ansigtsbehandlinger hos Akutime i Odense, der begge frisker din hud synligt op.

Kom i trygge hænder hos Akutime, hvor Anita står klar til at give dig en velgørende behandling. Du kan vælge mellem japansk lifting og ansigtsbehandling med microneedling, der på hver deres måde gør underværker for dit ansigts hud.

 

Anita er certificeret til begge behandlinger, ligesom hun også er uddannet som fysiurgisk massør, akupunktør, mindfulnessinstruktør og NADA-behandler. Anitas indgående kendskab til de mange felter betyder, at du er i trygge og kyndige hænder.

 

Hos Akutime bruger Anita produkter fra det danske mærke Ecooking til hendes behandlinger, så kvaliteten er helt i top – både behandlingerne og de produkter, der bruges til dem.

 

Vælg mellem:

 • Japansk Face Lifting - ca. 60 minutter
  DEALpris 299 kr. Normalpris 500 kr. Spar 40 %

 

 • Ansigtsbehandling med microneedling - ca. 50 minutter
  DEALpris 389 kr. Normalpris 649 kr. Spar 40 %


Tilkøb og ekstra rabatmulighed
Aftales og afregnes direkte med Akutime v/Anita Agerbo.

 • Bestiller du din næste behandling i forbindelse med indløsning af dit værdibevis får du 20 % rabat
 • Behandling af halsområdet med microneedling: 150 kr.

 

Om behandlingerne

Japansk lifting er en opstrammende og fugtgivende ansigtsbehandling, hvor via ansigtszoneterapi, massage og akupressur hjælper med at booste din huds collagenproduktion, reducere affaldstoffer og misfarvninger, bl.a. under øjnene. En udrensende og afstressende behandling, der hjælper med at afbalancere din krop og dine organer.

 

Behandlingen starter med en afrensning af din hud, hvorefter der anvendes en maske med blåalger. Imens masken virker får du en hovedbundsmassage. Efterfølgende anvendes de tre forskellige teknikker i japansk lifting. Først bruges en økologisk hybenkerneolie, hvorefter huden afrenses og der gives saltstensmassage. Afsluttende gives en tapping om øjnene og en fugtmaske. Behandlingen kan bruges til alle hudtyper og er uden nåle.

 

Ansigtsbehandling med micro-needling er oplagt til dig, der gerne vil have en smuk hud og et yngre og friskere udseende. Ved micro-needling behandles huden med en elektrisk nålepen, hvor et sterilt nålehoved med 12 små ultratynde nåle glider hen over huden og laver mikrosmå huller i huden under en halv millimeter dybe. Hullerne booster din huds dannelse af kollagen, der giver et yngre hudbillede, hvor ar, rynker og andet udbedres.

 

Først afrenses din hud, så påføres et serum, der passer til din hudtype ved en let ansigtsmassage. Herefter arbejdes der med den elektriske nålepen fra panden og ned. Der afsluttes med en beroligende og fugtgivende aloe-vera-ansigtsmaske.

Micro-needling henvender sig til dig, der gerne vil formindske eller forbedre:

 • Ar
 • Rynker/linjer
 • Synlige porer
 • Hyperpigmentering
 • Manglende glød/udstråling
 • Hudstruktur/hudtone
 • Hudvævets fasthed

Opfriskende behandlinger

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail